Svar på alla underbart roliga frågor ;)

'zup angels? ;)

Från början var det ju meningen att jag skulle besvara alla frågorna i en videoblogg tillsammans med min bästavän, men nu är fallet så att innan vi hunnit lägga upp videon på youtube så hade tiden runnit iväg och innan vi båda visste ordet av så var jag hemma i tråkiga Västerås igen (det är inge fel på V-ås, men jag saknar Bestie så sjukt mycket att var jag än är så är det inte tillräckligt bra utan henne).

Anyways. Då jag känner att mitt liv börjat köra ihop sig lite så har jag insett att jag inte kan sova särskilt mycket... Sover jag så sover jag oroligt, annars så är det som nu, då jag är uppe istället med huvudet fyllt med tankar.

Så därför tänkte jag att jag lika gärna kan lägga tankarna på annat och då besvara era frågor :)

Enjoy


Vi söker en eller två bloggare till våran Eric Saade blogg intresserad?
Svaret på sådana här frågor är nej. Som ni alla är mycket medvetna om så har jag tillräckligt mycket problem med att hålla Bieber Cash vid liv (vilket den är nätt och jämt bara) och jag har aldrig någonsin varit bra på att driva bloggar som handlar om annat än noveller... Byter ständigt privatblogg och skriver inte ens särskilt mycket på den...

Så nej, det är smickrande att ni frågar, men jag är inte intresserad av att co owna era bloggar :)

När började du att gilla Justin?
Jag började gilla Justin i samma ögonblick som jag såg honom från början. Det första jag såg av den underbara människan var när jag tittade på det gamla Jimmy Kimmel klippet då Justin överraskar sötnosen Cody som gråtit över honom i en tidigare video. Kimmel-klippet lades upp den 2 mars 2010 och några dagar senare såg jag det. Så jag har snart varit en stolt belieber i två hela år ;)

Och tröttnar du aldrig på att skriva?
Nej Vera, jag tröttnat inte på att skriva. Åtminstone inte själva skrivandet. Det jag kan tröttna på är när jag inte får ner någonting på papper/i ett word-dokument. Och det som jag tröttnar allra allra mest på är att jag inte har internet 24/7 så att jag kan ladda upp lika många kapitel som jag kunde förut.

Men nej, jag tröttnar aldrig på själva skrivandet :)

Har du tumblr?
Svaret på den här frågan är 'ja' :) Jag har tumblr :) För att hitta den behöver ni bara klicka ---> här <--- ! ;) Och jag kan försäkra er om att jag följer alla tillbaka ;)

Visst har Luggeh swaag!?
Hahahaha jaaduu Luggeh ^^ Självklart har du swag gumman! ;) You're filled with loads of swag girl! ;)

Har du någon idol - vem/vilka - motivera :)
Ja, jag har en idol :) Eller egentligen inte bara en, utan ett par stycken :)

Justin Bieber är en av mina idoler. Han gör sån underbar musik, kör sin stil och gör verkligen vad han kan för att göra en skillnad i världen. Han hjälper folk att bli bättre människor. Han är den kändis som gör mest för sina fans (ur min synvinkel iaf) och jag uppskattar det han gör, för han tänker sällan på sig själv i första hand!

Selena Gomez är också en av mina idoler. Anledningen har ingenting med Justin att göra, jag har varit en Selenator längre än vad jag varit en Belieber då jag avgudar henne. Hon är en underbar skådespelerska och verkar vara en extremt underbar person med stor personlighet. Trots att hon får så mycket hat från folk i och med hennes förhållande med Justin så fortsätter hon att vara stark och göra sin grej, and I srsly admire her for doing that!

