Where are you now - Kapitel 5

Förra Delen:

”Ja säg till Caitlin att jag ringer om högst tjugo minuter. Hej då Justin och tack!” hasplade jag ur mig och gick in genom dörren.

”Ingen orsak!”
svarade han bara och klickade av. Jag funderade på om jag skulle prata med pappa eller Ellie först. Ellie gjorde det valet åt mig. Hon studsade nerför trappan och tittade på mig med ett frågande uttryck.”Vad är det nu då?” frågade hon och kom ner så hon stod framför mig. Jag flinade mot henne.

”Vad säger du om att åka till Atlanta?”
jag såg hur hennes ansikte förändrades och hon log stort. Jag började klicka in pappas nummer och klickade på ring. Efter några signaler kom jag fram.

”Hej älskling! Vad är det?”
frågade han och hostade till lite. Pappa var affärsman, en högt uppsatt en dessutom. Det hade alltid varit han och jag i min familj.  Han hade försökt skämma bort mig men jag tog sällan emot saker. Jag tyckte inte om det.

”Pappa. Caitlin ringde och bjöd över mig och Ellie till Atlanta. Jag vet inte hur länge vi stannar men är det okej? Ellie ska ringa sina föräldrar också men jag tror inte att det ska vara några problem.”
jag väntade ivrigt på svar men egentligen behövde jag inte. Så fort Ellie fått lov från sina föräldrar så skulle det egentligen bara varit att åka, vare sig jag pratat med pappa eller inte.

”Ja det ska väl gå bra. Jag ska ändå på en konferens i Atlanta imorgon så jag kan väl åka med er ner i eftermiddag. Jag ska avsluta jobbet här men jag kan ringa och prata med Ellie’s mamma. Det är nog bättre för då får hon ju veta att jag åker med er ner.”
svarade han och jag sken upp. Ellie’s mamma var inte den lättaste att övertala, hon var ganska beskyddande över Ellie. Det var otroligt irriterande ibland, men Ellie hatade det. Hon fick aldrig göra någonting. Det var en av de stora skillnaderna mellan oss. Jag fick i princip göra precis allt jag ville, medan hon inte fick göra någonting. Ändå gjorde hon mer än vad jag gjorde. Jag såg ingen spänning i något av det som alla andra tonåringar gör så jag såg heller då ingen anledning till det.

”Det blir jättebra pappa! Men boka flyg så snabbt som möjligt! Om jag inte minns helt fel så borde det gå ett om tre timmar. Boka det! Puss hej!”
sa jag och la på. Ellie såg på mig med stora, frågvisa ögon.

”Vad är det?”
frågade jag förvirrat. Det såg ut som om hon väntade på att jag skulle säga någonting. Sedan slog det mig.

”Jo, pappa pratar med Charlotte. Och du vet att de har bra kontakt, hon litar på honom, så det är i princip bara för dig att gå hem och packa.”
berättade jag och log mot henne. Hennes ansikte bröt upp i ett stort leende och hon kastade sig om halsen på mig och gav mig en hård kram.

”Men Dezzie. Sky och Chris då?”
frågade hon och jag suckade. Fan, jag hade glömt bort killarna. Jag tryckte på 2:an, snabbnummer till Chris, och det tog inte lång tid innan han svarade.

”Hej älskling! Förlåt att det har tagit en sådan tid och så men det har blivit lite ändrade planer. Jag tror vi får skjuta upp vår lilla filmkväll.”
hörde jag honom säga. Han blev nog lite förvånad när jag började skratta.

”Jag skulle precis ringa till dig och säga detsamma. Jag och Ellie åker till Atlanta om ett par timmar.”
skrattade jag och hörde hur han vidarebefordrade det till Sky.

”När kommer ni hem då?”
frågade han efter ett tag. Antagligen hade han och Sky stått och pratat om någonting. Jag antog att det var en bra tid att dra bort Ellie från Sky. Det verkade som om de behövde en liten paus.

