Where are you now - Kapitel 224


”Där är Christian.” hörde jag honom säga och jag tittade instinktivt på honom innan jag följde hans blick. En bit bort stod Christian och pratade med någon, men han verkade inte ha märkt oss. Hand i hand gick vi mot dem och när vi började komma i närheten tittade Christian upp på oss med en förvånad blick. En rosa nyans spred sig över hans kinder och jag höjde ett förvirrande ögonbryn mot honom, tills den han pratat med vände sig om också. Det var en tjej. Hade Christian skaffat flickvän?


”Wazzup bro?” frågade jag och nickade lugnt åt honom. Han tittade på mig med en blyg blick innan han diskret skakade på huvudet. Han var inte som han brukade, han såg nästan nervös ut, vilket inte var den Christian som jag kände.

”Ahm, hej Deztiny. Hej Justin.” hälsade han och jag höjde förvånat på ögonbrynen. Sen när kallade han mig Deztiny? Han måste ju vara jättenervös eller något. Jag motstod därför lusten till att jävlas med honom, och istället vände jag mig mot tjejen som stod bredvid honom med ett fascinerat uttryck i ansiktet. Precis innan jag skulle sträcka fram handen hörde jag hur min mobiltelefon ringde så jag drog upp den ur fickan och svarade.

”Hallå?” svarade jag som vanligt, och kom på mig själv med att jag återigen inte tittat på skärmen innan jag svarade. Det var en lika stor överraskning som vanligt.

”Hej D! Hur är det?” frågade Caitlin i andra änden och jag log brett.

”Hej babe! Det är bra. Själv?” frågade jag innan jag gick iväg en bit för att kunna prata ostört med henne. Vi pratade en stund om allt möjligt, medan jag granskade Christian, Justin och tjejen som var med Chris.

”Aye, Caitlin! Har Christian skaffat flickvän?” frågade jag när nyfikenheten tog över.

”What?” utbrast hon och jag log roat åt henne.

”Jag och Justin är på affären, och vi har precis mött Christian, med en tjej. Han rodnade lite när han såg oss och han kallade mig Deztiny…” återberättade jag för henne och hon började skratta i andra änden.

”Åh herregud! Jag vet faktiskt inte. Han pratar inte med mig om tjejer längre. Men åh andra sidan så är det inte helt omöjligt, för han smsar väldigt mycket med någon, chattar väldigt mycket med någon och han förvandlas till en mänsklig Rottweiler om man kommer i närheten av hans mobiltelefon… Hur ser hon ut så?” frågade hon nyfiket och jag granskade henne försiktigt.

”Hon är typ blond. Söt. Verkar extremt gullig och jag gissar starkt på att hon är en belieber.” förklarade jag och Caitlin skrattade åt mina ord.

”Vad får dig att tro det?” frågade hon och jag log åt synen jag hade framför henne.

”För att det ser ut som om hon ska flippa ut när som helst. Åh, Justin vinkar nu. Jag ringer dig senare babe.” sa jag och Caitlin skrattade innan hon sa hej då. När jag klickat bort samtalet la jag ner telefonen i fickan innan jag gick fram till dem igen.

”Det var Caitlin.” sa jag tyst till Justin när han vände en frågande blick mot mig. Han nickade med ett svagt leende på läpparna. Jag gav honom en snabb puss på munnen innan jag vände mig mot Christian och tjejen. Vänligt sträckte jag fram min högra hand mot henne.

”Hej. Deztiny Wallie.” hälsade jag när hon tagit min hand i sin. Hon besvarade prövande mitt leende.

”Hej. Johanna, Johanna Kulojärvi.” hälsade hon tillbaka.



GRATTIS JOHANNA KULOJÄRVI!!!!!! :D <3

Tack till er alla som har deltagit i BC's första tävling :) <3
Nästa tävling kommer upp lite senare :) <3

Jag vet att det var kort, men det är verkligen inte det enda ni får idag så ni kan vara lugna ! :) <3

GRATTIS IGEN LUVIE!!!! <3

Tack för alla era underbara kommentarer!
Både på förra kapitlet och på Killar kommer och går <3

LOVE YOU ALL <3


Kommentarer
Postat av: Stephanie

wahahahahah! Vad awesome! ÄLSKAR Caitlins svar!!! "...han förvandlas till en mänsklig Rottweiler..." HAHAHHAHAHA så klockrent!!! xD

ååh vad underbart! ASbra Madde!!



GRATTIS JOHANNA!!! :D <3

2012-02-26 @ 14:22:14
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Johanna

AWESOOMEEEE! Och tack så grymt mycket för att jag vann! Du är grym & älskar dig! Pusss på dig :D <3

2012-02-26 @ 14:25:17
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: ebba

awesome meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2012-02-26 @ 14:42:45
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-02-26 @ 14:49:09
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Anonym

2012-02-26 @ 16:06:14
Postat av: Calla.

Wohoooo Grattis Johanna o Grattis Chris! :))

2012-02-26 @ 22:32:15
Postat av: Cherry ♥

super bra :D <33

2012-02-28 @ 18:53:04
Postat av: anonym

UPPDATERA DÅÅÅÅÅ, JAG DÖR AV NYFIKENHET! GASH, LÄSTE IGENOM ALLA AVSNITT PÅ TRE DAGAR FÖR DOM VA SÅ SPÄNNANDE, UPPDATERA DÅÅÅÅÅÅ ! du är grym på det här ju?

2012-02-28 @ 19:12:55
Postat av: maria

hej! har precis suttit och läst igenom alla kapitel på tre dar, och de är inte lite kapitel haha :P du är ju grymt bra på detta !!! när kommer nästa?? måste ju få läsa mer! nu! haha du är grym <3 och har så klockrena repliker i texten och bra beskrivningar, man sitter bara och ler när man läser, super! tusen kramar <3

2012-03-17 @ 15:43:10
Postat av: Sophie

Har läst igenom alla kapitel på ca 2 dagar! Nu vill jag ha mer.... Har bara blivit LITE beroende. DEN ÄGER!!!!

2012-04-11 @ 13:59:04
URL: http://soobloggen.blogg.se/
Postat av: Malin

jag har en sak att säga till dig; Du Och Din Blogg Är AMAZING! Jag har läst alla kapitel på mer eller mindre någon dag, har suttit fastklistrad vid datorn dag som natt! Jag älskar verkligen din blogg! :D Jag sitter just nu och längtar till nästa kapitel. ;) Men känn ingen press att lägga ut det, jag fattar att du har ett privatliv också. <3 Hursomhelst tyckker jag att det är en jättebra novell, och är väldigt nyfiken på vad du hittar på i nästa kapitel, och även i nästa novell! :D

2012-05-01 @ 18:24:00
Postat av: madde

snacka cooooooolt! min brylling är ihop med en som heter johanna kulojärvi... BTW älskar novellen♥

Svar: Fränt :P Aww tack Madde <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-05-26 @ 10:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0