Where are you now - Kapitel 122


"Tänkte att det kanske var snällast mot Justin att pausa, eftersom att han tydligen inte har sett den." förklarade Ellie när jag satte mig i soffan, återigen mellan Ellie och Justin. Ellie lutade sig mot Sky, som satt på hennes andra sida, och han höll en arm runt henne. Jag och Justin ställde ner alla godsaker, och sedan delade jag ut muggarna till var och en. Ellie fick den gula, det hade alltid varit hennes favoritfärg. Justin som älskade lila, fick den lila, medan Sky fick den som var orange och jag tog den blåa.

"Alla klara?" frågade jag och granskade allihop i tur och ordning, för att få nickar till svar, innan jag satte igång filmen och omedvetet kröp ihop lite intill Justin.


"Är det säkert att jag inte ska hjälpa dig städa undan lite?" frågade Ellie ännu en gång men jag log bara mot henne i dörren. Hon och Sky skulle åka hem eftersom att det var skola imorgon och de behövde varva ner lite.

"Absolut! Åk hem ni! Jag och Justin klarar det här galant!" svarade jag och hoppades att det var sista gången jag behövde tjata om det. Däremot kände jag henne tillräckligt väl för att veta att hon skulle fortsatte tills Sky puttade in henne i bilen och körde iväg härifrån, det var bara sådan som hon var.

"Det var ju det jag var rädd för, jag tänkte att jag kanske kunde bespara honom att få en disktrasa upptryckt i ansiktet!." påpekade hon roat och jag himlade med ögonen. Hon verkade inte riktigt ha kunnat förstå att vi faktiskt hade haft ett kökskrig.

"För det första, så var det en diskborste jag använde, han använde disktrasan mot mig. Och för det andra..." började jag, men avbröts av att någon höll om mig bakifrån. Jag behövde inte ens vända huvudet bakåt för att veta att det var Justin.

"Och för det andra, så är jag en stor pojke, och kan ta hand om mig själv." avslutade han min mening och jag log för mig själv. Ellie log också, men inte mot mig, utan mot Justin.

"Skyll dig själv då." skrattade hon medan hon flyttade lite på sig då Sky öppnade toalettdörren. Han log smått innan han ställde sig bredvid Ellie.

"Vi ses imorrn gumman! Jag hör av mig senare om när jag åker." sa jag och kramade om Ellie. Hon kramade mig hårt tillbaka en stund, det märktes att hon saknat mig, för hon ville inte gärna släppa taget. När hon slutligen släppt mig vände jag mig mot Sky och gav honom en kram.

"Hej då Lillan! Vi ses väl imorgon skulle jag tro." sa han och jag himlade med ögonen. Tänk att alla skulle kalla mig Lillan, det förstod inte jag. När jag släppte honom så såg jag att Justin hade kramat Ellie, och när jag backade undan från Sky så kramades dem också. Det såg rätt gulligt ut, Justin som alltid kramades med alla, och sen Sky som inte kramades särskilt ofta, men det såg inte direkt ut som om han led utav det.

"Hej då! Jag hoppas att vi ses snart igen! Ha det bra Ellie! Och ta't lugnt nu med allt Sky." log Justin och de båda omnämnda nickade. Jag vinkade åt dem när Sky öppnade dörren och tog med sig Ellie ut. Det var varmt ute, så jag ställde upp dörren, och på så vis kunde jag vinka till dem tills de åkte. Återigen stod Justin bakom mig och höll om mig. Jag lutade mig försiktigt mot honom och han la sin haka mot min axel.

"Värst vad du och Sky har blivit bra kompisar då." påpekade jag glatt när dem åkte iväg. Jag vände huvudet mot Justin och log mot honom.

"Är det så svårt att tänka sig att jag kan komma bra överrens med folk, bara för att jag har en liten pluttig karriär?" flinade han och jag himlade med ögonen åt honom.

"Liten? Pluttig? Jag tror du menar en enorm och världsstor karriär." rättade jag honom innan jag snabbt kysste honom och gick sedan mot vardagsrummet för att plocka undan de halvtomma skålarna.

"Äsch, det är väl inte ingen världslig sak?" sa Justin och när jag vände mig mot honom så flinade han bara mot mig.

