Where are you now - Kapitel 34

FÖRRA DELEN:

”Sorry, men till skillnad från dig behöver jag varken keps eller brillor för att se cool ut. Medfött vettu. Det finns bara där. Men var inte ledsen, det är bara att försöka träna upp det, det är inte lätt har jag hört, men det är inte omöjligt.”
flinade jag och såg hur de andra runt bordet såg på mig med stora ögon, sen brast alla i skratt. Även Justin skrattade men han sneglade på mig med en blick jag inte kunde läsa. Jag log svagt mot honom innan jag tog en klunk ur mitt glas med Cola.


”Åh, om ni går och väljer en av filmerna jag hyrde så kan jag plocka av och fixa disken.” sa jag när vi suttit en stund vid bordet. Vi hade alla redan ätit oss mätta och nu satt vi bara och pratade. Killarna reste sig snabbt upp och sprang ut mot vardagsrummet där jag hörde hur de började argumentera om vilken film vi skulle se. Jag skrattade lite åt dem innan jag vände mig mot Caitlin.

”Det gäller även dig, Caitlin! Du har gjort så mycket att du förtjänar att ta lite ledigt tycker jag!”
log jag mot henne men hon besvarade inte leendet. Hon såg ut att börja protestera men jag skakade på huvudet.

”Jag kommer inte tillåta dig att hjälpa mig! Du måste få tänka på dig själv ibland också! Så, iväg nu!”
sa jag bara och pekade mot dörren. Hon log snabbt och gav mig en snabb kram innan hon försvann ut mot vardagsrummet. Jag log stolt för mig själv innan jag började plocka undan från bordet och fyllde upp vatten i diskhon.  

”Vi ska se Ghost Ship, är det okej för dig?”
hörde jag Justin säga bakom mig. Jag vände mig om och log mot honom.

”Ja det var ju jag som hyrde den, den är bra. Jag har sett den så ni kan börja utan mig, det är lite kvar att fixa här.”
sa jag och vände mig mot disken igen. Jag drog några drag med diskborsten över tallriken innan jag ansåg att den var ren. När jag skulle ställa ner den på sidan, för att sen skölja den, tog en hand tag i den istället. Jag såg förvirrat upp och såg att Justin var kvar.

”Men gå och se på filmen istället. Jag fixar det här.”
sa jag och sträckte mig efter tallriken han hade i handen. Han drog bort den så att jag inte fick tag i den.

”Jag har redan sett filmen, så jag kan lika gärna hjälpa dig med det här. Det är ju inte så roligt att stå själv.”
sa han bara och flinade mot mig. Jag muttrade lite för mig själv innan jag återgick till att diska av det som låg i diskhon. När något var rent gav jag det till Justin, som sköljde och torkade det innan han la det i en prydlig hög på en handduk bredvid diskbänken.

”Så, hur länge har du hållit på med musik?”
frågade Justin efter att jag gett honom det sista glaset. Jag drog ur pluggen i botten på diskhon innan jag ryckte åt mig handduken han hade på axeln för att torka händerna.

”Jag har väl i princip hållit på med det, mer eller mindre då, hela mitt liv. Eller det beror på hur man ser det så klart. Jag menar, jag gjorde alltid ifrån mig ljud när jag var liten, ville alltid väsnas mycket, för att få uppmärksamhet och så…”
började jag berätta men Justin avbröt mig med en fnysning.

”Varför gör inte det mig förvånad?”
mumlade han innan han flinade mot mig. Jag tog handduken och slängde den i ansiktet på honom. Han slet fort bort den innan han slängde tillbaka den i ansiktet på mig. Han log retsamt mot mig och jag låtsades som om jag var besegrad. Han såg stolt ut, men hans ansikte förändrades när han insåg att jag tagit tag i diskborsten. Han började rygga bakåt men hann inte innan jag kört upp den i ansiktet på honom. Han vände bort huvudet men jag följde efter med borsten. Till slut knuffade han mig bakåt och jag såg hur han tog tag i disktrasan.

”Nej Justin! Det där är äckligt! Seriöst!”
utbrast jag och backade snabbt ut från köket med diskborsten i högsta hugg. Han flinade mot mig medan han självsäkert kom närmare mig. Jag skulle precis vända mig om och springa, men han fick tag i mig och fick ner mig på golvet. Han satte sig gränsle över mig och tryckte upp trasan i ansiktet på mig. Jag spottade och fräste medan jag hörde hur han skrattade. Till slut kunde jag inte andas så jag vred mig ur hans grepp och fick ner honom på rygg, medan jag satte mig gränsle över honom. Jag placerade hans händer under mina ben så att jag höll fast dem, medan jag med ett hotfullt leende närmade mig hans ansikte med diskborsten.

”Åh nej, du skulle bara våga! Seriöst, det är jämt nu! Dezzie! Ge dig! Det här är inte roligt!”
skrek Justin i panik och jag kunde inte låta bli att skratta. Jag tryckte återigen upp borsten i ansiktet på honom lite snabbt innan jag tog undan den och lutade mig mot honom. Jag la min kind mot hans så att jag kunde viska i hans öra.

