Where are you now - Kapitel 4

Förra delen:

”Dezzie! Jag tycker vi ska fira! Det är inte ofta man får ås många views på tio minuter, usch jag kan fortfarande inte fatta det! Men vad säger du, kan inte ni flyga ner till oss? Snälla? Ni kan väl ta med er Christopher och Sky också? Jag vill höra den där låten som du prata om!” hörde jag Caitlin i andra änden och fick smått panik. Jag gestikulerade till Ellie att jag snart skulle vara tillbaka och sedan gick jag ut ur rummet och vidare ut utanför huset.

”Caitlin, jag har ju sagt att du inte ska prata högt om det! Jag har inte sagt något till Ellie om det än. Hon har ingen aning om att jag skriver texter och Christopher vet ännu mindre om det. Du är den enda jag berättat det för!” slängde jag ur mig snabbt. Sedan insåg jag att hon inte var ensam.

”Caitlin? Hörde killarna det där?” frågade jag nervöst. Hon suckade och jag sjönk ner på trappen.


”Christian är inte här just nu men Justin hörde. Jag är ledsen gumman men jag kan säga åt honom att inte säga någonting om du vill.” sa hon och jag log lite. Hon var verkligen underbar.

”Du är bäst Caitlin! Men kan jag få prata med Justin en stund? Ensam?”
frågade jag försiktigt.

”Ja men det är väl klart gumman! Vänta lite! Justin, Deztiny vill prata med dig ensam så gå ut på trappan en stund.”
sa hon i den andra änden och sen hörde jag hur telefonen bytte händer och hur någon gick genom huset. En dörr öppnades och sedan stängdes den igen. Det hördes att han var ute nu för en bil körde förbi.

”Nu är jag ute. Vad var det du ville?” bekräftade han i andra delen och jag log lite för mig själv innan jag blev seriös igen.

”Jo, du hörde alltså när jag och Caitlin pratade om mina texter.”
började jag smått. Jag var nervös. Det här var något jag insett när jag började skriva, att någon gång skulle det komma ut till fel person och då skulle det vara kört för min del. Jag hoppades verkligen att Justin inte var fel person för det.

”Ja det hörde jag. Jag hörde också att du inte vill att någon ska veta så jag kommer inte säga något till någon om det. Jag vet hur det är att skriva musik i hemlighet, man berättar det inte för någon för om det kommer till fel personer så kan allting gå åt helvete. Jag har också varit där en gång i tiden.”
pratade han på och jag kände hur jag lugnade ner mig lite. Jag var inte helt och hållet övertygad, men jag var ju tvungen att chansa.

”Däremot, om jag ska fortsätta på Caitlin’s tråd, så vill hon att ni flyger ner hit, eller upp hit, beroende på var ni bor. Jag kan väl inte så mycket annat än hålla med henne, det vore roligt, ni verkar vara två otroligt roliga tjejer.”
fick han fram och jag log lite. Han var otroligt snäll, inte alls som man trodde. Jag funderade en stund, skulle vi ta planet ner? Jag hade kollat upp tiderna många gånger och det vore ju faktiskt ganska roligt.

”Jag måste nog kolla med min pappa om det. Men jag tror väl inte att det ska vara några problem… Däremot är jag osäker på om de andra vill följa med. Det är ju bara jag som haft kontakt med Caitlin och Christian. Jag har ju pratat om dem men det är ju inget varken Christopher eller Ellie är intresserade av. Antagligen blir det så att jag åker ner själv, eller jag kan nog lyckas få med mig Ellie men pojkarna kommer nog stanna hemma.”
jag drog ett djupt andetag efter att jag pratat klart. Jag var ganska duktig på att glömma bort att andas när jag pratade. Jag hörde hur Justin skrattade och jag stämde in.

”Förlåt. Jag har ganska lätt för att babbla på utan att tänka på att jag faktiskt behöver luft också!”
förklarade jag och jag hörde hur han skrattade ännu mera.

”Det är lugnt. Men du kan väl kolla upp allting så kan du ju ringa tillbaka? Vi ska nog käka pizza nu, de två matvraken borde varit klara för länge sen.”
sa Justin och jag skrattade lite lätt.

”Ja säg till Caitlin att jag ringer om högst tjugo minuter. Hej då Justin och tack!”
hasplade jag ur mig och gick in genom dörren.

”Ingen orsak!”
svarade han bara och klickade av. Jag funderade på om jag skulle prata med pappa eller Ellie först. Ellie gjorde det valet åt mig. Hon studsade nerför trappan och tittade på mig med ett frågande uttryck.




Så vad tyx? :) Jag har skola idag men det kanske kommen in en till del innan jag drar. Annars uppdaterar jag när jag kommer hem sen :)

XoXo

Kommentarer
Postat av: Emma

As Bra! Meeeer! :)<3

2011-02-28 @ 17:21:12
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0