"Nu var du bra klyftig va?" skrattade jag medan jag la mina händer på hans axlar, eftersom att han hade kommit tillräckligt nära. Han kom ytterligare närmre och la sin vänstra hand vid min midja, och den högre la han på min kind.

"Jag har mina stunder." svarade han innan han mjukt lät sina läppar snudda vid mina. Jag besvarade kyssen och långt bak i huvudet registrerade jag att jag backade. Eller snarare, så gick Justin framåt, så jag var tvungen att backa. Till slut kände jag hur soffan tog emot och innan jag hunnit avvärja det, så hade jag fallit bakåt, i soffan, med Justin över mig. Trots det slutade han inte kyssa mig, och hade jag inte varit upptagen med att vara uppslukad i Justin, så hade jag nog börjat skratta.

"Smidigt." viskade jag mot hans läppar och han nickade kort medan han la sin hand under mitt linne, mot min mage. Beröringen var brännhet, men oerhört behaglig. Jag kände en rysning och log innan jag drev på kyssen. För att se om jag hade samma effekt på Justin, som han hade på mig, lät jag lugnt mina händer vandra ner för hans rygg och sedan in under hans tröja. Jag kunde inte hindra mig själv ifrån att le, när jag kände hur huden under mina händer knottrades smått. Jag hade kanske inte fullt samma effekt som han hade på mig, men lite hade jag i alla fall. Mina tankar försvann när hans läppar lämnade mina och istället sökte sig nerför min hals.

"Plötsligt låter det inte lika intressant att åka på tour..." viskade Justin efter en stund mot mitt högra nyckelben. Jag blinkade till lite för att förstå orden han nyss uttalat. Jag insåg då att jag inte var helt säker på att han riktigt förstod hur galen han gjorde mig. Jag tänkte en stund innan hans ord inte längre bara var olika ihopsatta bokstäver, utan faktiskt formades till en mening med en innebörd.

"Inte en chans sötnos, du ska åka och göra en massa tjejer glada." svarade jag efter att jag svalt. Även om jag faktiskt menade det, så kändes det otroligt svårt för mig att släppa iväg honom, när vi precis blivit tillsammans, till och med precis egentligen träffats.

"Det där lät inte särskilt övertygande." påpekade han och jag flinade lite innan jag puttade bort honom från mig. Han tittade på mig med förvånat uttryck.

"Jag övertygar dig!" förklarade jag och satte mig upp med en meters avstånd från honom. Han rynkade ögonbrynen mot mig och såg på mig med ett missnöjt uttryck i ansiktet.

"Nej, du retas! Det är en stor skillnad!" sa han bara medan han blängde på mig. Jag skrattade innan jag flyttade mig lite närmare honom, men fortfarande utan att röra vid honom.

"Jag hjälper dig att motstå frästelsen, så att du kan klara dig i de kommande två månaderna!" förklarade jag tålmodigt men gav honom samtidigt ett mjukt leende. Han flinade snabbt innan han slängde sig över mig, så att jag hamnade på rygg, och han stod på alla fyra över mig.

"Vem har sagt att jag tänker åka?" frågade han och höjde lugnt ett ögonbryn, medan han log brett. Jag himlade med ögonen och suckade.

"Jag, du, din mamma, Scooter, typ alla. Du är medveten om att dina fans skulle bli helt förkrossade om du ställde in va? Snacka om att folk inte direkt skulle gilla mig efter de." påpekade jag. Jag visste att det var hans svaga länk. Relationen han hade med sina fans var så fascinerande att man nästan blev tårögd när man såg det. Hans leende ansikte försattes i ett plågat uttryck och han backade undan och satte sig ner igen.

"Justin, du älskar dina fans, dem har fått dig dit du är nu. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag kommer aldrig någonsin ställa mig emellan dig och dem. Ni tillsammans är en enda stor familj, och dem finns där för dig mer än för någon annan. Jag finns här när du kommer tillbaka! Dessutom lever vi inte på stenåldern, utan vi har teknologi-prylar som du kanske har någon aning om vad de är. Typ som mobiltelefoner, eller som kanske datorer med någonting som kallas msn. Det är ett chat-program som man kan vara social på. Sen finns det ju något som kallas web-cam. Det är något man använder så att ma..." pratade jag på och flinade mmot honom, innan han slutligen avbröt mig.

