Where are you now - Kapitel 40

FÖRRA DELEN:

”Tack! Det var otroligt befriande!”
viskade jag och log mot honom. Han besvarade mitt leende och vi satt så en stund, utan att säga någonting. Det kändes skönt att inte vara tvungen till att hela tiden säga något, till att hela tiden underhålla någon. Bara sitta, och njuta av någon annans närhet, såsom jag definitivt njöt av Justin’s närhet, och sällskap, mer än vad jag var tillåten till egentligen med tanke på att jag hade pojkvän.



Efter ett tag kramade jag om honom hårt.

”Tack, för att du är en helt underbar person! Den som får uppleva det är otroligt lycklig, och den som får uppleva kärlek från dig, jag tror inte någon skulle förtjäna det över huvudtaget.”
viskade jag till honom och kysste hans kind. Han kramade mig tillbaka en stund och sen släppte vi. Jag reste mig upp ur sängen och tog upp mina kläder ifrån golvet, de skulle jag slänga ner i resväskan. Innan jag gick ut genom dörren vände jag mig mot Justin och blinkade till honom och sen gick jag ut ur rummet.

”Åh hej sömntuta!”
hörde jag ett skratt bakom mig och såg sen Chaz stå där. Jag flinade oskyldigt mot honom innan jag började gå mot Caitlin’s rum för att byta om.

”Chaz! Sluta stirra på min rumpa!”
skrattade jag när jag sneglade över axeln. Han log oskyldigt.

”Det är inte det lättaste ska du veta. Du borde förstå, det är som när du stirrar på Justin’s mage.”
skrattade han och jag stelnade till. Hur fan kunde han veta det? Jag vände mig om och tittade på honom.

”Oj, jag träffade visst mitt i prick. Ta det lugnt gullet, du är inte ensam bland tjejerna att inte kunna slita blicken från honom.”
skrattade han och jag himlade med ögonen.

”Så du menar att du inte är ensam bland killarna att stirra på min rumpa?”
frågade jag och hans skratt försvann.

”Det sa jag inte…”
sa han undvikande och tittade bort.

”Var det någon som sa mitt namn?”
frågade Justin när han kom ut ur ”vårt” rum. Jag skrattade lätt för mig själv innan jag vände mig om igen och fortsatte gå mot Caitlin’s rum.

”Det här är precis var jag menar Chaz!”
sa jag över axeln, jag kunde nämligen känna bådas blickar i ryggen. Jag slängde en blick på honom och såg hur han himlade med ögonen medan Justin mest såg förvirrad ut.

”Vad snackar ni om?”
frågade han och jag skrattade innan jag stängde dörren till Caitlin’s rum och gick fram till min väska. Utanför hörde jag röster, de tillhörde Chaz och Justin. De pratade för lågt för att jag skulle kunna urskilja några ord, men de pratade tillräckligt högt för att jag skulle veta att de pratade.

”Jaha. Vad ska man ha för kläder på sig idag då?”
mumlade jag för mig själv och stirrade ner på väskan. Kläderna jag haft dagen innan låg nerslängda i väskan så jag såg inte mycket annat än de gråa mjukisarna och det lila linnet. Jag himlade med ögonen mot mig själv och jag fram till dörren och öppnade den. Chaz och Justin stod fortfarande och pratade och de vände blicken mot mig och flinade lite.

”Kan ni hjälpa mig? Jag har ett megaproblem!”
suckade jag och gestikulerade att de skulle komma in i rummet. De bytte en snabb blick innan de gick in i rummet.

”Vad behöver du hjälp med då, sötnos?”
frågade Chaz medan han slängde sig på sängen och granskade mig. Jag suckade och satte mig vid Caitlin’s skrivbord. Stolen var otroligt skön och jag snurrade runt medan jag uttråkat fortsatte fundera på vad jag skulle ha på mig.

”Jag har ett superstort problem som sagt. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig idag…”
muttrade jag och Chaz började skratta.

”Du kan ju alltid gå sådär.”
hörde jag honom mumla för sig själv och flinade mot Justin, som himlade med ögonen.

