Where are you now - Kapitel 121


"Sitter du och planerar nu?" skrattade Justin och jag ryckte till.

"Varför tror du de?" flinade jag undvikande och han himlade med ögonen innan han skrattade.

"För att det syns på dig!" förklarade han och la försiktigt sin hand på mitt lår, under bordet. Jag slängde en blick på Ellie och Sky, men dem verkade inte ha märkt någonting. Däremot behövde jag komma på ett sätt att lura in honom i mitt rum, utan att det kunde verka misstänkt, och förklara situationen för honom.


Jag kom på mig själv med att drunkna i hans djupa, speciella ögon. Jag skakade nästan obemärkligt på huvudet innan jag vände blicken mot Ellie, vars ögon gnistrade till lite när de mötte mina. Jag motstod lusten att himla med ögonen åt henne. Istället klistrade jag på ett leende innan jag vände uppmärksamheten mot allihop.

"Vad har ni lust att hitta på? Ska vi se på film eller så?" frågade jag och lät blicken variera mellan alla tre. Sky tittade på Ellie, och hon tittade tillbaka på honom.

"Jo det kan vi väl göra." svarade Sky till slut och jag nickade kort innan jag reste mig upp och började plocka i ordning kopparna och termosen så att jag skulle försöka lyckas få med allting.

"Ska jag hjälpa dig?" frågade Justin och reste sig upp. Jag skakade bara på huvudet innan jag vände mig bortåt så att han inte skulle ta någon av sakerna jag höll i famnen.

"Nej, jag är ninja! Det här klarar jag fint!" svarade jag utan att vända blicken mot honom, och tog med mig grejerna in i huset igen för att slutligen ställa allt på bänken i köket. Istället för att ta vara på det senare började jag skölja ur muggarna innan jag stoppade ner dem i diskmaskinen. Termosen ställde jag på bordet, det var ju fortfarande varmt och pappa skulle nog vilja ha kaffe när han kom hem, från var han nu var någonstans.

"Dezzie! Vi ska se Step Up 2!" hörde jag Ellie ropa från vardagsrummet, så jag stängde snabbt diskmaskinen innan jag sprang ut ur köket och hoppade över ruggstödet på soffan, och damp ner mellan Justin och Ellie.

"Jösses, var kom du ifrån?" utbrast Justin förvånat och jag vände en frågande blick mot honom. När jag såg hans min brast jag ut i skratt, han såg verkligen helt överraskad ut, som om han inte ens visste att jag var i samma land som honom, och helt plötsligt bara dök upp, mitt framför näsan på honom.

"Jag säger ju att jag har ninja skillz!" svarade jag och flinade mot honom. Han himlade med ögonen men log mjuk mot mig.

"Så, Step Up 2! Har du stoppat i filmen?" frågade jag Ellie och log förväntansfullt mot henne. Det var en av mina absoluta favoritfilmer, och mycket berodde väl på att jag älskade danserna i den. Street Dance var något jag dansade mycket när jag var yngre. Nu hade jag bara rytmen kvar, men experimenterade mest.

"Självklart!" svarade hon utan att släppa tv:n med blicken. Jag förstod henne, filmen hade ju börjat. Jag hade lite svårt att koncentrera mig, eftersom att jag fortfarande tänkte på att Ellie hade sett på mig och Justin att vi var tillsammans. Tänk om Sky också hade sett det på oss, och spred det vidare?

"Åh, vi måste ju ha snacks! Och dricka!" utbrast jag och studsade upp ur soffan för att skynda mig mot köket.

"Ska vi pausa filmen?" ropade Ellie efter mig, och utan att tänka på det skakade jag på huvudet. Det var innan jag kom på att hon inte såg mig.

"Nej, jag kommer snart. Justin, kan du komma och hjälpa mig bara?" ropade jag tillbaka och det tog inte lång tid innan han dök upp i rummet. Han tittade på mig med ett höjt ögonbryn, men jag ignorerade det och började plocka fram dricka och olika chips-sorter som vi tydligen hade hemma. Jag lyckades till och med hitta lite popcorn, som jag genast stoppade in i micron.

"Vi har ett problem..." började jag tyst, för att Ellie och Sky inte skulle höra. Justin kom närmare mig och såg på mig med ett frågande uttryck.

"Ellie vet." erkände jag lugnt medan jag granskade Justin's reaktion. Han ryckte bara på axlarna.

"Det kunde jag väl ha förstått?" frågade han och log. Jag tittade på honom med höjda ögonbryn en stund innan jag skakade på huvudet, åt mig själv.

"Sky vet också." påpekade han och nu stirrade jag på honom. Vad snackade han om egentligen? Han verkade ha insett min förvirrade min, för han log mjukt innan han la sin hand mot min kind. Håret var fortfarande blött sen jag fick vattnet över mig, men kläderna hade torkat, med hjälp av solen.

"Vi kan ta det senare, älskling. Nu går vi och tittar på filmen." log han och plockade ut popcornen ur micron, och hällde snabbt upp dem i en av skålarna jag tagit fram. Jag stod fortfarande förvirrad kvar och granskade honom. Hur kunde Sky veta om det? Hade Justin sagt det till honom? Eller hade han gissat sig till det, och sen konfronterat Justin? Eller hade Ellie kanske berättat det för honom på något sätt, utan att jag hade märkt det?

