Where are you now - Kapitel 180

”Precis som allt annat.” ekade han innan han kysste min hand som han höll mellan sina händer. Jag log brett mot honom och han besvarade snabbt mitt leende. Med en varsam blick reste han sig upp och kom sakta emot mig, hela tiden med blicken fäst på mig. När han var framför mig drog han upp mig från stolen och strax därefter möttes våra läppar i en nästan omänsklig kyss. Den var laddad, med energi, glädje, lust och kärlek. Spänningen mellan våra läppar blev allt större och större, och det kändes som om elektriska stötar for igenom kroppen på mig. Justin tog ett tag om mina lår och lyfte upp mig så att jag hade benen om hans höfter. Det tog inte lång tid innan jag kände mjukt tyg mot ryggen och jag konstaterade att han hade förflyttat oss till sängen. Hans läppar lekte över min hals och jag drog honom närmare mig. Hans andhämtning var lika snabb som min, men det var ingenting som jag fäste någon större uppmärksamhet runt. Just nu ville jag bara komma så nära honom jag bara kunde. Jag ville ha honom. Nu och för all framtid.


”Pappa? Är du hemma?” ropade jag från hallen utan att få något svar. Dörren hade ju varit låst, men hans bil stod ju fortfarande på uppfarten. Jag skulle precis gå ut ur huset igen när min uppmärksamhet fästes på en lapp som satt på spegeln. Försiktigt tog jag ner den från glaset och lät blicken glida över texten.

Deztiny, vi äter middag hemma hos Mr. Bieber ikväll, så vi ses där. Se till att vara där vid middagstiden ungefär. 

Jag har några ärenden att fixa så jag åker med Mr. Braun senare.

Jag älskar dig gumman!

/Pappa

Jag läste igenom lappen ytterligare en gång innan jag ryckte på axlarna och la ner den i fickan. Jag stod mitt i hallen en stund och funderade på vad jag skulle göra. Justin hade åkt hem för att hämta Shawty, och skulle prata lite med sin mamma, så vad skulle jag göra? Med en lätt suck tog jag av mig skorna och gick in på mitt rum för att slå igång datorn. Justin hade uppdaterat den sist han använt den så den gick avsevärt mycket fortare nu än vad den brukade göra annars. Snabbt och smidigt loggade jag in på Twitter för att uppdatera min status.

Yesterday was a fun day. I don’t like birthdays, never have, but you guys made me feel great. Thank you everyone!

Eftersom att jag hade så pass tråkigt som jag hade så började jag följa tillbaka folk och svara på deras tweets. Det var många som fortfarande skrev grattis, fast i efterskott, och jag insåg efter en stund att jag var TT. Dezzie loves her DH’s. Jag log glatt åt mina underbara fans innan jag slutligen skrev en ny tweet.

Dezzie loves her DH’s! And that’s so true! You guys are so amazing! I love you my little angels <3

Min telefon började ringa och jag svarade utan så mycket som en blick på displayen.

”Hallå?” svarade jag och struntade i att försöka göra till rösten. Vad tjänade det till egentligen? Det var sällan som det funkade, i alla fall när jag hade annat att tänka på också.

”Hej baby! Jag svänger in framför huset nu, kommer du ut? Vi behöver gå ut och gå en sväng med Shawty.” sa han i telefonen och jag kände hur jag blev varm i kroppen när jag tänkte på den lilla solstrålen. Snabbt reste jag mig ifrån sängen och gick ut ur rummet med snabba steg. I farten avslutade jag samtalet och när jag kom ut u hallen la jag ner mobiltelefonen i fickan på de svarta jeansshortsen jag hade på mig. Snabbt satte jag på mig gladiatorsandalerna innan jag slutligen öppnade dörren och fick se Justin stå på gräsmattan med Shawty i ett koppel. När jag stängde igen dörren vände Shawty sin uppmärksamhet mot mig och hon började vifta på svansen medan hon slet i kopplet för att komma fram till mig. Med sitt söta skratt släppte Justin kopplet och hon kom fram till mig med springande steg.

”Hej gumman.” hälsade jag på henne efter att ha satt mig på huk för att kunna mysa mer med henne. Hon satte sig ner framför mig och lät mig klia henne under hakan, något som hon inte precis verkade misstycka till.

”Redo att gå?” frågade Justin efter en stund och jag log mot honom samtidigt som jag nickade och reste mig upp. Shawty tittade på mig en stund innan hon reste sig och började gå omkring igen. Snabbt tog jag kopplet för att hon inte skulle springa bort eller ut i vägen, då det åkte bilar på vägarna runtomkring. Tillsammans gick vi ut från tomten och vidare bort mot parken mellan mitt kvarter och nästa.

