Where are you now - Kapitel 119


"Nu har jag en anledning till att jag varit borta så länge. Bara så att du vet, så är vårt krig fortfarande inte avslutat." log jag mot honom genom ridån av vatten som rann över mig. Lugnt backade jag ut ur duschen och plockade fram en handduk, så att jag kunde torka mig.

"Ledsen, men jag kommer behöva ta av mig linnet och shortsen." påpekade jag, men utan att vänta på svar började jag knäppa upp jeansshortsen och sedan drog jag av mig linnet.

"Justin, sluta titta på mig." skrattade jag när jag kände hans blick i sidan på mig. Jag gav honom en snabb kyss innan jag virade handduken omkring mig och gick sedan ut ur badrummet för att gå iväg till mitt rum.

"Jag trodde det var Justin som skulle duscha." hörde jag någon säga och såg sen Ellie stå och le mot mig.


"Ja, det var det också, men Justin och jag har ett litet krig för tillfället, och jag knuffade in honom i duschen, dock drog han med sig mig." svarade jag och log oskyldigt. Ellie skrattade mjukt, men hon såg inte helt övertygad ut.

"Ja, varför är jag inte förvånad?" log hon innan hon vände om och gick ut till Sky igen. Jag andades ut innan jag snabbt försvann in i mitt rum för att snabbt plocka fram nya kläder. Jag valde en ljusblå jeanskjol. Rätt kort, men den täckte fortfarande, och det var inget jag brukade använda förutom hemma. Sedan plockade jag fram min bikini, en vanlig svart, med rosa detaljer. Jag drog snabbt på mig allting och sedan ställde jag mig för att fundera på vad jag skulle ha på överkroppen. Jag fick för mig att jag sett ett luftigt, vitt linne hänga på tvättlinan därute, så jag torkade snabbt håret så mycket jag kunde innan jag gick ut ur rummet och sedan vidare ut på altanen.

"Planerat att sola eller?" skrattade Ellie när jag kom ut. Jag vände förvånat blicken mot henne och såg sen att hon studerade mig. Jag följde hennes blick och skrattade lätt. Jag hade ju faktiskt bara bikinin och kjolen på mig, än.

"Nej, men jag har lite dåligt med linnen har jag märkt." svarade jag och gick ut till tvättsträcket där jag hittade linnet jag letat efter. Det var vitt, egentligen väldigt vanligt, men det var en extremt bra passform på det. Jag älskade det och använde det rätt ofta. Det tvättades rätt ofta, eftersom att jag kunde använda det som ett baslinne under andra plagg.

"Så, ni två har ett krig alltså?" skrattade Ellie och jag flinade mot henne när jag gick och satte mig på min plats igen. Jag fliande mot henne innan jag tog en klunk av de halvvarma kaffet.

"Japp, men allvarligt Ellie, blir du egentligen förvånad?" frågade jag roat och hon skrattade högt medan hon skakade på huvudet.

"Nej verkligen inte! Jag tycker nästan synd om Justin, jag vet hur du kan vara när du kommer igång ordentligt." suckade hon medan hon fnissade åt något minne. Jag kunde aldrig lista ut vad det faktiskt var hon tänkte på, och när jag frågade henne om det så var det oftast minnen som jag till och med glömt bort.

"Det var helt och hållet hans fel! Han sa Game On, och då får han skylla sig själv!" påpekade jag medan jag skakade på huvudet åt tanken på dagen då vi varit på stranden och han slängt ner mig i vattnet.

"Fast han började väl egentligen dagen innan, ordentligt. Vi skulle till stan och shoppa, jag och Caitlin, men sen skulle Chaz typ köka skor eller något sånt. Utan förvarning, när vi stod på parkeringen, slängde Justin upp mig över axeln och sprang runt med mig så." berättade jag och rynkade på näsan. Sky skrockade lite medan Ellie log roat.

"Jag kan tänka mig att det har varit mycket vatten-fighter mellan er va?" frågade Sky efter att ha skrattat klart. Hans ögon gnistrade till lite, men jag hade ingen aning om ifall det var en tillfällighet eller om det var något han tänkte på.

"Och fler ska det bli!" hörde jag Justin säga bakom mig, men innan jag hunnit reagera fick jag iskallt vatten över mig. Jag satt blixtstilla en stund, innan jag sakta vände uppmärksamheten mot Justin, som stod och skrattade med en tom hink i handen.

"Åh, du är så död!" morrade jag och han verkade inse allvaret i mina ord, för han släppte hinken och sprang ut på gräsmattan, medan jag tog upp hinken och gick in. Snabbt fyllde jag på den i köket, och när jag skulle gå därifrån hittade jag mitt hemliga vapen. Jag la ner det i bakfickan på kjolen, och drog linnet över, innan jag släpade med mig den fulla hinken ut på framsidan. Jag hörde hur någon sprang på sidan av huset, så jag smög sakta fram till kanten och kikade fram, jo visst var det Justin som kom emot mig alltid. När jag beräknade att han skulle komma fram bakom hörnet kastade jag vattnet över honom och skrattade åt min triumf. Han hade blivit förvånad, och jag älskade hans min när han inte insett att något var på väg att hända.

"Vad var det där bra för?" blinkade han mot mig. Jag skrattade mjukt innan jag gick fram till honom och drog bort lite av hans lugg ur ögonen.

"Payback kallas det, älskling!" sa jag mjukt innan jag försiktigt gav honom en puss på kinden.

"Jasså? Men då borde det här också räknas som payback!" sa han lugnt innan han snabbt böjde sig ner och slängde upp mig över axeln, igen.