”Jadu, jag har faktiskt ingen som helst aning! Jag får höra av mig. Men, vänta lite.”
sa jag innan jag vände uppmärksamheten mot Ellie som stod och granskade mig.

”Ellie! Borde inte du springa hem och packa?”
frågade jag roat och såg hur hon drogs tillbaka till verkligheten. Hon såg sen ut att ha panik, antagligen stressen.

”Ellie du måste verkligen sluta stressa! Jag kör dig så slipper du gå!”
sa jag allvarligt och hon nickade bara lite medan hon andades ut. Hon var otrolig när det kom till stress. Hon stressade upp sig för allt.

”Så! Jo jag hör av mig sen om hur det blir. Älskling jag ska köra hem Ellie nu och hjälpa henne att packa. Jag vill gärna pussa lite på dig innan vi åker så jag hör av mig när vi är på väg därifrån. Jag älskar dig!”
sa jag innan jag la på. Det var inget konstigt. Ville han ha något sagt så brukade han ringa tillbaka. Ellie log snabbt mot mig innan hon satte på sig skorna och gick ut mot bilen. Jag tog nycklarna som hängde på kroken och följde efter henne.Så vad tycker ni då? Kommentera ;)

XoXo

Where are you now - Kapitel 4

Förra delen:

”Dezzie! Jag tycker vi ska fira! Det är inte ofta man får ås många views på tio minuter, usch jag kan fortfarande inte fatta det! Men vad säger du, kan inte ni flyga ner till oss? Snälla? Ni kan väl ta med er Christopher och Sky också? Jag vill höra den där låten som du prata om!” hörde jag Caitlin i andra änden och fick smått panik. Jag gestikulerade till Ellie att jag snart skulle vara tillbaka och sedan gick jag ut ur rummet och vidare ut utanför huset.

”Caitlin, jag har ju sagt att du inte ska prata högt om det! Jag har inte sagt något till Ellie om det än. Hon har ingen aning om att jag skriver texter och Christopher vet ännu mindre om det. Du är den enda jag berättat det för!” slängde jag ur mig snabbt. Sedan insåg jag att hon inte var ensam.

”Caitlin? Hörde killarna det där?” frågade jag nervöst. Hon suckade och jag sjönk ner på trappen.


”Christian är inte här just nu men Justin hörde. Jag är ledsen gumman men jag kan säga åt honom att inte säga någonting om du vill.” sa hon och jag log lite. Hon var verkligen underbar.

”Du är bäst Caitlin! Men kan jag få prata med Justin en stund? Ensam?”
frågade jag försiktigt.

”Ja men det är väl klart gumman! Vänta lite! Justin, Deztiny vill prata med dig ensam så gå ut på trappan en stund.”
sa hon i den andra änden och sen hörde jag hur telefonen bytte händer och hur någon gick genom huset. En dörr öppnades och sedan stängdes den igen. Det hördes att han var ute nu för en bil körde förbi.

”Nu är jag ute. Vad var det du ville?” bekräftade han i andra delen och jag log lite för mig själv innan jag blev seriös igen.

”Jo, du hörde alltså när jag och Caitlin pratade om mina texter.”
började jag smått. Jag var nervös. Det här var något jag insett när jag började skriva, att någon gång skulle det komma ut till fel person och då skulle det vara kört för min del. Jag hoppades verkligen att Justin inte var fel person för det.

”Ja det hörde jag. Jag hörde också att du inte vill att någon ska veta så jag kommer inte säga något till någon om det. Jag vet hur det är att skriva musik i hemlighet, man berättar det inte för någon för om det kommer till fel personer så kan allting gå åt helvete. Jag har också varit där en gång i tiden.”
pratade han på och jag kände hur jag lugnade ner mig lite. Jag var inte helt och hållet övertygad, men jag var ju tvungen att chansa.