”Var kommer hon ifrån? Jag menar, hon är livlig, men inte så pass att hon springer runt som en idiot och bråkar. Hon verkar förstå oss på ett annorlunda sätt, i alla fall för att vara valp.” påpekade jag för honom. Justin nickade instämmande mot mig innan han vände blicken mot Shawty som nu verkade ha hittat ett spår i gräskanten vid grannens staket.

”Hon är en omhändertagen valp. Hennes tidigare ägare, och även uppfödare, tyckte inte att hon var värd någonting eftersom att hon är så svart i pälsen. De andra valparna såldes snabbt då de har olika färger, som Australien Shepard ska ha, men eftersom att hon har fått den mörka färgen så var det ingen som ville ha henne.” började han men jag kunde inte hålla mig ifrån att avbryta honom.

”Men hon är ju jättesöt! Hon är ju helt underbar ju!” utbrast jag och Justin nickade instämmande.

”Ja det är hon. Det är hon verkligen, men uppfödare och ägare som vill ha en sådan här hund för utställning ser allting på ett annat sätt. För dem kan de inte tjäna pengar på henne, och då vill dem inte ha henne, eller hundar som hon. Hennes uppfödare kom in till veterinären för att avliva henne. Hon fick en massa frågor om varför då dem ändrat på just den kliniken. Där avlivar dem inte längre djur bara för att ägaren anser det, utan nu vill de veta varför. Eftersom att det var en väldigt löjlig anledning så fick hennes uppfödare ett val. Antingen tar hon hem henne igen och behåller eller säljer henne, eller så lämnar hon över Shawty i deras vård så att de därefter kan adoptera bort henne. Eftersom att hon inte ville ha hem Shawty så lämnade hon henne kvar där. Scooter tipsade mig om kliniken då han varit där innan och hjälpt en kompis adoptera en hund till sin dotter som fyllde år. Vi åkte dit, eftersom att jag tyckte det skulle bli den absolut bästa presenten, och det fanns många söta hundar att välja på. De flesta var små hundar, men jag kände att dem inte riktigt passade. Deras personligheter var inte särskilt färgstarka och jag ville ha en hund som representerade dig på bästa sätt. Sen kom Shawty in genom dörrarna, då hon precis blivit omhändertagen där. Hon hade inte ens fått en bur än, och jag gick fram för att hälsa på henne. Hon var den snällaste och mest underbart mysiga lilla valp som jag någonsin sett och det tog inte lång tid alls innan både jag och Scooter insett att Shawty var den absolut bästa presenten för dig.” berättade han och log brett mot mig. Jag tittade på honom med stora ögonen innan jag vände blicken mot Shawty som snällt trippade på framför oss.

”Shawty… Var det ett namn som du valde eller hette hon redan det?” frågade jag sedan nyfiket och Justin’s leende blev bredare.

”Eftersom att hon är uppfödd hos en uppfödare som föder upp utställningshundar så har hon ett väldigt långt namn. Hon heter Someday At The Summer Mornings men då det är väldigt långt och ja, det är väldigt långt och inte riktigt passande tyckte jag, så valde jag att kalla henne Shawty istället. Det blir som ett smeknamn för henne. Du får byta om du tycker att Shawty inte passar henne, det gör du som du vill.” svarade han och tog min hand, som inte höll i hennes koppel. Jag skakade snabbt på huvudet medan jag stannade.

”Shawty är perfekt. Hon är underbar Justin, och jag älskar henne redan. Du är världens bästa.” sa jag och kysste honom milt på läpparna. Han flinade åt mig och la sin lediga hand på min kind.

”Man blir som man umgås.” svarade han innan han kysste mig passionerat.



Jag vet att kapitel 180 inte precis var världens roligaste, ledsen för det.

Men det kommer bli mer drama, och det kommer bli mer händelserikt.
WAYN kommer även att ta en ganska oväntad vändning senare framöver.

Tack för era söta kommentarer :)
Ska fundera på hur jag ska göra med blogg-träffen, och så återkommer jag om det senare ;)

Love ya all <3



Kommentarer
Postat av: Veronica

Älsakar denna novellen!kan inte sluta läsa !

jag har precis börjat med en egen novell skulle du kunna reklamera min så gör jag det med din? www.bieberislife.devote.se

2011-12-28 @ 00:06:41
URL: http://veroniicah.tumblr.com
Postat av: Johanna

YEAH MAN! HELT UNDERBART BRA!!! :D

2011-12-28 @ 00:19:32
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0