Jasmine Villegas är även hon en av mina stora idoler. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska använda för anledning här för jag kan liksom inte riktigt få ner den känner jag... Om så är fallet att ni verkligen vill ha en motivering så kan jag återkomma om det senare :)

Jag har många idoler egentligen, men Justin, Selena och Jasmine är tre av mina största. Sedan har vi självklart fler, såsom Christina Aguilera, Elvis Presley o.s.v. :)

Du får 3 önskningar, vad önskar du dig? Varför?
Jag har insett att jag inte önskar mig särskilt mycket egentligen... Annat än att mamma mådde bättre och att jag kunde få mängder med pengar så att jag i första hand skulle kunna bjuda mamma på en resa, sedan köpa ett hus åt henne och sist men inte minst skulle jag ta med mig min bästavän på en resa långt bort från Sverige och bara vara vi ett tag. Inga föräldrar, inte Sverige... Bara vi mot världen. Göra vad vi vill, gå vart vi vill, åka vart vi vill... Ja ni förstår ^^

Om du fick vara någon av karaktärerna i WAYN, vem skulle du vara då? :D
Eftersom att jag, som Stephis så fint påpekar, och Dezzie mer eller mindre är samma person så kan jag inte riktigt påstå att jag skulle välja henne då jag redan är jag (LOL)... Så antagligen skulle jag välja att antingen vara Justin eller Jasmine :)

Vad är bäst - Päron eller Äpple!? (viktig fråga, nej skoja hah)
Äpple :) Tycker om båda, helt klart, men äpple all the way ;)

Skulle du tänka dig bli en författare i framtiden?
Ja, det är inte en helt omöjligt tanke faktiskt ^^ Jag älskar att skriva, jag skulle nog kunna medge att jag har passionen för det, och antagligen fantasin också. Frågan är bara vilka som skulle läsa böckerna ^^

Tar det lång tid för dig att skriva ett chapter?
Det beror på vilket kapitel det handlar om. Är det ett kapitel som jag har ett hum om vad som ska hända och jag vet hur det ska börja och sluta så behöver det egentligen inte ta mer än tio minuter. Däremot om jag har idétorka (till exempel) så kan det ta flera veckor att skriva ett kapitel, som jag i slutändan oftast inte blir nöjd med ändå. Allt beror så mycket på, men om allting är som vanligt och jag låter fingrarna dansa över tangentbordet med frihet så tar det inte särskilt lång tid :)

Vad är ditt favorit ämne i skolan? :P
Mitt favoritämne, eller jaa, mina favoritämnen i skolan är Engelska och Svenska :)

Favorit låt? MAX 4 stycken :)
Jag har många favoritlåtar, men ska jag bli tvungen att välja max fyra så får det bli dem fyra som betyder mest för mig. Nämligen Never Let You Go (Justin Bieber), Where Are You Now (Justin Bieber), Down To Earth (Justin Bieber) och slutligen My Destiny (Jim Brickman). Det är dem låtarna som av olika anledningar betyder mest för mig :) Vill ni veta vad var och en betyder så får ni visa den nyfikna sidan till och fråga ^^

Läser du några Bieber-noveller? Om ja, vilka? :D
Då jag inte precis har fast internet så är det svårt för mig att följa olika noveller... Men jag har några som jag försöker läsa så ofta som jag har tillgång till det.

Stephis novell (har ännu inget namn samt att den ligger i koma) på The Purple Bubble
Felicia's novell på bloggen A Lot Of Bieber
C's novell på Bieber Ways

Det är för tillfället de bloggar som jag försöker läsa :) Förut var det många flera, men mja... Tyvärr så spelar ju återigen internet delen en stor roll =/

Hur lång är du?
Jag är ca 1 73 cm lång. Ungefär ^^ Inte superlång, men inte heller superkort :) Känner mig däremot som en pygmépuff i närheten av min lillebror (ett år yngre) då han snart är 2 meter O.o

Hur kom du på egenskaperna till Destiny? Känner du någon likhet mellan henne och dig själv?
Då Dezzie helt och hållet är skriven utifrån mig och mina egenskaper finns det inte mycket till svar än att Dezzie är en karaktärsdel utav mig. Och ja, det finns många likheter mellan oss, men dock även ett antal små :)

Har du träffat/ sett Justin?
Nej, jag har varken sett eller träffat Justin. Får jag bestämma så ska åtminstone en av dessa ändras på, men vi får se hur det blir med det. Jag vill i alla fall ;)