”Däremot, om jag ska fortsätta på Caitlin’s tråd, så vill hon att ni flyger ner hit, eller upp hit, beroende på var ni bor. Jag kan väl inte så mycket annat än hålla med henne, det vore roligt, ni verkar vara två otroligt roliga tjejer.”
fick han fram och jag log lite. Han var otroligt snäll, inte alls som man trodde. Jag funderade en stund, skulle vi ta planet ner? Jag hade kollat upp tiderna många gånger och det vore ju faktiskt ganska roligt.

”Jag måste nog kolla med min pappa om det. Men jag tror väl inte att det ska vara några problem… Däremot är jag osäker på om de andra vill följa med. Det är ju bara jag som haft kontakt med Caitlin och Christian. Jag har ju pratat om dem men det är ju inget varken Christopher eller Ellie är intresserade av. Antagligen blir det så att jag åker ner själv, eller jag kan nog lyckas få med mig Ellie men pojkarna kommer nog stanna hemma.”
jag drog ett djupt andetag efter att jag pratat klart. Jag var ganska duktig på att glömma bort att andas när jag pratade. Jag hörde hur Justin skrattade och jag stämde in.

”Förlåt. Jag har ganska lätt för att babbla på utan att tänka på att jag faktiskt behöver luft också!”
förklarade jag och jag hörde hur han skrattade ännu mera.

”Det är lugnt. Men du kan väl kolla upp allting så kan du ju ringa tillbaka? Vi ska nog käka pizza nu, de två matvraken borde varit klara för länge sen.”
sa Justin och jag skrattade lite lätt.

”Ja säg till Caitlin att jag ringer om högst tjugo minuter. Hej då Justin och tack!”
hasplade jag ur mig och gick in genom dörren.

”Ingen orsak!”
svarade han bara och klickade av. Jag funderade på om jag skulle prata med pappa eller Ellie först. Ellie gjorde det valet åt mig. Hon studsade nerför trappan och tittade på mig med ett frågande uttryck.
Så vad tyx? :) Jag har skola idag men det kanske kommen in en till del innan jag drar. Annars uppdaterar jag när jag kommer hem sen :)

XoXo

Where are you now - Kapitel 3

Förra kapitlet

”Åh, är inte säker på vem det…”
längre kom hon inte förrän jag skrek rätt ut.
Caitlin frågade nervöst vad det var som hänt i andra änden och jag registrerade även i bakhuvudet att det var helt tyst runt henne. Antingen var hon själv eller så väntade de på vad jag skulle säga.

”Oh my freaking God! Skojar ni med mig eller?”
fick jag fram och Ellie satt framför skärmen med öppen mun.

”Deztiny? Vad är det som har hänt? Kom igen, berätta!”
hörde jag Caitlin i andra änden men jag kunde inte förmå mig att prata mer. Jag stod chockat och tittade på det sexsiffriga talet under själva videon.

”DEZTINY!”
hörde jag Caitlin i luren, hon skrek den här gången. Jag hoppade till och skakade på huvudet för att försöka få kontroll över mig själv.

”Caitlin? Vad är klockan? Jag vågar inte titta!”
fick jag ur mig och jag hörde hur hon gick igenom rummet, antagligen till datorn. Jag andades stötigt och ojämnt.

”Hon är fem över tio, hurså?”
frågade hon oförstående. Jag gav upp ett till skrik och var tvungen att sätta mig ner på sängen. Ellie såg på mig med stora ögon, hon hade tittat på klockan på datorn.

”Kom igen Deztiny! Det här är inte roligt!”
hörde jag Christians röst i bakgrunden. Jag svalde och försökte prata.

”Okej. Jag la upp YouTube klippet för typ exakt tio minuter sen. Vet ni hur många views jag har fått under de tio minuterarna? Gissa! Ni skulle bara våga titta på datorn!”
fick jag fram och jag hörde hur det återigen blev tyst på andra sidan luren.