”Jag hörde det där, Chaz Sommers! Och nej, jag tänker inte gå runt såhär, det kommer bli kallt.”
muttrade jag och satte mig ner på golvet istället.

”Oj oj då, vildkatten är på dåligt humör.”
skrattade Chaz fram och jag flinade oskyldigt mot honom innan jag la mig ner på golvet och stirrade upp i taket medan solen lös in i ansiktet på mig och värmde skönt.

”Gör mig på bättre humör då, genom att hjälpa mig välja kläder!”
mumlade jag och slöt ögonen. Jag hörde hur de sa något till varandra medan de rörde omkring i min väska. Efter ett tag öppnade jag ögonen, lagom för att se Chaz resa sig upp och gå mot dörren.

”Jag måste bara på toaletten.”
förklara han och jag nickade kort innan jag slöt ögonen igen. Det var väldigt skönt att bara ligga ner, inte tänka på någonting annat än strunt och onödigheter. När solen försvann log jag lite, molnen kunde verkligen förstöra för en ibland, men det skulle nog blåsa undan snart, tänkta jag. Det var inte förrän jag registrerade andetagen som jag insåg att det kanske inte var molnen, eller i alla fall inte sådana moln jag trodde. Jag öppnade ögonen i tid för att se hur Justin’s ansikte närmade sig mitt och sen kände jag hur hans mjuka läppar pressades mot mina. Precis som förra gången log jag lite, innan jag kom på att jag faktiskt hade pojkvän hemma. Vad höll jag på med? Jag knuffade försiktigt bort honom och satte mig upp. Precis när jag tänkt säga något slängdes dörren upp och Chaz visade sig.

”Chaz is back!”
utropade han glatt, men jag såg bara medlidande in i Justin’s ögon. De var omöjliga att läsa av, han var en av de få jag faktiskt inte kunde läsa bara genom att titta in i deras ögon.

”Ehm, har jag missat något mellan er, eller?”
frågade Chaz nervöst efter en stund. Jag slet blicken från Justin och tittade på Chaz.

”Nej, vi hade en stirrtävling bara, men Justin vann visst.”
log jag innan jag la mig tillrätta på golvet igen.

”Där satt den mannen!”
hörde jag Chaz säga och sedan satte han sig ner på golvet bredvid resväskan.

”Hittar ni något snyggt?”
frågade jag medan jag trummade på min mage i takt med en musiksnutt jag hade på hjärnan. Chaz muttrade lite innan han slängde något på mig. Jag satte mig upp och drog av mig tygstycket och insåg att det var min svarta Ed Hardy klänning. Den var tight, enkel och snygg med ett otroligt snyggt tryck på, jag älskade den.

”Oh, bra val! Ni borde välja kläder till mig oftare! Men jag behöver underkläder också, så se till att hosta fram några som ni tycker passar.”
flinade jag medan jag iakttog dem båda som stirrade på mig med stora ögon.

”Men jag gillar den där färgen på dig ju!”
sa Justin och jag skrattade lite innan jag log mjukt mot honom. Han vände sig mot resväskan igen och de båda började gräva. Till slut skrek Chaz till.

”Jag vet precis vad du ska ha under! Dem här!”
utbrast han glatt och livligt medan han höll upp min svart/lila BH i spetstyg och de matchande trosorna.

”Ni måste skoja med mig?”
frågade jag och höjde ett ögonbryn. Både Justin och Chaz skakade allvarligt på huvudet och log glatt mot mig.

”Okej, jag får väl byta om då. Ni får se sen. Ut med er nu!”
suckade jag och föste ut dem genom dörren och stängde efter mig. Jag suckade innan jag drog av mig de lila underkläderna jag redan hade och drog på mig de nya som killarna valt ut. Sedan drog jag på mig klänningen och granskade mig själv i spegeln. Det såg väldigt bra ut, förutom att blåmärket på ryggen syntes.

”Okej ni kan komma in nu pojkar!”
ropade jag och hörde hur killarna öppnade dörren och kom in i rummet igen. De granskade mig och jag log mot dem.

”Det ser skitbra ut!”
utbrast Justin och gjorde tummen upp mot mig. Jag suckade och vände på mig.

