Work in progress ❤

Hej luvies! ❤ 

Tänkte bara slänga in det här inlägget för att tala om för er att jag håller på med kapitlet. Det är ganska tricky one, men it's a work in progress så de kommer snart :)

Som jag har planerat så kommer det antingen upp imorgon eller på torsdag, om inget oförberett händer :) 

Sen vill jag även tacka för kommentarerna och era fina ord. Ni gör mig så stark! :') 

Love yoooouuuu ❤❤❤ 


Yours truly
Madelene Morén 



Information + Uppdatering

Hello luvies!
 
Hur har ni det nuförtiden? Vad händer i era liv? Något roligt som hänt?
 
Jag hoppas att allt är bra med er alla, och att ni vill uppdatera mig om vad som händer. 
Med mig är det hyfsat bra, trots omständigheterna. 
Saknar dock Bieber Cash, WAYN, Dezzie och så klart er! 
Jag skulle verkligen vilja ändra på det också, men är inte säker på att det går egentligen. Det har tagit för lång tid känns det som, även om det verkar som att folk hoppfullt besöker bloggen varje dag ändå, och det är jag så sjukt tacksam över! <3
 
Vad jag har för syfte med den här texten är just det, jag vill komma igång med WAYN igen, och skriva klart den, för jag vet att många väntar på en fortsättning och ett slut. Även jag gör det ärligt talat. Jag vet hur den ska sluta, jag har till och med redan skrivit klart det kapitlet, men det är vägen dit som är lite smått komplicerad än så länge. Jag har haft så stora planer på vad som ska hända, inte bara med Dezzie och Justin, utan med flera av karaktärerna, och det positiva i det hela är att allting är nedskrivet i ett dokument på min dator. Det negativa är dock att om jag ska följa alla mina planer så kommer den resterande delen av novellen bli i princip lika lång som den är från början tills nu, om jag inte kortar ner det och använder mig av återberättning. 
 
Jani, som ni kanske märker så är idéerna och spekulationerna oändliga, och jag har insett att jag inte klarar av att avgöra det här själv. Även om det är jag som skriver den, så är ni alla en så oändligt stor del av den, så nu är det er tur att påverka WAYN, mer än vad ni redan gjort. 
 
Dem som är intresserade av att hjälpa till att påverka WAYN, får mer än gärna skriva till mig på facebook, om ni är vän med mig där, på kik H3llbunny, på mejl, [email protected], eller vart det nu mer går att skriva. Kom med förslag om vad ni tycker ska hända. Ska jag köra på mina ursprunliga planer trots att det kommer bli många fler kapitel? Ska jag köra på mina ursprungliga planer men korta ner det så det inte blir lika mycket? Eller ska jag försöka avsluta den så fort som möjligt? Det är upp till er nu luvies, för hur det än är så är både WAYN och ni värda ett avslut! <3
 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 
Det var den informationen jag tänkte dela med mig gällande bloggen och WAYN, och nu tänkte jag bjuda på en uppdatering om mig, för den som är intresserad av att veta det. För er som inte är det, ni behöver inte läsa längre för jag kommer inte smyga in nån mer info om Bieber Cash, så ni missar ingenting ;) 
 
Anyways. Vad har jag gjort då? Jo, som ni vet sedan innan så var jag ju med om en operation i juni. Vet däremot inte om jag berättade vad det var för operation, men läkarna tog i alla fall bort en tvillingcysta som jag hade på min vänstra äggstock. Jag var jätteneddrogad med smärtstillande i form av morfin när läkaren som utförde operationen berättade vad det var för något och vad det innebar, så jag kommer inte ihåg så mycket om vad han sa. I alla fall så har jag kollat upp det efteråt, men glömt bort det, så sök på google om ni vill veta vad det är :P
 
I alla fall. För några veckor sedan blev jag rädd att jag hade fått tillbaka cystorna, för jag får inte min mens som jag ska (okej kanske lite too much information här ^^), och det har jag väl egentligen aldrig fått, men jag uppsökte i alla fall en läkare och jag fick genomlida en obehaglig undersökning, och efter prover så fick jag reda på att jag har en sjukdom som kallas PCO. Det innebär att min kropp inte fungerar som den ska. Min mens fungerar inte som den ska för att det är något hormon som min kropp saknar.. På grund av det kommer mensen lite som den själv tycker, jag blev varnad för att jag antagligen inte kommer kunna bli gravid naturligt, och får inte läkarna till mensen så att den fungerar som den ska igen så kan jag få cancer... Yeah, that's the ugly fucking truth.. Sucks! =/ För att få igång allting som det ska så ska jag försöka käka p-piller i 3-6 månader, för att se om den kommer igång som vanligt, och gör den inte det så kommer jag behöva ta hormonsprutor dagligen, viilket kommer bli intressant eftersom att jag är livrädd för sprutor och då helt plötsligt ska sticka in dem i mig själv en gång om dagen xD Även blivit informerad om att ifall jag kommer börja med hormonsprutor och jag mot förmodan blir gravid, så är det oftast fler än två foster O.o Frågade min pojkvän om han ville bli pappa till femlingar.. Haha hans reaktion var obetalbar (aa)
 
Anyways, annars rullar livet på helt okej. Pluggar upp mina betyg så jag ska kunna skaffa mig ett jobb, blivit tillsammans med min bästa vän, vilket känns underbart, flyttat ihop med honom i en etta där vi tillsammans har en 3,5 år gammal hankatt som är min lilla bebis, och jag känner att jag växer mig starkare och starkare för var dag som går :) 
 
Som vanligt lyckas jag alltid råka ut för alla rötägg till "vänner", så återigen har jag blivit sviken, och för tillfället umgås jag inte så mycket med någon alls egentligen. Kan ju iofs bero på att jag lever ett vampyrliv för tillfället ^^ Haha jag har vänt så mycket på dygnet så jag är vaken om nätterna och sover på dagarna. Lite kasst eftersom att jag blir helt knäpp i huvet, och dessutom går i skolan på dagtid och inte under nattetid ^^ 
 
Hur är det med er då? Kommentera gärna och berätta vad ni har för er och hur det är med er :) 
 
Puss och kram! 
 
 

RSS 2.0