Where are you now - Kapitel 133


"Äsch, det är lugnt shawty. Det är en mjukstart, och det är alltid roligt att träffa nytt folk."

flinade han. Jag suckade och nickade innan jag visade dem vägen till det första klassrummet. Jag skulle åtminstone slippa lektionen.


Trött sjönk jag ner i sätet på bilen. Det hade varit mer eller mindre kaotiskt att låta Justin gå in i klassrum utan Kenny med sig. Trots alla skrik i de små klassrummen hade han gått igenom varenda rum med ett leende på läpparna. Nu var skolan slut och vi hade bestämt oss för att åka till ett kafé och fika lite. Ryan hade sin bil där Justin, Chaz och Christian åkte. Vi hade bestämt oss för att min bil fick agera tjejbil, så jag hade bara Jasmine och Caitlin med mig.

"ÅH! EN BIL MED FUNGERANDE RADIO!" utbrast Caitlin när hon hoppade in i baksätet. Jasmine hade snabbt ropat 'Shotgun' när vi delat upp tjej- vs. killbilen.

"Så klart! Only the best in my car, you know!" svarade jag och log brett mot henne genom den centrala backspegeln. Jaz sträckte sig fram och satte igång den för att sedan leta efter en bra radiokanal. Till slut stannade hon vid någon kanal som för tillfället spelade Secrets med One Republic. Låten var extremt bra, men det var kanske inte så mycket drag i den. Hon verkade förstå min blick för hon bytte sedan kanal. Vi alla tre hurrade när vi hörde Lady Gaga's Born This Way. Det var en låt med drag i, och den var extremt bra också.

"Ska vi få pojkarna att ångra att de inte åker med oss?" flinade jag mot tjejerna och de tittade på varandra innan de vände hoppfulla blickar mot mig och nickade. Jag flinade innan jag svängde av på en liten avstickare. Killarna låg en bit framför oss och verkade inte ha insett att vi stannat till. Snabbt hakade jag ur två hakar som satt fast i taket på bilen. Sedan hoppade jag smidigt ur för att öppna bakluckan, som öppnades åt fel håll.

"Jaz, kan du trycka på den lysande, gröna knappen under ratten? Håll in den." ropade jag åt henne och jag såg hur hon snabbt gjorde som jag sa. Hon skrek däremot till när taket började röra sig uppåt. Hon släppte däremot inte knappen, vilket var väldigt bra. När jag såg att det skulle gå bra gick jag tillbaka in i bilen och tog över.

"Vad håller du på med?" frågade Caitlin skrämt från baksätet. Jag log retsamt för mig själv.

"Vi ska retas med killarna. Den här bilen är ett hemmabygge. Den är inte orginal någonstans, den är helt hemgjord. Det är V8-motor i den, med ljuddämpare och sen är det en cab. En cab som inte ser ut som en cab, innan man faktiskt tar bort taket." förklarade jag glatt medan taket mjukt gled ner i bakluckan. Utan att faktiskt orka kliva ur bilen, klättrade jag smidigt bak bredvid Caitlin och bad henne akta sig lite. Hon hoppade framåt någon decimeter, så att jag kunde fälla ner sätet lite. Därbakom hade jag en ljudanläggning som man inte kunde annat än älska. Caitlin satt på höger sida, bakom Jasmine, så jag fällde ner det vänstra ryggstödet så att bassystemet kom fram. Därefter kopplade jag in sladdarna för att sedan hoppa tillbaka till framsätet.

"Är ni redo att åka tjejer?" frågade jag och log nöjt mot dem. De nickade snabbt och satte sig till rätta. Snabbt stoppade jag in en av mina mest spelade skivor i cd-spelaren och vred på ljudet, framför allt basen. Yeah med Usher inledde skivan, som jag för övrigt bränt för att passa in i såna här lägen, och vi alla tre hängde snabbt på i texten. Med van hand gasade jag på och svängde ut på vägen igen. Killarna var en bra bit bort, men kafét låg på andra sidan stan, och vi skulle ta motorvägen som gick runt, så vi hade gott om tid på oss att retas med dem.

"Jag trodde dem skulle ha hunnit längre!" utbrast jag över musiken. Det verkade som om Ryan hade sagtat in lite och puttrade i vägkanten då de insett att vi inte var med. Min mobil ringde och jag svängde snabbt in till kanten och stannade, de skulle ändå inte känne igen bilen längre.

"Hej älskling." svarade jag efter att ha vridit ner ljudet på sterion. Justin andades lättat ut i andra änden.

"Var är ni någonstans? Jag trodde ni hade kört av vägen eller något när ni inte låg bakom oss längre." erkände han och jag fnös.