”Framifrån ser det bra ut ja…”
förklarade jag och suckade igen. När jag vände mig tillbaka tittade killarna medlidande på mig. Jag satte mig på knä vid väskan och tog upp den andra klänningen jag hade med mig, som passade något bättre.

”Är det okej om jag hade den här istället?”
frågade jag och höll upp den medan jag granskade killarnas ansikten. De utbytte ett par blickar innan de båda skakade på huvudet och Justin försvann ut genom dörren och Chaz gick fram till Caitlin’s garderob. Jag stirrade på honom med stora ögon.

”Det var lugnt!”
sa Justin när han kom tillbaka in i rummet igen och gick sedan fram till Chaz som nu grävde i hennes garderob. Vad höll dem på med egentligen?

”Ta av dig den där klänningen, du ska få testa en annan…”
hörde jag Justin säga medan de fortsatte gräva efter något. Jag himlade med ögonen innan jag gjorde som han sa och drog av mig den. Jag väntade ett bra tag på vad jag ni skulle få att prova. Till slut slängde Justin ett vitt tygstycke över mig och jag plockade bort den och granskade det.

”Är ni verkligen säkra på det här?”
frågade jag skeptiskt medan jag sneglade på dem. De nickade bara och gestikulerade uppmuntrande att jag skulle ta på mig den. Jag ryckte på axlarna medan jag drog den över huvudet. Den liknade min Ed Hardy klänning en hel del, bara att det inte bar två axelremmar högst upp, utan det t-shirt formen på den. Jag drog på mig den och insåg att den inte alls var lika tight som min svarta. Den var luftig och när jag granskade mig själv i spegeln såg det ut som om den rann nerför min kropp.

”Wow!”
fick jag fram och snurrade runt. Den satt superbra på mig, det trodde jag verkligen inte. Jag vände mig med killarna som såg nöjda ut.

”Kom så visar vi Caitlin!”
utbrast Chaz och studsade fram till dörren. Wow, han var verkligen hyperaktiv så det heter duga idag. Jag skrattade lite lätt innan jag följde efter honom. Precis innan jag skulle gå ut genom dörren tog Justin tag i min arm och vände mig mot honom. Jag tittade nervöst in i hans ögon, frustrerad över att jag inte lyckades tolka dem.

”Du måste verkligen kolla upp det där med revbenen, det ser inte bra ut!”
sa han bara och jag nickade samtidigt som jag svalde.

”Och… Jag ber om ursäkt för det där innan. Jag vet att du har pojkvän och så, jag vet in…”
fortsatte han men till slut avbröt jag honom genom att lägga pekfingret över munnen på honom. Han tittade förvånat på mig och jag log mot honom innan jag tog tag om hans nacke och drog honom till mig innan jag gav med mig för mina känslor, min hjärna skrek nej, medan mitt hjärta dunkade flera slag än vanligt, för att visa att det samtyckte, och tryckte slutligen mina läppar mot hans.


OMG! vad håller hon på med egentligen???? :O Hon har ju Christopher därhemma!

Men kan det vara möjligt att vara kär i två killar samtidigt?

Jag vet att det här blev ett otroligt långt kapitel, det var dessutom svårt att skriva! Jag vet inte hur många gånger jag ändrat det! MEN! Det är kapitel 40, då får det väl vara lite extra långt va? Och komplicerat?

Vad tycker ni? Kommentera alla tankar och känslor kring det här! :)

XoXO


Kommentarer
Postat av: O

Jag älskar att hon är en sån som inte bryr sig! Som kan gå runt i underkläder, vågar säga sin åsikt kring saker osv..

Du borde veta att du gör ett jättebra jobb!!! :D

Fortsätt!!!

2011-03-22 @ 23:57:38
Postat av: Anonym

oohhh myy gaaaash (usher voice)

HAHAHAH, den va aaaaasabra!

2011-03-23 @ 12:02:20
URL: http://josefindaahl.blogg.se/
Postat av: elin <3

JA!! Min kompis är ihop med fyra stycken! Jag kommer aldrig förstå mig helt på henne...

Men det var super bra!!! <33333

2011-03-23 @ 14:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0