Where are you now - Kapitel 7

Förra Delen:

”Pappa sluta! Du behöver inte!” protesterade jag men han genomborrade mig med sin blick. Jag suckade medan jag tog emot kortet och la det i min plånbok. Min far var en otroligt envis man, det var jag också men han var den enda som jag inte rådde på. Han sjönk nöjt tillbaka ner i sätet och jag himlade med ögonen. När jag sneglade på Ellie satt hon och stirrade på mig med stora ögon. Jag kunde inte hålla mig utan brast i skratt.

”Vad är det?”
fick jag fram och hon log lite generat innan hon vände bort blicken. Jag skakade lätt på huvudet innan jag satte in hörlurarna i örat satte igång musiken.



Vi gick av planet tillsammans med pappa och inne på flyplatsen skiljdes vi åt. Han kramade om oss både innan han gick till ett ställa där de ringde taxi till folk. Jag började gå mot utgången med mitt bagage släpandes efter mig och Ellie var inte sen med att hänga på.

”Dezzie! Borde inte vi också ringa en taxi?”
frågade hon när hon kom upp bredvid mig. Jag gav henne en snabb blick och sen stannade jag till. Jag hade ju inte berättat för henne hur vi skulle ta oss hem till Caitlin och Christian.

”Nej Caitlin hämtar oss. Hon skulle parkera två gator härifrån så vi får gå dit. Men det är inte så långt.”
förklarade jag och fortsatte sen gå. I ögonvrån såg jag hur hon ryckte på axlarna och följde efter oss.

”Caitlin, var är du? Du skulle ju stå här när vi kom. Vi är här nu, under den där skylten.”
påpekade jag när hon svarade i telefonen. Vi hade nu stått och väntat i säkert fem minuter men inte sett hennes bil någonstans. Det skulle tydligen vara en stor, vit bil. Den enda bilen som stod i närheten var kolsvart med tonade rutor. Det märktes på Ellie att hon inte gillade den för hon sneglade hela tiden på den och vände den aldrig ryggen.

”Ja jag vet det gumman. Jag sitter och tittar på er. Du borde säga till Ellie att det inte är farligt med en helsvart bil.”
skrattade Caitlin och min blick gled mot den stora svarta bilen. En dörr öppnades och Caitlin kom ut, skrattandes. Jag la på och sprang fram till henne. Vi omfamnade varandra och log sen brett. Jag sneglade bakåt på Ellie som såg ganska osäker ut. Jag vinkade henne till mig och hon stapplade fram till mig.

”Caitlin, det här är Ellie. Ellie, Caitlin!”
presenterade jag dem och sedan log jag lyckligt. En till dörr öppnades och ut for Christian. Jag flinade mot honom och puffade till honom lite lätt på axeln.

”Wazzup, bro?”
hälsade jag och flinade mot honom. Han nickade lite för att gestikulerat vad jag precis sagt. Sedan presenterade jag Ellie och Christian för varandra också. De hälsade glatt och sedan gick de mot bilen igen. Christian hoppade in i fram medan vi slängde in vårt bagage längst bak och sedan gled Caitlin in i baksätet. Jag följde efter och sedan kom Ellie. Jag vände mig framåt och såg att det var Justin som körde. Han log bak mot oss.

”Alla med?”
frågade han och kollade sedan i backspegeln. Jag tittade på Ellie som satt med stora ögon och stirrade på Justin. Jag klappade henne på knät och sedan nickade jag mot Justin som svängde ut i gatan.

”Åh jag kan inte fatta att du är här!”
utbrast Caitlin efter en stunds åkande och kramade om mig hårt. Jag skrattade och det gjorde de andra också. I alla fall Justin och Christian, ja och Caitlin så klart. Ellie satt fortfarande tyst, hon hade inte sagt ett ord sen hon sagt hej till Christian. Hon var nog bara blyg. Det skulle gå över snart.

”Är vi framme snart?”
frågade jag efter en stund och spelade otroligt otålig. Jag såg hur det drog i mungiporna på Justin.

”Du låter precis som Christian!”
sa han när han vände sig mot mig och flinade. Christian slog till honom på armen och jag skrattade.

”Lägg av! Det gör jag inte alls! Jag frågade bara någon gång ibland för det är så tråkigt att åka bil!”
muttrade han. Bredvid mig hörde jag hur Caitlin fnös och jag flinade mot henne. Sedan vände jag uppmärksamheten mot Christian igen.

”Tja, då är vi två, bro!”
sa jag och sträckte fram näven för att göra en boom fist. Han hakade snabbt på och sen lipade han åt Justin. Det fick mig bara att skratta mera. Jag fick en känsla av att vi skulle ha otroligt kul de här dagarna. Jag satte mig närmare Justin’s säte och vilade huvudet på mina armar.

”Ey, du svarade aldrig på min fråga.”
sa jag och såg hur han ryckte till. Jag skrattade och såg hur han flinade tillbaka. Sedan bromsade han in lite och svängde in på en uppfart till ett fint hus.

”Det kan hända men jag tror inte att jag behöver svara på den frågan eftersom att vi nu står still och redo att gå ur bilen!”
svarade han och blinkade mot mig. Jag besvarade blinkningen med en egen.

”Smart ass!”
sa jag innan jag hoppade ur efter Caitlin. Jag skulle precis öppna bagageluckan då Christian hann före.

”Gå in ni! Caitlin kan visa er huset. Jag och Justin fixar era väskor.”
flinade han och jag stirrade lite på honom. Sedan ryckte jag på axlarna lite lätt och tog Ellie under armen och gick efter Caitlin som redan var vid dörren. När jag sneglade över axeln stod Christian och Justin och pratade om något och såg efter oss. Jag log lite innan jag gick in i huset.



Så, nu har de kommit fram till the house á la Beadles ;) Vilka gentlemän som bär väskorna åt damerna ;)

Haha kommentera vad ni tycker om det så ska jag nog få in en till del imorgon :) Kanske redan på morgonen ;) Vem vet? Aja, hoppas ni gillar't!

Och jag tål kritik så om du har någon kritik, bring it ;) Jag skriver ju för att bli bättre ;)

XoXo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah meeer!!

Tro mig, det är inget som måste förbättras!! ;)

2011-03-02 @ 03:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0