”Jag har fått 489,399 stycken. På TIO minuter!”
sa jag långsamt men jag hörde ingenting på andra sidan. Sedan hörde jag hur någon gick närmare telefonen och tog den ifrån Caitlin.

”Hallå? Caitlin, och Christian för den delen, har hamnat i chock tror jag. Det är Justin.”
sa han på andra sidan. Jag hade aldrig pratat med honom men det spelade egentligen inte mig någon roll. Han var ju bara en vanlig kille. Visst var hans låtar att dö för, jag älskade dem och så, men som sagt, han var en människa precis som jag själv.

”Hej Justin! Ehm, har du försökt peta på dem eller något?”
frågade jag försiktigt och Justin började skratta. När jag vände mig mot Ellie satt hon där med stora ögon. Jag viftade bort henne, såsom jag alltid gjorde när jag skulle berätta sen. Jag hörde hur han försökte prata med Caitlin och sedan hur han gav upp och gick till Christian. Efter en stund började han prata med mig igen.

”Ehm. Caitlin får jag tyvärr inte liv i. Jag ska försöka igen men Christian vill prata med dig så länge!”
sa han och sedan rasslade det till i telefonen.

”Hallå?”
frågade jag osäkert.

”Ja det är Christian! Hur tusan har du lyckats med det där? Vem har du strippat för?”
hörde jag honom säga och jag kunde inte göra annat än att brista ut i skratt. Sakta gled jag ner på golvet med en duns och fortsatte skratta högt för mig själv. I andra änden hörde jag hur Christian frågade vad jag gjorde men jag kunde inte svara.

”Deztiny? Bara så du vet har du gjort Christian generad!”
hörde jag en skrattande röst i bakgrunden, det var Justin. Jag fick en ny skrattattack och kände hur tårarna började rinna.

”Det gjorde du inte alls det! Lyssna inte på honom! Hallå? Deztiny hör du mig?”
babblade Christian på men inget han sa gjorde det hela bättre. Efter ett tag började jag få kontroll över mig själv igen, men jag låg fortfarande ner på golvet med tårar i ögonen, eller ja, de hade runnit ganska länge. När jag satte mig upp och tittade på Ellie fick jag nästan panik. Han satt med sin kamera i handen och försökte hålla sig för skratt.

”FILMADE DU!”
utbrast jag och i andra änden hörde jag hur Christian började skratta. Han så något som jag inte hade någon aning om men jag släppte inte Ellie med blicken. Hon satt där och skrattade. Sedan stängde hon av kameran och flinade oskyldigt mot mig.

”Den där videon ska inte upp på YouTube!”
muttrade jag irriterat och satte mig upp på sängen igen. Något rasslade till i telefonen och sedan hörde jag Caitlin’s välbekanta stämma.

”Dezzie! Jag tycker vi ska fira! Det är inte ofta man får ås många views på tio minuter, usch jag kan fortfarande inte fatta det! Men vad säger du, kan inte ni flyga ner till oss? Snälla? Ni kan väl ta med er Christopher och Sky också? Jag vill höra den där låten som du prata om!”
hörde jag Caitlin i andra änden och fick smått panik. Jag gestikulerade till Ellie att jag snart skulle vara tillbaka och sedan gick jag ut ur rummet och vidare ut utanför huset.

”Caitlin, jag har ju sagt att du inte ska prata högt om det! Jag har inte sagt något till Ellie om det än. Hon har ingen aning om att jag skriver texter och Christopher vet ännu mindre om det. Du är den enda jag berättat det för!”
slängde jag ur mig snabbt. Sedan insåg jag att hon inte var ensam.

”Caitlin? Hörde killarna det där?”
frågade jag nervöst. Hon suckade och jag sjönk ner på trappen.Så vad tyx? Lämna mer än gärna kommentarer! Då är det roligare att lägga upp delar här! Utan kommentarer kanske jag inte fortsätter!