Hur mycket tid ungefär lägger du ner varje dag på bloggen (när du skriver som mest)?
När jag skriver som mest, alltså när jag har fri tillgång till bloggen och internet (?) så lägger jag ner mer eller mindre all min lediga tid till det. Som innan jag flyttade, innan sommarlovet. Då la jag ner all min tid jag bara kunde på bloggen och novellen. Jag mer eller mindre struntade i skolarbetet, och annat. Allt jag tänkte på vad WAYN, er och Bieber Cash. Jag skrev till och med kapitel i min skrivbok under lektionerna som jag sedan skrev in på datorn. Så, ja... Mer eller mindre lägger jag ner all min tid på det :)

Intresserad av länkbyte?
Jag gör alltid längbyten, så det är bara att kommentera om det :) Då vill jag gärna ha med ett namn på författaren och namn på novellen :) Blir lättare att organisera så ;)

Vilken av Justins låtar är din favorit?
Jag kan inte bara svara en av Justin's låtar, då det finns dem låtar som betyder mycket för mig. Men som jag skrev några frågor ovanför så kan jag dra ner det till högst tre. Never Let You Go, Where Are You Now och Down To Earth :)

Vilket av Justins hår tycker du är snyggast?
Jag tycker att han är underbart snygg i alla sina frisyrer så jag kan inte riktigt svara på det. Men när man heter Justin Drew Bieber så passar man i allt ;)

Hur gör du när då får bloggtorka och inte kan komma på nya saker till bloggen?
Jaaani.... Hur gör jag när jag får idétorka...? Jag går först och främst runt och irriterar mig över det. Jag kan inte sluta tänka på det och tillslut blir jag oftast så frustrerad att jag går ut en långpromenad och lyssnar på hög musik. Idétorka är bland de värsta som existerar och det är en känsla som inte är välkommen hos mig ^^

Men mja.... Jag kan inte släppta det med tanken och oftast funderar jag, skriver, läser igenom, raderar, funderar lite till, skriver lite till, raderar en del, skriver mer, läser, raderar allt och börjar om igen ^^ Så, ja, mitt humör är inte på topp när jag har idétorka för hela jag påverkas utav det.

Hur länge ska WAYN hålla på? Kommer du skriva en ny novell efter den?
Jag kan inte riktigt svara på hur länge WAYN kommer hålla på... Jag har en hel del idéer kvar i huvudet, och jag har mer eller mindre redan räknat ut det mesta av vad som kommer hända, om jag bara kommer lite framåt i novellen.

Men när WAYN är slut så kan jag lova att det inte är slutet för Bieber Cash! Jag har redan börjat skriva på en ny novell som heter There's A Me No One Knows och hittills har jag lyckats knåpa ihop tre kapitel :) Den är, precis som WAYN, annorlunda mot vad jag har läst tidigare från andras noveller och jag hoppas att den kommer vara lika omtyckt som WAYN :)

Vad har du för mobil?
Jag har en iPhone 4 :) En svart :)

Vad tycker du mest om med Justin och Dezzie?
Hmm... Vad tycker jag mest om med Justin och Dezzie...? Jösses, det var inte den lättaste frågan måste jag erkänna... Jag tror att det är att dem bryr sig så mycket mer om varandra än om sig själva. Och att båda, framför allt Dezzie är så öppensinnad att de sällan bråkar då de inte jagar upp sig för småsaker liksom... Jag tror att det är det :P xD

Har du varit utomlands?
Ja det har jag varit :) Jag har varit i Norge (hahahaha LMAO jag stod på gränsen typ) när jag var plutteliten, men det räknar jag inte riktigt som att vara utomlands. Däremot har jag varit i Frankrike, på ett ställe som heter Taizé :) Om ni vet vad det är, och kanske till och med varit där, släng in en kommentar i såna fall :)

Taizé är ett helt underbart ställe, och jag skulle mer än gärna åka tillbaka dit igen :)

Jo, jag undrar hur du fick inspirationen till Dezzies personlighet och varför du valde att just skriva en bieber-novell:)
Som jag redan svarat så har jag skrivit Dezzie utifrån migsjälv, vilket betyder att jag i princip tittade mig själv i spegeln och försökte luska ut hur jag var som person ^^ Jag tycker att jag träffat väldigt rätt jag :P

Varför valde jag att skriva en bieber-novell...? Jadu Lisa, det ska jag berätta för dig :) Jag hade en längre tid läst många olika Bieber-noveller på andra bloggar o.s.v. i samband med att jag faktiskt skrev en egen fanfic, fast en Twilight-fanfic :) Efter ett tag började jag tröttna på att jag kände igen varenda som jag läste nästan. Alla handlade om ungefär samma sak och både började och slutade på liknande vis.

