Where are you now - Kapitel 17

Hello luvies :)

Jag Jag fick en kommentar av Julia som undrade om jag inte kan skriva "Ur Deztiny's perspektiv" och ur de andras perspektiv och grejen är den att, just nu har jag inga planer på att skriva ur någon annans perspektiv än Deztiny's, så därför skriver jag inte till det. Däremot kanske det kommer lite längre fram och då kommer jag så klart skriva det :)

Men tills vidare så får ni nöja er med att det bara är ur Deztiny's perspektiv :)

Sen undrade Julia också om Deztiny och Justin kommer bli tillsammans, och det kan jag inte riktigt svara på... Visserligen har jag en plan för hur allting kommer gå i novellen, men nej, ni får helt enkelt följa med genom historien :)

Som jag skrev redan från början så kommer den här novellen att vara lite annorlunda mot vad alla andra är så ni får vänta och se :)

Tack för alla underbara kommentarer jag får :) Ni är bäst <3



FÖRRA DELEN:

”Jag kör!” sa jag bara och blinkade mot honom innan jag gick ut genom dörren med Justin efter mig.




”Jag hoppas att dem inte vaknat ännu! Det tog ju lite längre tid än jag planerat.” pratade jag på då jag svängde in framför huset. Caitlin hade inte kört in sin vita bil i garaget än så vi fick stå vig vägkanten. Det var meningen att vi bara skulle köpa pizza, men vi bestämde oss för att köpa en massa godis, läsk och hyra lite filmer också. Justin hade först inte låtit mig betala men envis som jag var, gav han sig till slut. Det var ju ändå inte helt och hållet jag som betalade, det var ju pappas kreditkort.

”Jag tror inte det! Men jag slår vad om att Chaz kommer vakna så fort vi kommer innanför dörren på grund av doften från pizzan.” svarade Justin och jag skrattade lite lätt och instämde i det han sa. Jag stängde av bilen och tog pizzakartongen från Justin, han hade haft den i knät under resan. Jag klev ut och väntade tills han stängt dörren innan jag låste. Vi smög mot dörren och kikade in, jag kunde skymta alla fyra genom fönstret på sidan av dörren. Alla låg fortfarande och sov så jag öppnade försiktigt dörren och smög in med Justin bakom mig. Vi tog tyst av oss skorna och tassade in i köket. Justin släckte ner köket och började tända ljus på bordet och runtom i köket. Jag ställde pizzakartongen på bänken och tog sen fram ett fat som jag la upp alla bitar på. Jag blev förvånad över att folk hade så stora fat hemma, men glömde snabbt bort den tanken då jag insett att mina vita jeans var skitiga.

”Damn it! Jag måste upp och byta byxor, de här är skitiga. Kan inte du hänga med upp?” frågade jag medan jag började gå ut från köket. Jag hörde hur Justin mumlade något och sen hörde jag steg bakom mig så han följde väl efter mig. Jag smög tyst uppför trappan och gick sen in i Caitlin’s rum, det var kolsvart. Jag kände på väggen för att se om jag hittade en strömbrytare men jag hittade ingen.

”Justin? Var tänder man lampan?” frågade jag när jag hörde hur han kom upp bakom mig. Han gick förbi mig in i rummet och sedan märkte jag att han hittat den för hela rummet blev ljust. Jag blinkade till lite och sen knäböjde jag bredvid väskan för att rota fram något att ha på mig.

”Okej, vad ska jag ha på mig?” frågade jag efter att ha gått igenom väskan två gånger. Det var något jag hade enormt svårt med, välja kläder. Justin satte sig ner bredvid mig och tittade på den överfulla väskan. Sedan började han gräva lite.

”Vad sägs om den här? Och kanske den här… nej vänta, den här.” föreslog han efter att ha dragit upp ett par svarta, otroligt slitna jeans och en svartvit rutig skjorta. Jag nickade gillande och ställde mig upp för att ta av mig byxorna.

”Ehm, jag kan gå ut härifrån om du vill.” hörde jag Justin säga och när jag tittade på honom stod nu han också upp och tittade bort. Jag log mot honom.

”Vad är det som är så farligt med att se mig byta om? Jag menar, du har väl sett tjejer i bikini förut, eller hur?” frågade jag och tittade på honom. Han tittade mig i ögonen, det såg ut som om han funderade. Sen ryckte han på axlarna och satte sig på sängen istället.