XoXo

Where are you now - Kapitel 2

Förra kapitlet:

”Ska du, jag och Chris gå hem till mig och ladda upp den där förbaskade videon på min YouTube? För du har inget konto! Du kan väl fråga Sky om han vill följa med? Det finns säkert något roligt vi kan göra!” hon sken upp under tiden jag pratade. Sedan nickade hon och började gå.”Deztiny! Du får lova att inte ta bort videon! Det här är ju århundrades prank! Det är inte ofta man lyckas pranka dig!”

”Varför ska jag ta bort det för? Det här var ju sjukt kul! Kolla mitt ansikte när jag ramlar!”
svarade jag medan vi tittade på filmen under tiden den laddades upp på YouTube. Vi hade tittat på filmen flera gånger nu och skrattade lika mycket varje gång. Det såg så otroligt roligt ut när jag föll till marken och sen stod och pratade med Chris.

”Baby, vi sticker iväg en sväng bara. Gå ingenstans! Vi kommer snart tillbaka!”
sa Chris och kysste mig innan han och Sky började gå ut ur rummet. Ellie blängde på Sky efter att de gick men han verkade inte märka någonting. När ytterdörren smällts igen väntade jag två minuter innan jag vände mig mot henne.

”Vad är det mellan dig och Sky?”
frågade jag försiktigt och såg hur hon ryckte till. Hon blängde på mig lite men sen ryckte hon på axlarna och skakade på huvudet.

”Jag har ingen aning. Han var varit så konstig den senaste tiden. Jag ska prata med honom senare, så vi stannar inte så länge.”
svarade hon bara. Jag granskade henne stund och sedan drogs min uppmärksamhet mot datorskärmen där det stod att klippet var uppladdat. Jag log lite, loggade in på Twitter och skrev snabbt.

”its April’s fools day and guess you got pranked? Me!”

Jag kopierade in länken och sen klickade jag på ”tweet” knappen. Jag sneglade på klockan, fem i tio.

”Tar du tid eller vad gör du?”
frågade Ellie oförstående och jag skrattade. Jag skrev ner tiden på ett papper och sen vände jag mig mot henne.

”Jag tar alltid tid. Det är fascinerande att se hur lång tid det tar innan kommenterarna börjar strömma in och det går alltid lite fortare för varje gång.”
svarade jag och log mot henne. Hon himlade lite med ögonen och sen hörde jag hur min mobil ringde utifrån hallen.

”Kolla hur många
views vi fått och om någon kommenterat!” ropade jag över axeln medan jag sprang ut i hallen och kollade på displayen.

”Oh my God! Hej Caitlin!”
svarade jag med ett brett leende på läpparna. Vi hade aldrig riktigt pratat i telefon. Vi hade smsat lite då och då. Sen hade vi chattat på msn och skype men aldrig pratat ordentligt.

”Deztiny? Oh my God! Jag såg din nya video! Det är ju inte ofta folk prankar dig! Välkommen i klubben får jag väl säga! Hur känns det?”
frågade hon i luren och jag skrattade med henne.

”Jag vet inte riktigt om jag känner så mycket. Jag menar, jag förtjänade det helt klart. Jag förtjänar mer än bara det där lilla, men det var kul! Du kan ju alltid göra likadant på Christian! Jag skulle vilja se hur han reagerar!”
skrattade jag. Sedan hördes hans röst i bakgrunden.

”Jag hörde det där Dezzie! Hon ska inte alls göra det på mig! Jag skulle aldrig gå på det lika lätt som du!”
sa han och jag hörde hur Caitlin fnös. Sedan hördes ytterligare en röst i bakgrunden.

”Hey man. Säg inte det du! Jag tror nog att du skulle gå på det! Vänta du bara! Jag är ganska säker på att du är dummare än vad bruden är!”
det var det jag hörde innan Caitlin började garva i andra änden och sedan hörde jag en hög duns följt av flera skratt.