"Skulle jag, Deztiny Wallie, köra av vägen? Vilken dimention lever du i egentligen?! Skit samma, gasa på! Vi kommer snart ifatt er. Vi kommer även köra om er, så se till att ge allt ni har. Jag tror ni kommer bli förvånade." sa jag innan jag la på utan att vänta på svar. Jag flinade för mig själv medan jag iakttog Ryan's bil som försiktigt började ta ny fart igen. När de var typ 150 meter framför oss gasade jag på igen och höjde musiken. Nu var det Look At Me Now med Chris Brown, bland annat. Det var en bra låt för kapplöpning. Särskilt när killarna inte hade någon aning om vad de tävlade emot. Vi närmade oss snabbt och snart var vi bara två bilar ifrån dem. Jag såg Ryan's blick i sidospegeln på hans sida, och jag nickade hälsande till honom. Hans blick var nästan obetalbar och han växlade snabbt upp och tryckte på gasen. För att ha kört så lite med växelspak var det ändå väldigt tydligt när någon växlade upp.

"Nu tar vi dem." flinade jag och pressade min pärla ytterligare. Vi var säkert uppe i 120 när vi kom upp jämsides med killarna. Musiken dunkade högt i bilen och vi alla tre sjöng högt med innan vi slutligen mötte killarnas förvånade blickar. Jag kastade en slängkyss mot Justin innan jag skrattade för mig själv och körde om dem. Sånt här var kul, jag älskade att överraska folk. Särskilt när det gällde något som de aldrig hade kunnat föreställa sig.



"Shit Dezzie! Bytte du bil med någon eller?"
frågade Chaz imponerat när de svängde in på parkeringen bredvid oss. Jag klev snabbt ur och klappade pärlan på motorhuven. Jag älskade min bil.

"Nej, det är fortfarande samma bil." svarade jag medan jag gick fram till dem. Chaz gick ett varv runt bilen och kollade på bassystemet. Ett tag såg det ut som om han försökte luska ut var taket hade tagit vägen, men han verkade inte riktigt hitta det, så han gav upp.

"Ska vi gå in?" frågade jag roat killarna som stod och granskade bilen. Deras blickar hoppade mellan mig och bilen, det såg ut som om de inte riktigt trodde på det, och jag antog att de inte såg det komma överhuvud taget.

"Får jag köra hem?" frågade Justin när han kom upp bredvid mig. Jag log mot honom innan jag ryckte på axlarna.

"Vi får se." svarade jag och kunde inte hjälpa det hur jag på något sätt gladdes över hur han sagt hem. Det lät som om han menade hem som i hem till där han bodde. Det var trevligt att höra, något som gjorde mig extremt glad.

"Dezzie, jag är hungrig, kan vi gå in nu?" frågade Jasmine försiktigt. På rösten verkade det som om hon inte ville avbryta någonting, men samtidigt inte kunde hindra sig själv. Som svar på hennes fråga kurrade min mage, jag var också hungrig så det var väl lika bra att gå in innan man blev sitt tjuriga jag, som I Atlanta. Ingenting jag gillade, och ingenting jag heller ville komma ihåg. Inte just de timmarna på sjukhuset.

"Absolut!" svarade jag och gick före mot det lilla kaféet. Förhoppningsvis var det inte så mycket folk, så att vi blev lämnade ifred, men den önskan var något jag kunde glömma. Så fort vi kom innanför dörrarna började tre tjejer skrika då de fick ögonen på Justin.


Kapitel 133 då...
Jag vet, det är miss i nassen, men jag har inte kunnat sova knappt, och tänkte att ni skulle få åtminstone ett kapitel att läsa under tiden jag jobbar imorrn :)

Jag ska försöka slänga ut så mycket kapitel jag bara kan nu när jag verkligen har tillgång till internet, för det känns verkligen som om ni förtjänar så mycket bättre än vad jag givet er på senaste tiden! =/

I alla fall, hoppas ni gillade det <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Bettan<3

Jag älskar den!!<3

Meeeeeeeeeeeeer!!

2011-07-18 @ 10:08:38
Postat av: Hanna :)

Jag ÄLSKAR verkligen den här novellen så jag kan knappt vänta tills nästa kapitel :D <3

2011-07-18 @ 10:11:12
URL: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/
Postat av: Hanna :)

Jag ÄLSKAR verkligen den här novellen så jag kan knappt vänta tills nästa kapitel :D <3

2011-07-18 @ 10:11:30
URL: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer :D

2011-07-18 @ 10:23:12
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Gabbi

awesome skrivet :D

2011-07-18 @ 14:17:08
Postat av: C - Biebereye

Ah, fyfan vilken härlig känsla jag fick sådär asglad. Älskar att äga ut killar, haha. ;D

2011-07-18 @ 14:29:13
URL: http://biebereye.blogg.se/
Postat av: K A R I N

så sjukt bra! :D

2011-07-18 @ 15:37:40
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Jussan :)

gillade de? JAG ÄLSKADE DE ! :D

2011-07-18 @ 15:58:03
Postat av: malin

me love!!!

har du några färdiga kapitel?:)

2011-07-18 @ 16:08:46
URL: http://knappamalin.blogg.se/
Postat av: RT

JAG ÄLSKAR DEN HÄR ROLIGA NOVELLDELEN :D Den äger som dig ;) Haha skitbra och mer :)

2011-07-18 @ 21:38:39
Postat av: Caroline

Jättekul att det kommit upp några fler inlägg! :D

Kolla jätte gärna in min blogg! <3

2011-07-19 @ 00:09:46
URL: http://hellocarrobarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0