”Det är ju samma sak. Förutom att vi inte är på en strand eller nära en pool. Ta det bara lugnt, jag kommer inte bitas, jag lovar.” flinade jag och han besvarade mitt leende. Jag tittade fortfarande på honom när jag snabbt och smidigt drog av mig byxorna. Jag blev faktiskt imponerad av att han inte släppte min blick, han sneglade inte ens på min kropp. Jag såg envist tillbaka på honom tills jag var tvungen att ta upp de andra byxorna. Jag böjde mig ner över väskan och tog upp ett nytt vitt linne, det var bekvämare och hade bättre passform. Efter att ha knäppt byxorna drog jag av mig linnet och ersatte det med det nya. Sen avslutade jag allting med att ta på mig skjortan. Jag tittade på honom och snurrade sen runt.

”Nå? Vad tycks?” frågade jag och log mot honom. Han granskade mig nu och gjorde sen tummen upp. Jag log mot honom och sedan började jag gå mot dörren. Han slöt upp vid min sida och vi gick lugnt nerför trappan. När vi gick förbi vardagsrummet sneglade jag in mot fåtöljerna och soffan, de låg fortfarande och sov men Caitlin började skruva lite på sig. Justin gick in i köket och tände de sista ljusen och jag väckte sömntutorna. Caitlin såg på mig med sömndruckna ögon.

”Kom igen nu Caitlin. Hjälp mig väcka de här tre, jag och Justin har en överraskning till er!” sa jag och drog upp henne på fötter. Hon sparkade lite på Christian som muttrade något och jag satte mig på armstödet där Ryan sov. Jag försökte väcka honom men han var svår.

”Lycka till med att väcka honom. Släng dig på honom så kanske han vaknar.” hörde jag Caitlin säga som nu fått upp både Christian och Chaz. Jag flinade mot dem och Justin kom ut från köket med en tändare i handen, efter att ha tänkt ljusen.

”Jag tror jag vet ett sätt.” flinade jag och vände mig mot Ryan. Jag puttade lite på honom och sen böjde jag mig över hans öra för att viska till honom.

”Ryan! Det är dags att gå upp nu! Om du inte går upp nu så kommer jag slicka på dig!” jag viskade tyst så att bara han hörde. Han reagerade lite men fortsatte ligga kvar.

”Skyll dig själv!” sa jag och slickade honom på kinden. Han flög upp med en väldig fart och tittade på mig med stora ögon. Jag flinade mot honom och gick bort till de andra.

”Dezzie, vad gjorde du med honom? Jag har aldrig sett honom flyga upp sådär!” skrattade Chaz beundrat när jag kom fram. Jag flinade oskyldigt.

”Jag viskade ett par ord till honom, ömt och lugnt, sen när han inte gjorde som jag sa så slickade jag honom på kinden.” Justin brast i skratt när jag sa det och det gjorde Caitlin också. Christian stod och stirrade på mig och detsamma gjorde Chaz och Ryan. Justin satte upp handen som i en high five och jag var så klart med. Våra händer slogs emot och jag sneglade mot Ryan som torkade sig på kinden.

”Vad hade du gjort om det inte funkade?” frågade han irriterat medan han drog sig på kinden med tröjärmen. Jag log mot honom.

”Då hade jag gett dig en puss, det brukar också fungera.” när jag sa det tittade han upp mot mig med ett förvånat uttryck i ansiktet. Han trodde nog inte att jag menade allvar. Jag ryckte på axlarna och gick ut mot köket, med de andra efter mig. De blev förvånade över allting men vi satte oss snabbt ner för att äta, vi var alla vrålhungriga.



Som ni kanske märker så är Deztiny inte riktigt som alla andra, men tro mig när jag säger att vill man väcka någon som är svårväckt, slicka på personen på kinden, det funkar (aa)

Anyways, kommentera så är ni världens gulligaste :)

Älskar att lägga upp kapitel efter kapitel för ni ger bra respons! :)

Tack allihopa!

XoXo

Förresten, är det någon som har några fler frågor? Antingen om novellen eller kanske om mig, så är det bara att kommentera! Jag vet att jag inte sagt vem jag är eller så och det är inte för att jag inte vill säga eller något sånt, det är bara det att jag inte vet om ni vill veta det eller inte helt enkelt :) Så, de är bara att fråga på! Är det många som vill veta vem jag är, så kommer jag helt enkelt skriva om mig själv :)

Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså du skriver så sjukt bra!! Man kan vara helt nere oså läser man din novell så blir man direkt skitglad!! :D

Mer!!!!

2011-03-07 @ 02:02:23
Postat av: julia.

tack för svaren på mina frågor, plus du skriver så sjukt bra... ska bli spännande att se lite längre in i novellen vad som händer!

:)

2011-03-07 @ 10:52:45
Postat av: ida

asså jag har aldrig skrattat så mkt till nån novell fören jag läste din! sjukt bra!:D

2011-03-07 @ 14:26:02
Postat av: carro

åhh den e jättebra! kan inte du göra en till idag... ? :D:D

2011-03-07 @ 15:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0