”Caitlin har du högtalare på? Vilka är det i bakgrunden?”
fick jag fram mellan skratten. Jag började smått gå tillbaka till rummet igen där Ellie satt och läste en massa kommentarer och tweets. Hon vände blicken mot mig och jag mimade ”Caitlin”. Hon log lite och mumlade fram ett ”hälsa”.

”Ja jag har högtalare på. Typ hela bunten är här. Christian flög nyss på Justin, det var hans kommentar. Men sen fick Justin ner honom på rygg för han är mycket starkare än vad Christian är. Chaz och Ryan är nere och…”
längre kom hon inte förrän någon avbröt henne i bakgrunden. Jag hörde hur någon skrattade medan Caitlin fnös.

”Lägg av Christian! Du vet att det är sant!
sa hon och jag började skratta. Det var så typiskt honom att säga emot.

”Anyway! Chaz och Ryan är nere i köket och skär upp den nybakade pizzan. Vad gör du då?”
fortsatte hon och jag kunde inte låta bli att flina. Enligt vad Caitlin hade berättat så var Chaz och Ryan alltid hungriga.

”Jag och Ellie väntar på att Christopher och Sky ska komma tillbaka. De är någonstans, jag har ingen som helst aning om vad de gör men de borde väl komma snart antar jag. Vi hade precis laddat upp klippet när du ringde så jag har inte hunnit kolla kommentarer på det. Oh, juste, Ellie hälsar till dig Caitlin.”
babblade jag på medan Ellie klickade sig in på videon så att vi kunde se hur många views vi fått.

”Åh, är inte säker på vem det…”
längre kom jag inte förrän jag skrek rätt ut.


Where are you now - Kapitel 1

Ja här får ni Kapitel 1 :) HOpe you like it ;)Hastigt sprang jag till skolan, jag kunde inte fatta det, jag var försenad, igen! Jag måste verkligen sluta skriva hela nätterna! Precis som alla andra kvällar hade jag fastnat vid skrivbordet där jag skrev ner olika ackord till nya låtar och sen satte text till dem. Jag hade aldrig varit bra på att sjunga, men jag brydde mig inte så mycket. Musiken var mitt liv och kände jag mig nöjd med en låt så spelade jag in den i min minimala hemgjorda studio och sen redigerade jag rösten så att det för det första inte lät som jag och dessutom så att det lät bättre.

*You got a phone call in so you better pick it up! You got a phone call baby please pick up!* det vibrerade och tjöt ur hela fickan när mobilen ringde. Det var lite synd att jag inte hade hittat någon bra låt att använda som ringsignal, men den här dög tills vidare.

”Hallå?”
svarade jag utan att se på skärmen. Jag hade alltid varit av den klumpigare sorten så det var inte särskilt smart av mig att springa mot skolan samtidigt som jag tittade på mobilen. Det kunde få förödande konsekvenser, det hade jag redan varit med om ett antal gånger och man lär sig ju av sina misstag.

”Deztiny? Var fan är du någonstans? Vi började för en halvtimme sen!”
jag var tvungen att le åt min bästa kompis röst i andra änden. Ellie hjälpte mig alltid i sådana här situationer. Även om hon inte gillade att jag höll på så mycket med musiken. Hon var alltid ärlig och visst tyckte hon om mina melodier, men jag hade aldrig visat henne någon text eller så. Jag hade bara spelat för henne och hon tyckte det var en onödig sysselsättning när man inte ville gå vidare med det. Hon förstod inte riktigt det där med att jag uttryckte mig genom musiken.

”Jag vet! Förlåt! Jag är på väg! Springer precis förbi Stewart’s och är snart runt hörnet också…”
mer hann jag inte innan jag sprang runt hörnet och så klart krockade jag med någon. Jag föll hårt till marken och tappade telefonen. När jag satte mig upp kollade jag in i Christophers ögon.

”Men lilla älsklingen! Varför har du så bråttom för?”
frågade han och tittade på mig med stora ögon innan han hjälpte mig upp. Christopher och jag hade varit tillsammans bra länge nu, sist jag räknade hade det gått elva månader och han kände mig utan och innan.