Sen en dag var jag på så dåligt humör att jag stannade hemma från skolan, för mina klasskompisars skull, och började skriva av mig på datorn. Det slutade med att jag satte igång med min egen Bieber-novell, fast tro det eller ej, det var inte WAYN. Efter den började jag skriva på ytterligare en, inte heller det var WAYN. Ett par dagar senare bestämde jag mig för att faktiskt starta min egen novellblogg och lägga ut kapitel från en tredje Bieber-novell. WAYN var den tredje jag började på, men den enda av de tre som inte var ämnade för endast mig.

Jag har en av de andra kvar, den första som jag började skriva på, men den andra ligger kvar på min dator som crashade.
Så ja, det var i princip en slump att jag började skriva en egen Bieber-novell och en ännu större slump att Bieber Cash bildades :) Jag ångrar ingenting utav det :) Bieber Cash, WAYN och ni mina underbara änglar är bland det bästa som hänt mig och ni är dem som håller mitt sken uppe. Det var ni som hindrade mig från att bryta ihop totalt efter Sören's bortgång :)

Men mja, så började allting, and look at us now ;)

Hur många läsare har du? :)
Hej på dig Sarah :) Antalet läsare som Bieber Cash har varierar väldigt mycket. Innan sommarlovet, och allting blev så komplicerat hade jag runt 250 läsare om dagen. Nu har det minskat ner till mellan 120-150 läsare dagligen :) Något som jag tycker är fascinerande är att fler faktiskt inte lämnat bloggen, då det varit mycket strul, och är fortfarande... :')

Men ja, jag har i genomsnitt 135 läsare per dag :)
Något som jag vill tacka enormt mycket över :') :* <3

Varför är det aldrig drama i din novell? -.-
Hej Sanna!
Som svar på din fråga vill jag först påpeka att WAYN är långt ifrån över, och det kommer komma drama, det kan jag försäkra dig om. Kanske inte sådan drama som du har i åtanke, men det kommer drama av olika slag.
Sen som svar på frågan i allmänhet så kan jag säga si som så att jag inte vill vara som alla andra novellskrivare. I de flesta andra Bieber-noveller så reagerar oftast personerna i den onödigt mycket. Jag vet inte om det är så i allmänhet eller om det bara är jag som är annorlunda, men jag känner oftast inte igen mig i de flesta draman man kan läsa om i noveller. Jag har fått höra att jag knappt reagerar över någonting alls, tills någon är dum nog att gå över min gräns, och eftersom att jag skriver Dezzie utifrån mig själv så följer hon min personlighet även på den punkten.
Sen finns det många olika sorters dramatiska händerlser... Huvudpersonerna behöver inte alltid missuppfatta någonting för otrohet, de behöver inte alltid börja bråka över minsta lilla, någon av dem behöver inte alltid vara med om en bilolycka o.s.v. Det kan hända andra saker också, som kanske är mindre vanligt men precis lika sannolikt.

Alla får ha sina åsikter om vad de gillar att läsa om, men det här är min åsikt, och eftersom att jag vill bjuda på någonting annorlunda så är det även det ni får. Dezzie är inte särskilt känslig av sig, hon överreagerar sällan, det tar lång tid innan hon blir arg och reagerar överhuvudtaget, hon är inte otrogen mot någon, hon är inte svartsjuk av sig. Ni får tycka att hon är annorlunda och kanske rentutav omänsklig, men ha i åtanke att hon är jag, så helt omänsklig är hon inte, och dessutom så är det väl meningen att noveller ska handla om någonting nytt och intressant istället för någonting som folk redan använt i sina tre miljoner gånger om? :)

Det finns en anledning till att Dezzie inte vill gifta sig, till att hon inte kan få barn, att hon bor i Canada, och på såvis kommit Jeremy nära istället för Pattie. Det finns en anledning till att Selena eller Jasmine eller Caitlin inte försöker ta Justin ifrån henne... WAYN är annorlunda, och det står jag för.

