Halt, I tyngdlagens namn! :D

Tjenixen igen!

Jag vet att jag borde sova, men jag måste bara lägga in den här lilla idén min lillasyster knåpat ihop, för jag tycker de är en sjukt bra idé och tycker de vore bra om så många som möjligt hänger på för en större effekt.

Hon skrev meddelandet i ett mejl till mig så jag kopierar in det bara så får ni läsa själva ;)

"Tjabba tjena hallååå! :)
Igår satt jag i nästan två timmar och ringde till en massa olika företag och frågade om dom visste om det fanns några planer på att Justin Bieber skulle komma till Sverige. Ingen visste någonting men nästan alla sa att jag skulle ta kontakt med hans skivbolag eftersom det är dom som bokar in hans spelningar. Jag drog en funderare och fick en lite crazy idé. Jag tänkte att om jag väl ska kontakta hans skivbolag så kan väl alla svenska beliebers hjälpa mig att göra det? Så jag har tänkt mig något i den här stilen.. Vi gör en slags scrapbook med bilder, texter och sånt. Ni skickar era bilder och texter till mig och även en liten text om varför du vill att Justin ska komma till Sverige. Sen sätter jag ihop allt det här i ett album och skickar det till hans skivbolag. När skivbolaget ser vårat fina album och får läsa hur mycket det skulle betyda för alla att han kom så borde dom ju göra något åt det. Det tycker jag i alla fall. Vad tror ni? Jag blir jätteglad om ni kommer med idéer om vad man skulle kunna göra och så. Hoppas ni tycker att det låter kul. Vi kan ju inte bara gå runt och vänta på att han ska komma. Eller? Om du undrar något får du gärna fråga. Kramisen!"

Vad tycker ni om det här? Jag gillar idén skarpt och kommer helt klart bidra med mitt! Eftersom att jag vet att ni läsare är fantastiska beliebers så är jag säker på att många av er, förhoppningsvis alla, hänger på! :D

Jag menar, visst, de är möjligt att det kan bli svårt, men hey, vem var det som lärde oss orden Never Say Never?? ;) Det är ju i alla fall värt ett försök! Och jag vet med mig att jag i alla fall inte kommer ge upp direkt!

Så, är ni intresserade, vilket jag hoppas och tror att ni alla är, så tycker jag att ni mejlar [email protected], antingen för mer information, eller helt enkelt för att bidra :) Kom igen nu beliebers, vi klarar det här, eller hur? :)

Det var det jag ville säga, nu hoppas jag att så många som möjligt hänger på!

God natt på er, igen xD


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym idee

2011-04-09 @ 10:58:08
Postat av: Kajsa

Verkar vara en jättebra idé men jag vill gärna ha lite info om jag ska vara med :D jag menar vad ska man göra? ska man liksom bara göra ett kollage och en beskrivning om varför man vill att han ska komma eller är det något annat man ska göra? Skriv gärna svaret i ett inlägg tror nämnligen att det är fler än jag som är intresserad :D

2011-04-09 @ 13:34:32
Postat av: becca :)

Helt sjukt bra ide! Värsta snilleblixten! Jag är helt klart med, men skulle gärna vilja ha lite mer info om det så om ni kan o orkar kan ni väl skicka ett mail till mig elr adda mig på msn typ?



Din blogg e bäst o du skriver sjukt bra!

så ha en bra dag :D

2011-04-09 @ 15:45:17
URL: http://bbeebbii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0