"Har du tappat dina ninja skillz eller? Jag kan bära dig tillbaka om du vill." log Justin medan han försökte balansera fyra plastskålar i händerna. En med popcorn i och de resterande tre med de olika chips-sorterna.

"Jag klarar mig alldeles utmärkt tack! Men du får förklara sen, för jag fattar ingenting." påpekade jag medan jag tog en av skålarna ifrån honom. Sedan tog jag den stora, oöppnade Coca Cola flaskan under armen och sen fyra stycken muggar i olika färger.

"Vad ovanligt." flinade Justin och jag lipade mot honom. Han gav mig en snabb puss innan hna gick före mig ut ur köket och tillbaka till vardagsrummet, där Sky och Ellie tydligen visst hade pausat filmen.

"Tänkte att det kanske var snällast mot Justin att pausa, eftersom att han tydligen inte har sett den." förklarade Ellie när jag satte mig i soffan, återigen mellan Ellie och Justin. Ellie lutade sig mot Sky, som satt på hennes andra sida, och han höll en arm runt henne. Jag och Justin ställde ner alla godsaker, och sedan delade jag ut muggarna till var och en. Ellie fick den gula, det hade alltid varit hennes favoritfärg. Justin som älskade lila, fick den lila, medan Sky fick den som var orange och jag tog den blåa.

"Alla klara?" frågade jag och granskade allihop i tur och ordning, för att få nickar till svar, innan jag satte igång filmen och omedvetet kröp ihop lite intill Justin.


Hur kommer det sig egentligen att Sky vet?
Har Justin sagt något?
Eller är det Ellie som är boven i dramat?
Kanske har han bara gissat sig till det?
Mjaaa, vad tror ni? :P

Tack så otroligt mycket för era fantastiska kommentarer!!!
Ni är underbara!
Som vanligt vet jag inte vad jag ska göra för att tacka er på något sätt!
Det finns liksom inte ord för hur amazing ni alla är!!! <33

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

JAG ÄR KÄR I DENNA NOVELL! bara så du vet :D

2011-06-05 @ 11:10:11
Postat av: Julia

SÅ BRAAA! :D

Hur kommer det sig egentligen att Sky vet? Han(sky) kanske snackade med Justin när Ellie och Dez snackade vid bilden? i dont know :o



Har Justin sagt något? Kanske liiite ;)



Eller är det Ellie som är boven i dramat? Njaa,tror inte det :P



Kanske har han bara gissat sig till det? Kanske de kanske :o

2011-06-05 @ 11:23:25
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Sabbe

Lika otroligt grymt som alltid. :D

2011-06-05 @ 12:31:20
Postat av: friidaa

nej men va tycker du ska du inte fia en till del hahahah ja började läsa din novell härom dan och har läst alla 121 på 4 dagar kanske så nu får du lägga in ett nytt hahah nej mne jag älskar din novell grymt mke!

2011-06-05 @ 12:35:03
Postat av: Stephanie

AAAAAAASBRA!!!!!!!!! (LL)

Men det är la typ bara bra att han vet....??? :D Eller att alla vet menar jag, eller ja du fattar? xD (a)

2011-06-05 @ 12:55:44
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-05 @ 12:58:57
Postat av: Elvis I Kvinnlig Form :D

Yaayy ;) Älskar Fortfarande Bloggen och Novellen :D

2011-06-05 @ 13:28:06
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: Anonym

jätte bra meeeeeer :)

2011-06-05 @ 13:54:14
Postat av: malin:)

hejhej!

älskar denna novellen , kan du inte fixa nästa kapitel nuuu? ^^

2011-06-05 @ 13:57:25
URL: http://knappamalin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Novellen är bra men den börjar tappa lite :/

2011-06-05 @ 14:34:33
Postat av: Emmas JB

meeeeeeeeeeer!!!!!!!!! <3 luv it!!!

2011-06-05 @ 15:33:41
Postat av: Anonym

Meeer! Jag tror sky gissat sig t det! :)

2011-06-05 @ 15:58:38
Postat av: Emma

Fett bra!! Jag tror att det kan vara en blandning av att Sky först typ märkte på dom och sen snacka han med Justin och sen kanske Ellie, But what do i know ;P Awesome anyway :P <3

2011-06-05 @ 19:25:53
Postat av: Bettan<3

Jättebra!!

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2011-06-06 @ 12:53:22
Postat av: jossis

jag tycker att novellen är as bra! skull evara skyst om du läste min och mina kompisars noveller oxå :D tack om du gör det ! ;)

2011-06-06 @ 17:19:47
URL: http://purpleninjastorys.blogg.se/
Postat av: Emmas JB

jag vet att detta är typ lugnet före stormen men kan inte det hända saker NUUUU!!!???

hon kommer väl snart att träffa cristoffer och då kommer det nog väldigt mkt DRAMA!!! men vill ha mer nu!!

det va ett tag sen det kom en novell (en dag. det är inte så mkt, men vill ändå ha mer, det känns som en lång tid)!!!!!! :D

2011-06-06 @ 22:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0