Lite snabbt svar innan jag skriver

'zup luvies?!

Tack för alla era kommentarer!
Som jag skrev så är kritik något jag tar emot med öppna armar, och jag är glad över att ni inte var för blyga för att skriva vad ni tyckte! :)

Jag tänkte svara lite på sakerna som oftast togs upp :)

Vad gäller den "romantiska" (eller vad jag nu ska kalla det) biten, så har jag faktiskt inte tänkt på det, men när jag läste igenom mina kapitel så insåg jag att jag utan att tänka på det, avslutar de mysiga stunderna rätt så snabbt.
Jag är inte någon särskilt blyg person, haha just ask my friends, så att jag avbryter det lite för fort har ingenting med om jag skulle tycka att det vore pinsamt, för det tycker jag verkligen inte ;)

Jag vet att det inte händer så mycket just nu, men mja, som jag skrev så är det här ju lite djupare än de som åtminstone jag har läst, och jaa, det kommer saker!
Skoj, krig, drama, allt kommer komma igång inom kort igen! :)

När det gäller själva sex-biten så är jag lite fundersam om hur jag ska göra...
Antingen skriver jag liksom, mjaa, skriver allting...
Eller så gör jag som dem gjorde i Twilight (Breaking Dawn) och liksom skriver rätt tydligt att dem faktiskt har sex, fast liksom inte beskriver akten överhuvudtaget.

Jag har inte bestämt mig ännu, för jag menar jag har aldrig haft sex, så jag vet själv inte hur det känns riktigt (haha LOL om ni förstår hur jag menar? ^^). Därför vet jag ju liksom inte riktigt hur jag ska göra, men det kommer väl med tiden antar jag! :)

Jag vet att jag tjatar om det, men jag kommer alltid vara otroligt tacksam över att ni finns här och lyser upp tillvaron för mig <3
Och A, jag ska försöka komma ihåg att äta, då ni verkar vara beroende av mina kapitel och mig, men då får ni ta och komma ihåg att jag är ännu mer beroende av er och era supergulliga kommetarer! :) <333

Jag fick även en fråga på mejlen om varför jag aldrig liksom begär kommentarer för att nästa kapitel ska komma upp, och saken är den att jag vill att ni ska kommentera för att ni vill, och kanske till och med vill göra mig lite glad (a), istället för att ni måste! :)
Det är ju för er jag gör det här, och då vill jag ju inte tvinga er att kommentera! :)
Jag kräver ingenting, för jag tycker som alltid bara om att göra er glada :) <3

Love you guys!
U make me smile, always!

Dream, Laugh, Believe


Kommentarer
Postat av: Elina

jag vet inte om du förstår hur grym du är på det du gör, men bara så du vet så älskar jag din novell och jag hoppas att du aldrig slutar skriva. Kram

2011-06-05 @ 22:03:27
Postat av: Anonym

<3

2011-06-05 @ 22:09:35
Postat av: sabbissh

jag försöker att kommentera och jag ääälskar att du inte skriver ''15 kommentarer innan jag skriver nästa kapitel''. Nu kommenterar man för man verkligen vill ha mer..! och du skriver otroligt grymt bra ! :D

2011-06-05 @ 22:43:12
Postat av: Jag:)

Haha , alla tkr ju att dom ska ha sex nu men dom har ju bara känt varandra i typ en vecka xd

Fast dom har ju lite rätt ändå ^^

Men du är jättebra på att skriva, fortsätt så ;D

2011-06-05 @ 22:44:58
Postat av: Anonym

du behöver ju inte skriva VÄRSTA detaljerna liksom men ändå lite =) men längtar tills nästa del iaf :D

2011-06-05 @ 23:11:05
Postat av: Julia

Aaaw,jag blir faktis tårögd varje gång du skriver något snällt om oss,man får en så härlig känsla i magen av att höra,well läsa det ;)



När det gäller frågan,tycker att det ska vara ganska detaljerat, men inte nu eftersom dem bara har kännt varandra i 1 vecka, men mysigt kan dem ha det haha :P

2011-06-05 @ 23:12:02
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Emma

Jag tycker att det e lika bra som alltid :) men att du kan skriva lite som du sa twilight :P jag tycker att det var bra att det inte var för detaljerat där :D Och att dom kanske inte ska börja göra allt möjligt efter bara en vecka som ni säger, men ändå ganska snart :P lixom inte om 60 delar till XD Men jag tycker att det inte ska vara så att om 100 delar till har det bara gått typ 10 dagar - en vecka, utan att du kan hoppa runt lite i tiden och sen typ gå tillbaka och förklara lite mer eller så :D om du fattar hur jag menar ;D XD <3

2011-06-05 @ 23:46:26
Postat av: Emma

En sak också e att jag tycker att det e great att du inte håller på sådär att du vill ha 15 kommentarer innan nästa, nån gång skulle du typ kunna säga att det kanske kommer ut lite fortare om du får lite fler kommentarer :) bara ett litet "tips" ;) <3

2011-06-05 @ 23:50:38
Postat av: paulina

serri, det går inte att ge dig kritik ;s!?

för det finns ingen kritik att ge, du skrive sjukt bra!