"Justin! Släpp ner mig!" utbrast jag när han började springa tillbaka till baksidan. När vi kom inom synhåll för Ellie och Sky hörde jag hur de började skratta.

"Och folk tror att du ska vinna över mig?!" skrattade Justin och jag himlade med ögonen. Jag visste mycket väl att jag inte skulle komma ner förrän han släppte ner mig, så det var bara att gilla läget och vänta, hur mycket det än tog emot. Till slut släppte han faktiskt ner mig, men innan han hunnit reagera knuffade jag till honom så att han tappade balansen och hamnade på rygg. Snabbt satte jag mig gränsle över honom och placerade knäna över hans armar, för att låsa dem.

"Hm, det här känns bekant... Fast det fattas en sak..." började jag och flinade sen retsamt. Jag såg först ovissheten i Justin's blick, men efter ett par sekunder verkade det gå upp för honom vad jag pratade om och han började göra motstånd.

"Åh, nej, Dezzie! En gång räcker! Seriöst, det här är inte roligt längre!" protesterade han men jag skrattade bara medan jag lutade mig fram och viskade i hans öra.

"Det är väldigt roligt, och det vet du!" viskade jag mjukt och när jag backade undan kunde jag se hur han rös till av mitt varma andetag. Med stort nöja drog jag fram mitt hemliga vapen, nämligen diskborsten, och flinade mot honom. Han gjorde en sista kraftansträngning och fick bort mig. Jag reste mig snabbt upp för att springa därifrån, men han fick tag i min arm och drog mig tillbaka. Han bar upp mig i famnen, så att jag i princip låg som en baby, och gick bort mot Sky och Ellie, som båda satt och skrattade högt.

"Kan du vara en snäll flicka och sitta still här nu?" frågade Justin när han satte ner mig på stolen jag suttit på innan. Jag blinkade till lite innan jag log lekfullt.

"Absolut inte! Jag är ingen snäll flicka, det borde du om någon veta vid det här laget." flinade jag till svar medan jag fingrade på diskborsten jag fortfarande hade i handen. Justin himlade med ögonen innan han räckte fram handen.

"Kan jag få den där? Jag har ingen som helst lust att få den upptryckt i ansiktet, igen!" påpekade han utan att släppa borsten med blicken.

"Igen? Det var ju inte den här borsten." skrattade jag och pekade på honom med den. Han ryggade snabbt undan och jag skrattade lätt.

"Vadå igen? Dezzie, sen när har du gått lös med en diskborste i någons ansikte?" frågade Ellie förvånat och jag tittade på henne, jag hade helt glömt bort att hon var där, att både hon och Sky var där.

"Ehm, sen jag träffade Justin." flinade jag oskyldigt innan jag satte mig tillrätta i stolen och sneglade på honom. Hans hår var fortfarande blöt, hela han var blöt. Detsamma var jag. Det var en väldans tur att det var varmt ute, annars hade vi båda två suttit och frysit just nu.

"Dez, kan du följa med mig till bilen, jag tror jag glömde min mobiltelefon där." sa Ellie plötsligt och jag tittade på henne förvånat. Jag ryckte på axlarna innan jag reste mig upp och följde efter henne runt hörnet på huset. Det var ju rätt så onödigt att gå genom huset när det rann vatten från mitt hår och mina kläder.

"När tänkte du berätta att ni är tillsammans?" frågade Ellie när hon lutade sig mot Sky's bil. Jag tittade på henne med en förvånad blick, hur kunde hon veta?


Oj oj, Dezzie och Justin har fortfarande sina krig ^^
Dem kommer när ni minst anar det ;)

Hur tror ni att Ellie vet om det?
Eller vet hon egentligen?
Hon kanske bara gissar...?

Mjaa, vad tror ni? :P

Tack för era söta kommentarer!
Ni är lika underbara som alltid (L)

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Emmas JB

ellie vet!!!! :O hon måste avslöja att dom är tillsammans!! <3

asbraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! meeeeeeeer!!!!!! kan inte vänta!!! <3

2011-06-02 @ 22:11:56
Postat av: Anonym

äntligen, älskar deras krig haha :D



meeeeeeeeeer!

2011-06-02 @ 22:41:51
Postat av: Stephanie

WAAAAAAAA!!! Vad bra!!!!!!!!

Älskar deras krig xD hahahahahaha så jäkla bäst! åååååhh!!! <33

2011-06-02 @ 22:49:17
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera!!!!!!! :)

2011-06-02 @ 23:34:51
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: elena

det är så bra när de har sitt krig skrattar så jag dör fortsätt

2011-06-02 @ 23:54:01
Postat av: Bettan<3

Jättebra!!

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2011-06-03 @ 00:04:37
Postat av: Sophies Noveller

Haha, jag kan föreställa mig Justins min när hon drar fram diskborsten :D !!!! Mer. <3

2011-06-03 @ 07:19:29
URL: http://sophiesnoveller.blogg.se/
Postat av: Sabbe

Hahaha, grymt bra! Mer :D

2011-06-03 @ 10:49:53
Postat av: Marielle

Jag sitter och läser denna novell igen.. Och kom på att dez inte kan få barn, varför??

2011-06-03 @ 11:03:53
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

Meeeeeeeer!!!!!! :D

2011-06-03 @ 11:37:51
Postat av: Julia

SÅ BRAA!

Hur tror ni att Ellie vet om det? Kanske såg när dem pussades :o , eller så ser man bara på dem att dem är kära haha xD



Eller vet hon egentligen? Jarå,hon vet nog ;)



Hon kanske bara gissar...? Nää, hon vet haha xD



2011-06-03 @ 11:43:15
URL: http://juliagarcia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0