"Okej, okej! Jag fattar!" skrattade han och jag flinade mot honom. Det jag försökt förmedla hade gått in i huvudet på honom, och han förstod min synpunkt, vare sig han gillade det eller inte.

"Så, vi umgås så mycket vi kan tills du åker, sen håller vi så klart kontakten när du är borta, och sen ses vi igen!" sa jag och log åt min vackert formulerade plan. Han skrattade lågt, men såg inte helt och hållet nöjd ut.

"Justin, allting löser sig! Vi klarar det här." log jag och la en hand mot hans kind. Han log lite mot mig och jag kysste honom snabbt.

"Ja det gör vi nog." svarade han innan han tog min hand och kysste den ömt.


FÖRLÅT!!!
Jag vet att det gåt hela tre dagar innan ni fått det här kapitlet!
Men jag har inte haft tillgång till internet alls!

Ska be mamma installera word på min data, så att jag kan skriva där, och sen bara kasta upp dem när jag får tillgång till en uppkoppling!

Hoppas dock att ni gillar det här, och jag är tacksam över att ni är så tålmodiga just nu! <3

Love you all!
Och tackar så mycket för alla kommentarer! :)
Jag står dock fast vid att ni ger mig så otroligt mycket mer än vad ni får tillbaka! <3

Dream, Laugh, Believe


Kommentarer
Postat av: Elina

älskar den! du är bäst på att skriva och SLUTA ALDRIG! /kram

2011-06-08 @ 19:51:24
Postat av: Marielle

Jag ryser när jag läser din novell!! :)

2011-06-08 @ 20:00:13
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Stephanie

DU GER MIG GÅSHUD!!! -.-''''' HAHAHA ASBRA!!!!!! I LOVE LOVE LOVE IT!!! <33

Waaaaaaaaaaaa vad underbart!!!! (LLLLL)

2011-06-08 @ 20:25:49
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Madeleine

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera, grymt!!!

2011-06-08 @ 20:29:19
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: EMMA_96

meeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!! you make me smile!! :D

sluta aldrig att skriva för du är bara så bäst. love to you och dina underbara noveller!! <3

2011-06-08 @ 21:22:00
Postat av: Sophies Noveller

Jag håller verkligen med de andra :)

Meeer <3

2011-06-08 @ 21:34:11
URL: http://sophiesnoveller.blogg.se/
Postat av: Anonym

du kan alltid skriva i skolan hahaa xd yey men det har varit jobbiga 3 dagar utan din awesomeiga novell :(

2011-06-08 @ 21:50:19
Postat av: Ebba:)

Det är inte sant :) Jag blir jätte glad när jag kommer in och kollar och ser att det kommit en ny del!! Sluta aldrig skriva.. DÅ skulle jag nog dö ;)

2011-06-08 @ 22:26:17
URL: http://Http://Bbieberlovestory.blogg.se
Postat av: Emma

Ahh!! Jag har längtat såå mycket!! det har varit värt det också! :P såå braaaaa!!!! :P <3

2011-06-09 @ 00:09:37
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-09 @ 00:40:36
Postat av: PAULINA

Jag kan verkligen inte fatta hur du skriver så bra, och till mig sa du att du var långt ifrån bäst. Det stämmer inte, DU ÄR JU BÄST !

seriööst, du är nog Sveriges bästa novellskrivare, nej förresten du är världens bästa novellskrivare.

Japp, VÄRLDENS BÄSTA NOVELLSKRIVARE



Och det är klart att man har tålamod, jag kommer aldrig sluta klicka in här även fast du inte skrivit. För jag kommer aldrig sluta läsa din novell.

Jag förstår om du inte har något internet, så liksom...

jaa... jag släpper aldrig din novell, eller dig!

2011-06-09 @ 06:37:04
URL: http://justindbieberstoryy.blogg.se/
Postat av: amanda johansson

GRYM novell! Hittade hit för några dagar sedan och har redan läst ikapp alla kapitel. Can't get enough! Fortsätt som du gör tjejen! kram!!!!