Skriv som du själv känner, om man verkligen älskar denna berättelsen, så har man tålamod och väntar. Men jag kan ändå inte låta bli att kolla in här varnannan timme <3;)



kolla min novell, vill du göra länk byte`<3

2011-06-06 @ 00:17:38
URL: http://justindbieberstoryy.blogg.se/
Postat av: jossis

Jag tycker att novellen är jätte bra och hoppas att hennees ex kommer till baka snart för jag vill ha lite drama ;-)

2011-06-06 @ 10:53:28
Postat av: S

Din novell är superbra! Jag har själv precis börjat på en egen, kolla gärna in den om du vill. Har du något tips till oss andra på vad man bör tänka på när man skriver? :) tack för en bra novell!

2011-06-06 @ 12:05:58
URL: http://haveyouforgotten.blogg.se/
Postat av: malin

hejhej jag vill ha nästa kapitel nuuu!! :D

men justin gör ju massa gulliga saker för henne hela tiden så kan inte hon göra nåt gulligt för honom nån gång? ;)

2011-06-06 @ 14:26:25
Postat av: S

Tack så mycket, kul att du gillar den. Vad jag menade med tips var egentligen inget speciellt, bara om du tycker om det är något man ska tänka på. Tack igen, för en grym novell :)

2011-06-06 @ 17:55:37
URL: http://haveyouforgotten.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, tänkte bara fråga om du kunde byta länken nu när jag bytat till : biebsdream.devote.se för blogg kronglade för mycket !

så nu heter jag inte biebesdrean.blogg.se FAST den gammla novellen kommer alltid vara kvar där ! :)



btw, bloggen är fantastisk och du är grym så ända inget eller jo , skriv mer om deras intima stunder, jag tror många vill läsa dom !



väntar med spänning på mer !



kramar din vän <3

2011-06-06 @ 22:13:52
URL: http://biebsdream.devote.se
Postat av: Anonym

Åhh, så gullig du är mot oss och jag önskade att jag kunde vara lika gullig mot dig men jag hoppas du blir glad av min kommentar:) Du kan göra detaljer på sexet men kanske inte sådär överdrivet för det kan ju finnas småbarn. Sen behöver du inte bli så orolig om novellen för den är helt AMASING!



Ha en bra dag och njut av det varma dagen <3

2011-06-07 @ 17:34:15
Postat av: L

gör som i breaking dawn det föredrar jag även om jag inte är en sån person som skäms över att läsa sånt. så tycker jag inte att man mst skriva om hur de gör "det"

2011-06-07 @ 21:51:24
Postat av: Anonym

Mer!! Och när det gäller sex-delen så vill jag ha den detaljerat! :) hehhe.. Fortsätt såhär!!!! Man måste ju bara älska novellen!!!! :D

2011-06-07 @ 23:34:17
Postat av: K A R I N

Naa asså jag älskar novellen och jag vet inte riktigt vad jag ska säga att du ska ändra på när det knappast kan bli mycket bättre! Men eftersom de inte känt varandra särskilt länge tycker jag att du ska vänta lite med den lite mer 'intima' delen, för då kan det bli orealistiskt och jag tror att det är ett problem många har som skriver! Anyway jag älskar novellen och hoppas att det dröjer innan den slutar och nej den börjar inte tappa! :)

2011-06-07 @ 23:55:34
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Madeleine

När kommer nästa?

2011-06-08 @ 17:33:11
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: EMMA_JB

men hallå nu har vi faktiskt väntat länge på nästa asbra novell så kna den inte komma snart??? börjar få panik!!! :P

2011-06-08 @ 18:51:19
Postat av: josse

heej as bra novell men jag tycker att du kan lägga in ett till snart ! men kan du inte läsa min och mina kompisarn noveller oxå för jag vill ha lite mer läsare ;) tack om du gör det :P

2011-06-08 @ 19:04:55
URL: http://purpleninjastorys.blogg.se/
Postat av: Claraa'Bieber

Hej :) Sjukt bra Novell.jag har precis börjat med en ny novell. men jag har jättedåligt me läsare.

Skulle du kunna länka mig? :) Det skulle betyda SJUKT mycket.

kram :)



2011-06-23 @ 21:44:01
URL: http://clarazata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0