Where are you now - Kapitel 165


”Hon vet.” svarade jag lågt innan jag gav honom en snabb kyss för att sedan gå efter Melanie in i huset. Jag hade inte sett vilket håll hon gått åt, men med tanke på ljudnivån som steg i ett rum längre bort så var det inte så svårt att gissa.


”Så ni hade tänkt ljuga för oss?” muttrade Melanie surt efter att Vanja berättat en kort summering om varför jag inte funnits i deras liv innan. Vanja öppnade munnen för att svara men jag skyndade mig före.

”Melanie, kan du titta på mig en stund? Varför vi inte har sagt någonting är för att skydda er, inte för att vara elaka eller något annat. Tänk själv om du eller Nina skulle sprida till folk i skolan att ni har mig som storasyster, en storasyster som har ett förhållande med den kändaste tonåringen i världen. Ni kommer aldrig att få vara ifred och folk kommer försöka utnyttja er båda två. Du skulle klara av det, du är smart och gammal nog att förstå sådant, men jag tror inte att Nina skulle klara det. Hon är åtta år och hon borde inte behöva gå igenom sådant här i den åldern. Däremot känner jag inte Nina lika bra som du, so you tell me! Skulle hon klara av det? Skulle hon kunna bedöma vem som utnyttjar henne och inte?” frågade jag henne allvarligt. Jag visste att man skulle se till att barnen var barn så länge de kunde. Så länge de själva behövde, och att bli ”vuxen” när man är åtta år gammal var inte ett alternativ i min värld.

”Nej, du känner inte Nina som jag gör, och just på grund av det så förstår jag hur du menar. Men Nina är väldigt vuxen och utvecklad för sin ålder. Hon… Är lite lik dig. Hon är sig själv, ingen kan försöka få henne att vara som dem vill, och hon vet vilka hon kan lita på. Alla underskattar henne bara för att hon är liten, även jag gjorde det innan jag insåg vad jag hade att göra med. Det var nog därför jag förstod nästan direkt att det var du som var vår storasyster, hon är otroligt lik dig på så många sätt.” svarade hon och jag tittade melodiskt på henne. Eftersom att jag inte kände Nina så kunde jag inte avgöra om hon hade rätt eller inte, men jag tvivlade inte en sekund på det hon sa. De var systrar, de hade levt tillsammans hela livet och kände antagligen varandra utan och innan.

”Jag litar på ditt omdöme, det är din lillasyster vi pratar om, så enligt min synvinkel så får ni tre bestämma hur ni vill göra. Det kan inte jag lägga mig i särskilt mycket om jag ska vara ärlig.” svarade jag bara och vände sedan blicken mot Vanja, som jag hade glömt bort fram till dess. Melanie hade den förmågan på folk, hon fick dem att glömma bort omvärlden när man pratade med henne.

”Jag måste hålla med er båda. Deztiny, du har nog lite svårt för att avgöra sådant här, men jag tror som Mel när det gäller Nina. Jag tror hon skulle klara av det. Hon är en smart åttaåring och hon förstår det mesta.” begrundade hon utan att egentligen titta på någon av oss. Sedan vände hon blicken mot mig innan hon fortsatte. ”Hur länge stannar du och Justin?” frågade hon medan hon granskade mig. Jag ryckte lätt på axlarna.

”Jag vet inte riktigt. Ingenting är bestämt och det är inte särskilt långt till Caitlin och Christian härifrån. Vadå då?” frågade jag och hon log mjukt.

”Vad sägs om att ni är kvar tills kalaset är över, vilket borde vara om en timme eller så, och sen berättar vi för Nina?” föreslog hon och jag vände blicken mot Melanie. För mig spelade det ju ingen roll direkt. Jag uppskattade Melanie’s och Nina’s sällskap.

”I mina öron låter det helt okej. Jag skulle gissa på att Justin trivs väldigt bra med de andra och jag har ingenting att klaga på heller.” skrattade jag och Melanie stämde in i mitt skratt. Vanja förstod nog inte helt och hållet varför vi skrattade. Hon var antagligen inte särskilt insatt i allting såsom Melanie och Nina antagligen var.

”Vad bra, då säger vi så. Jag tänkte laga spagetti och köttfärssås, så ni kan lika gärna stanna på middag.” log Vanja innan hon reste sig från bordet och började gå mot kylskåpet. Jag vände mig mot Melanie och gav henne ett prövande leende.

”Ska vi gå ut och rädda Justin därute? Jag slår vad om att han har blivit attackerad av tjejerna och ligger i underläge.” flinade jag och Melanie himlade med ögonen åt min kommentar.

”Pfft, säkert. Det finns bara en som kan få honom i underläge och det är du.” påpekade hon och jag skrattade åt hennes ord. Det var alltid trevligt med en till på sin sida i det hela.



Sorry, jag vet att det blev kort, men jag ska försöka lägga in nästa snart också :)

Hoppas ni gillar det här, och att ni gillade förra (tidsinställt <3) :)

Love you guys ! <333

Vad tycker ni om Melanie förresten?? :)

Dream, Scream, Believe


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Jag tycker dom gör rätt som berättar :) Kan vara bra för dom allihopa, även Dezzie :)

"Pfft, säkert. Det finns bara en som kan få honom i underläge och det är du." HAHAHAHAHA Klockrent! xD <3



ASbra <3

2011-10-14 @ 12:31:44
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Cherry

Jättebra skrivet :)) ♥

Älskar verkligen den här novellen, men har du typ någon speciellt utseénde på Deztiny ?

För i många noveller så visar dom oftast en bild på hur tjejen ser ut, ex . Selena Gomez eller Jasmine Villegas ♥

2011-10-14 @ 13:49:43
Postat av: Emma

Jag tycker att Melanie också verkar lik dezzie, båda verkar smarta på ett äldre sätt liksom. I like her :) <3

2011-10-14 @ 14:27:02
Postat av: Marielle

Äntligen börjar det komma lite kapitel här. Jag blir lika överlycklig varje gång. :) Vem vill inte läsa om Deztiny och Justins äventyr, liksom?! :D

2011-10-14 @ 14:59:58
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Johanna

yeah man D:

2011-10-14 @ 16:14:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Becca♥

YEAH!! min kompis ringde mig och sa att ett kapitel hade kommit ut på er blogg, jag blev såklart överlycklig och slängde mig på datastolen och satte på datan (den var väldigt seg..) innan satt jag såklart med min läxhög... (i NO har jag läxa att bygga en termos..? skulle nån kunna tipsa mig hur man gör? XD)



och poängen med min kommentar är att jag gillar - nej älskar - den här bloggen väldigt mycket!!



xxEn-Som-Borde-Öva-På-Att-Komma-Till-Saken-Fortare..

;P

2011-10-14 @ 17:06:37
URL: http://beccaochlollo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jätte bra! Glad att du har börjar uppdatera igen! Fast huvudsaken är att du har det bra igen!

Din novell är skiit bra!

2011-10-14 @ 18:43:54
Postat av: JUSTIIIIIN

ALLIHOPA! jag har startat en ny blogg med noveller om justin bieber. om ni känner för det kan ni gärna kolla in lite, jag har precis börjat på en ny novell, och kommer uppdatera ofta! tack! :)

2011-10-14 @ 18:51:53
URL: http://justinbieberimagine.blogg.se/
Postat av: elena

jag vart skit glad när jag såg att du hade skriv super bra

2011-10-14 @ 22:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0