”Skyll dig själv. Vem var det som sa Game on?”
viskade jag och rätade sen på mig med ett flin på läpparna. Han såg ut att vara på väg att säga någonting men jag satte snabbt diskborsten över ansiktet på honom. Han försökte febrilt ta sig loss ur mitt grepp och efter mycket om och men lyckades han. Han tog tag i diskborsten och kastade ut den från köket. Jag gjorde en ansats för att slänga mig efter den men precis innan jag fick tag på den greppade Justin min ena fot som fick mig att stanna. Jag nuddade diskborsten med fingrarna men fick inte riktigt tag i den. Jag sparkade mig ur hans grepp och fick tag på diskborsten igen. Jag hann precis vända mig om innan Justin slängde sig över mig och drog trasan över ansiktet på mig. Sedan gjorde han ett uppehåll och tittade på mig.

”Har du fått nog nu?”
frågade han lekfullt och jag lipade åt honom innan jag körde upp diskborsten i ansiktet på honom. Han föll bakåt av förvåning och jag sprang upp på övervåningen och in på toaletten däruppe. Jag slängde igen dörren för att låsa men Justin fick tag i den och slet upp den. Undermedvetet registrerades det i min hjärna att röster hördes utanför dörren, men jag tänkte inte så mycket på det. Jag var alldeles för sysselsatt med att få bort Justin som nu försökte få ner mig på golvet. Jag sneglade över axeln och gjorde upp en plan på hur jag skulle lyckas vinna. Jag backade tills jag kom in i duschen, han var inte sen med att följa efter. Utan att han märkte någonting, vred jag ner värmemätaren ner till kallt, tills den var i botten och sen vred jag på vattnet. Duschslangen satt i en sådan vinkel att jag undkom vattnet. Jag skrattade när jag hörde Justin skrika i panik. Han backade ut från duschen och jag stängde av vattnet och gick emot honom.

”Jag tror jag vann den här matchen också.”
flinade jag mot honom och skrattade när han blängde tillbaka på mig. Jag gick och låste upp toalettdörren, Justin hade visst hunnit låsa utan att jag tänkt på det. Därute stod Caitlin och grabbarna.

”Vad håller ni på med egentligen?”
frågade Caitlin när hon såg diskborsten i handen på mig. Jag skrattade och öppnade dörren helt så att de såg Justin därinne mitt på golvet. Det rann vatten om honom och han huttrade lite. Caitlin brast i skratt och killarna stod bara och skakade på huvudet.

”Det är inte över än!”
hörde jag Justin säga och innan jag hunnit reagera hade han lyft upp mig och bar mig mot duschen.

”Justin! Ge dig! Inte roligt!”
började jag skrika men han skrattade bara. Innan vi var inne i duschen stannade han och såg på mig. Våra blickar möttes och sedan log han hotfullt.

”Jag vann, eller hur?”
flinade han och jag skakade på huvudet. Han höjde ett ögonbryn mot mig.

”Säg att jag vann, annars får du iskallt vatten över dig. Du vet att jag inte skojar.”
sa han och gick närmare duschen, nu stod vi båda under. Jag svalde och övervägde tanken på att ge upp. Jag skakade mentalt på huvudet, vad höll jag på med? Jag kunde inte ge upp. Jag svalde igen och nickade. Justin släppte ner mig med ett stolt uttryck och jag gick till dörren. När jag var ute slängde jag en blick tillbaka på honom.

”Trodde du verkligen att jag skulle ge upp så lätt?”
flinade jag mot honom. Jag såg hur han tog sats för att springa mot mig och jag sprang snabbt ner för trappan och ut på altanen, dumt drag, naturligtvis, eftersom att poolen var därute. Jag skulle precis vända mig om för att springa in igen och ta en annan väg, när Justin sprang på mig och drog med mig mot poolen. Jag försökte streta emot men utan att lyckas. Till slut verkade han tröttna på att ha dragkamp så han slängde mig återigen över axeln och gick fram till poolkanten. Jag kände hur han började vicka ner mig och jag lät mig för en sekund dras med, tills jag kände hur han var på väg att släppa mig. Då tog jag tag i honom och drog med mig honom ner i poolen, under vattenytan.


Jag ber om ursäkt för att det tog en sån tid för det här kapitlet!
Jag har haft panik och inte riktigt kunnat andas då jag sett på musikvideon till That Should Be Me! Någon som sett den?

Anyway! Vad tycker ni? Bra? Eller dåligt? Något jag ska ändra på? Tveka inte att mejla/adda min msn, [email protected] där är jag tillgänglig så fort jag är inloggad på datorn! :)

Ska nog fortsätta skriva lite nu tror jag, men det kapitlet kommer nog upp imorgon, kanske redan på morgonen, om jag hinner skriva klart det ikväll! :)

KOMMENTERA! Även om det bara är en onödig kommentar! :) <3

XoXo

Kommentarer
Postat av: malin

dom borde kyssas snart :D

2011-03-14 @ 23:26:49
Postat av: emma

meeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!! <33333

2011-03-15 @ 09:36:08
Postat av: julia.

meeeeeeeeeeer, kommer deztiny och chris göra slut?

2011-03-15 @ 12:32:03
Postat av: Ida

Hej, jag började läsa för inte så länge sen så jag har ju börjat från början. Men vissa kapitel finns inte, inte 26,27 och inte förra ?

De man vill läsa!

Snälla jag vill ha dem, är så jäklans bra liksom :)

2011-04-25 @ 09:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0