Förresten... ser att du har massa novellänkar.. vad sägs som att kanske göra ett länkbyte iomed att jag också driver en biebernovell? :) (http://bbejber.blogg.se)

2011-06-09 @ 18:48:00
URL: http://aamandaolivia.devote.se
Postat av: Sara

Asså du vet verkligen hur man ska skriva. Jag längtar till nästa del. Hoppas att det är den delen dezzie ska till skolan.

2011-06-09 @ 20:00:36
URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: PAULINA

Som sagt , du skriver grymt !



checka min novell :)

2011-06-10 @ 15:06:41
URL: http://justindbieberstoryy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Älskar dig och dina noveller men det är synd att uppdateringen inte är lika bra som för :( fast jag förstår ju att du har annat att göra oxå men det är bara att den är så himla bra och man vill bara ha mer och mer ♥

2011-06-10 @ 20:50:48
Postat av: Fanny & Julia

LÄS VÅRAN NYA JB NOVELL BLOGG! :D

2011-06-10 @ 22:43:54
URL: http://bieberdirection.blogg.se/
Postat av: Jag ;)

Jag verkligen älskar din novell och jag vill ha mer !!! ;D

Du är grym , jag förstår att du har det jobbigt och jag tycker att det är starkt av dig att ändå skriva;)

Love you!!!! :)

2011-06-10 @ 23:11:24
Postat av: Jussan :) <3

Den här novellen är hur bra som helst! Jag har läst alla kapitel 2 dar, du borde bli förattare! Du är jätte duktig!

Jag sitter och nördar det här, kan du lägga ut nya kapitel snart???? :))

2011-06-11 @ 13:23:48
Postat av: lollo

Snälla rara gulliga, kan du uppdatera snart?

puss <3

2011-06-11 @ 19:53:13
Postat av: Emma

Suuupper bra!! :P <3 as always :P <3

2011-06-12 @ 00:02:50
Postat av: Madeleine

Är det problem med internet? :/

2011-06-12 @ 11:10:33
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: lollo

Hallo!! du har inte uppdaterat på länge nu, vi saknar dig och dina noveller snälla lägg upp något snart( helst flera) ♥

2011-06-12 @ 19:01:51
Postat av: malin

snälla snälla snälla snälla snälla kan du inte fixa nästa kapitel?? :D

jag älskar den här novellen !!!! :D (L)

2011-06-12 @ 21:46:04
Postat av: Julia

ååhhh jag står inte ut! OMB läääängtar såååå häääär mycket till nästa del!! <3

2011-06-12 @ 22:16:52
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla skriver till dig att du är bäst på att skriva och sånt men jag måste faktist också göra det. Jag började läsa den här novellen för två dagar sedan och nu har jag läst klart alla kapitel so du har lagt ut! Varje sekund jag har haft över så har jag läst, i bilen, på tåget, när jag har solar, vid matbordet och sent på kvällarna. Du skriver verkligen så sjukt bra och verkligt så man inte kan sluta. Jag hoppas verkligen inte att du tröttnar på att skriva och slutar med novellen som många andra gör. För du är verkligen bäst och mitt sommarlov behöver verkligen en bra novell att läsa!! :)

2011-06-14 @ 12:54:52
Postat av: Sara

hej du har RIKTIGT bra novell! Snälla titta in på min! Och jag har en liten fråga om länkbyte om du kanske är intresserad av det! Det skulle vara en ära att bli länkad på din blogg och såklart länkar jag din! Ps: Jag har en novell blogg!

2011-06-15 @ 19:02:27
URL: http://biebzstories.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det här är en av de bästa JB noveller jag någonsin läst, och jag har läst VÄÄÄLDIGT många. Du skriver på ett sätt så att man verkligen lever sig in i berättelsen och ser allting framför sig. Jag började läsa din novell igår, och jag blev klar nu. Och när jag såg att du inte hade skrivit mer så dog jag nästan.

Jag har en fråga, Dezzies personlighet, är den tagen från din personlighet eller är den någonting som du liksom bara har kommit på. För om det är så, så har du en fantastisk fantasi.



Jag har aldrig varit ett riktigt Justin fan, visst han är snygg och så, men jag har aldrig riktigt fastnat för hans musik. Men när jag läser den här novellen så blir jag seriöst lite kär i honom, han är ju bara för söt!

Aja, du är bäst och jag hoppas att du aldrig slutar skriva!

Kram

2011-06-22 @ 13:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0