”Jag är redan sen, Chris! Vi ses sen!”
utbrast och tog upp min mobil från marken. Den hade inte gått sönder, vilken tur. Det var ganska coolt att den fortfarande höll, så många gånger den hade åkt i marken liksom. Chris tog tag i min arm och när jag vände mig mot honom flinade han brett.

”Vad fan är det med dig nu då? Tycker du det är roligt att jag missar skolan? För du är medveten om att det betyder att jag kommer få tillbringa ännu mindre tid med dig!”
påpekade jag surt och han skrattade.

”Älskling vet du vad det är för datum idag?”
frågade han och efter att ha funderat ett tag skakade jag bara på huvudet. Han flinade och kollade sen bakom mig där Ellie stod och skrattade medan hon höll upp en kamera mot mig. Jag stirrade oförstående på henne och sedan började jag gå igenom djupare i huvudet för att försöka lista ut vad det var för dag.

”Dezzie, det är den första april idag! Det är lördag!”
fick hon fram genom sitt sprudlande skratt. Jag suckade och satte mig ner, lutandes mot väggen, Stewart’s garagevägg.

”Nu fick du igen för alla gånger du prankat oss! Det här är så bra! Det ska så upp på YouTube!”
fick Ellie ur sig medan hon tittade på något i kameran, antagligen hela incidenten. Jag började skratta åt henne medan Chris gled ner bredvid mig och tog min hand.

”Så, jag antar att jag förtjänade det?”
frågade jag lugnt. Både Chris och Ellie nickade. Jag ryckte på axlarna. Jag visste mycket väl att jag förtjänade så otroligt mycket mer än bara det här lilla pranket. Så fort jag fick chansen lät jag fantasin flöda och filmade medan jag gjorde något roligt mot någon. Sedan la jag upp det på YouTube. Den senaste tiden hade jag fått ganska många kommentarer och folk som hela tiden gav mig nya idéer. Jag hade även tagit kontakt med Caitlin Beadles och hennes bror, Christian. De ägde i princip YouTube för tillfället när det kom till roliga videor och de var oftast de första som kommenterade mina videor.

”Ellie? Ska vi gå hem till mig och lägga in videon? Du har ju inget konto så jag kan väl lägga upp den på min.”
det var svårt att ta kontakt med henne, hon stod fortfarande och skrattade samtidigt som hon smsade med någon. Antagligen Sky. Han var säkert med på det hela, hon hade i alla fall lånat hans kamera. Jag tog upp en liten sten och kastade den på henne, eftersom att jag var pricksäker träffade jag henne på handen. Hon blängde irriterat upp på mig och jag började skratta.

”Vad vill du Dezzie?”
frågade hon surt. Hon hade hur lätt som helst för att bli tjurig. Men det var en del av hur hon var och jag älskade henne lika mycket i alla fall.

”Ska du, jag och Chris gå hem till mig och ladda upp den där förbaskade videon på min YouTube? För du har inget konto! Du kan väl fråga Sky om han vill följa med? Det finns säkert något roligt vi kan göra!”
hon sken upp under tiden jag pratade. Sedan nickade hon och började gå.
So! Tell me what you thought about it! :)

XoXo

Grafiken

Vill bara att ni ska veta att grafiken här på bloggen är TILLFÄLLIG! Såsnart jag hittat någon som är gullig och kan göra en fin grafik så kommer det här att bytas ut!

Bara så ni vet det ;)

Välkomna!

Hejsan hejsan!

Vissa som läser bloggadressen kanske förstår att det här är en blogg om Bieber. Haha BIeber Cash alltså. De som inte fattar varför just Bieber Cash kommer få reda på det till slut ;)

Anyway! Jag kommer lägga in Bieber Stories här ;)

Bara så ni vet liksom ;)

RSS 2.0