Where are you now - Kapitel 16

FÖRRA DELEN:

”Ja, du känner mig bättre än vad jag trodde, tjejen!”
påpekade jag och kramade om henne. Jag sneglade bakom mig och såg hur killarna skrattade där bak. Jag blinkade över axeln och fick några roliga miner tillbaka.



När vi kom in genom dörren sjönk jag och Caitlin ner i soffan båda två. Jag var så trött att jag inte riktigt visste om jag skulle lyckas hålla mig vaken mycket längre. Bredvid mig hörde jag hur Christian skrattade och när jag kollade upp mot honom såg jag att han höll i en videokamera. Med ett par sista krafter tvingade jag min arm upp mot ryggstödet och pekade retsamt finger mot honom och kameran.

”Ey, det där var inte trevligt gjort!”
sa han och skrattade. Det rasslade till i köket och efter det hördes en serie dunsar. Jag satte mig käpprätt i soffan och kastade mig mot köket. Jag har ingen aning om hur jag orkat men på några sekunder stod jag under valvet till köket och såg hur Justin, Chaz och Ryan låg i en hög med ett gäng kastruller runt jag. Christian brast ut i ett högt skratt och jag hoppade till eftersom att han stod närmare än vad jag trodde. Jag såg hur han låg på golvet och skrattade, sedan blickade jag tillbaka till killarna som skrattade i köket.

”Caitlin? Har de alltid varit sådana här?”
frågade jag förvirrat och slängde ett ögonkast mot soffan där hon lagt sig. Hon var på väg upp och gick mot mig. Det såg lite roligt ut för hennes hår stod åt alla håll. Hon kom upp bredvid mig och stirrade på dem med stora ögon. Sedan suckade hon och skakade på huvudet.

”Du vänjer dig!”
sa hon trött och stapplade tillbaka till soffan. Wow, hon såg verkligen dödstrött ut. Jag hade å andra sidan blivit pigg igen så jag gick fram till killarna och började plocka upp kastruller. Sedan hjälpte jag var och en av dem upp igen.

”Vad höll ni på med härinne?”
frågade jag roat när de alla tre stod upp igen. Chaz flinade oskyldigt och smet undan. Jag himlade med ögonen medan jag sen vände mig mot de andra två. Ryan flinade ursäktande innan han började gå mot Christian och Chaz. De tog tag i varsin av hans armar och släpade honom därifrån. Jag skrattade lätt innan jag vände mig mot Justin. Jag höjde ett ögonbryn och stirrade på honom.

”Ni såg så otroligt trötta ut så vi tänkte fixa lite middag åt er, men det är inte det lättaste att försöka göra något i köket med de där två idioterna. Jag lovar, det första jag ska säga till deras framtida flickvänner är att de ska bannlysas från köket innan de ens sett huset.”
muttrade han och började plocka in kastrullerna i skåpet igen. Jag skrattade lätt åt honom och kikade sedan på vad de tänkt göra, kycklingröra. Det var inte det lättaste att börja med.

”Justin kan vi inte åka iväg och köpa pizza istället? Jag pröjsar!”
log jag och väntade på hans svar. Han såg ut att fundera lite och sedan nickade han. Jag gick till vardagsrummet för att säga till de andra att vi skulle åka iväg och fixa pizza, men där möttes jag av en syn jag aldrig trott mig få se. Alla fyra låg och sov. Caitlin hade tagit upp hela soffan, Chaz och Ryan låg i en varsin fåtölj i en udda ställning som inte såg särskilt bekväm ut medan Christian låg på golvet. Jag tyckte lite synd om honom men han såg ut att ligga skönast om man inte räknade med Caitlin.

”Justin! Sätt fart! De sover allihop. Skyndar vi oss nu så kanske vi hinner tillbaka innan de vaknar.”
sa jag och vände mig mot honom som kom gående från köket. Han stirrade på dem en stund innan han nickade och började gå mot dörren. Jag satte på mig klackarna och tog med mig handväskan. Jag skulle precis öppna dörren när Justin tappade nycklarna. Han böjde sig ner för att ta upp dem men jag hann före.

”Jag kör!”
sa jag bara och blinkade mot honom innan jag gick ut genom dörren med Justin efter mig.


Det här avr då det tredje och sista kapitlet jag lovade att lägga upp, men jag lovar, det kommer ett till innan jag går och lägger mig, ett till MINST!

Svar på Elins kommentar: Hämden kommer när ni alla minst anar det ;) Men va inte oroliga, det kommer vara helt storslaget ;)

Glöm inte kommentera era underbara sötnosar <3

XoXo

Kommentarer
Postat av: julia.

kan du inte skriva: Ur Deztiny'z perspektiv & ur dom andras perspektiv? :)

och kommer Justin & Deztiny bli tillsammans snart?:')

du skriver jätte bra, puss!

2011-03-06 @ 23:15:57
Postat av: Alice

Lika bra som vanligt!xD<33

2011-03-06 @ 23:35:32
URL: http://aalicees.blogg.se/
Postat av: S

Bloggen är jätte bra :) men det vore jätte kul om man kunde få se hennes kläder :)

2011-08-23 @ 18:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0