Vill ni ha vanlig drama som förekommer i säkert ett femtiotal olika Bieber-noveller så är det ingen som tvingar er att läsa just WAYN. För jag kommer inte förändra Dezzie's personlighet för det. Hon är som hon är, take it or leave it! ;)



Jaha luvies... Det var de frågor och svar som jag hade att bjuda på :)
Var inte rädda att kommentera någonting jag skrivit till svar på någon fråga, eller fråga en följdfråga till en redan ställd fråga :) Jag svarar alltid så gott jag kan ;)

Tack för alla era underbara frågor! Dem var extremt underhållande att svara på måste jag säga ;)

LOVE YOU ALL MY SWEET ANGELS!


Kommentarer
Postat av: thisheart

PYGMÉPUFF!:DDDDD Såååå, du har alltså läst HP...?;)

2012-01-06 @ 09:12:57
URL: http://thisheart.blogg.se/
Postat av: Julia

hej!

jag har bestämt mig för att börja skriva på BieberPrank igen! men vi har tappat typ alla läsare och nu söker vi en som kan hjälpa oss med att skriva, tror du att du skulle kunna fråga din läsare om det finns någon som skulle vilja börja skriva med mig? det skulle vara helt underbart om du ville göra det :)



KRAM Julia

2012-01-06 @ 15:18:59
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Olivia

Hej jag har nyss startat en egen novellblogg om bieber! Kolla gärna in!



ÄLSKAR DIN BLOGG

2012-01-06 @ 20:24:50
URL: http://anotherbiebernovel.blogg.se/
Postat av: Carla + gänget :)

Hej!Svaret på sista frågan: Jag kan inte mer än att hålla med dig så infernaliskt (konstigt ord?) mycket, jag har läst hur många bieber-noveller som helst, och de ska ju alltid vara drama, men de är ALLTID samma sak, hon ser Justin kyssa någon annan, förälder mm dör eller skadas, osvosv. Alla de bieber-novellerna jag har läst, så handlar de i princip om samma sak, de händer samma grejer osv.

Jag och 3 av mina kompisar, (vi rekommenderade dig på vår blogg för ett tag sen eftersom vi fick bloggsvar av dig,de tackar vi för) började skriva på vår novell för ganska längesen och vi ville ju absolut inte ha som alla andra har, men de är självklart rätt svårt att få en realistisk början, men vi försökte i alla fall. Vi tänker precis som dig, och vår huvudkaraktär är också i princip som oss allihopa.

Du är jätte duktig på att skriva och vill gärna läsa din nästa novell.

Jag hoppas att du tål lite kritik? Inget farligt.. ;)

Men jag saknar lite de där stunderna (i början av novellen)när jag typ satt och gap skrattade, för de var så roligt. Men din novell är super bra som den är! Jaja, blablabla, hoppas att du orkade läsa allt!

Kram! /Carla :)

2012-01-06 @ 23:58:49
URL: http://jjustinbbieberstories.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det du skrev i slutet om att WAYN är annorlunda.. Just loved it!

2012-01-07 @ 00:14:31
Postat av: emilie

hej madde! tänkte bara fråga en sak...kan inte du typ skriva chapters på datan och sen så fort du har internet tillgång skicka chaptern till en kompis så aa din kompis vem det nu än är kan lägga ut det på bloggen?...för då tror jag att det skulle blir lättare för dig och så och så skulle det komma chapter lite oftare...förstår du vad jag menar? snälla svara på det här-

förresten älskar din blogg den är liksom speciell du skriver inte som andra den är bara sjukt awesome. Kraaammm- emilie

2012-01-09 @ 02:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0