Where are you now - Kapitel 9

Förra Delen:

”Jag har en känsla av att vi inte kommer ha en lugn stund med dig här. Åk nu så du kommer tillbaka snart! Jag vill ha en massa kul!”
skrattade hon lätt. Jag log mot henne och sedan hjälpte hon mig upp. Jag gav henne en hård kram.

”Tillbaka snart. Ring om det är något!”
sa jag och sen gick jag ut genom dörren med Ellie och Justin efter mig.


Vi hade precis hämtat upp Chaz och Ryan utanför något hus och nu pratades det hejvilt i bilen. De fick sitta bak, men det verkade de inte bry sig om. Bilturen tillbaka gick otroligt fort, antagligen för att vi hade så sjukt roligt. När vi kom tillbaka hörde vi två högljuda röster ur huset och jag skyndade mig in. Caitlin och Christian bråkade, rejält. Jag såg hur hon höjde handen för att smälla till honom men jag ställde mig emellan och fick tag i hennes arm. Killarna hade inte ens kommit innanför dörren innan jag särat på dem. Christian hade dundrat upp på sitt rum och Caitlin försvann irriterat in i köket.

”Vad fan var det där om?”
hörde jag Chaz säga medan alla tre stod som frågetecken. Jag rättade till tröjan som åkt upp lite och pustade ut.

”Caitlin och Christian bråkade. Inget vanligt bråk antar jag däremot, hon var på väg att klappa till honom.”
började jag och jag såg hur killarnas ansiktsuttryck ändrades från frågetecken till utropstecken.

”Vadå på väg? Vad hindrade henne?”
frågade Ryan med stora ögon. Jag log lite mot honom.

”Jag hindrade henne. Jag gick emellan och tog tag i hennes hand. Då dundrade Christian upp på övervåningen och Caitlin försvann ut i köket.”
berättade jag. Däremot verkade inte killarna slappna av. Jag stirrade på dem.

”Vad stirrar ni på?”
frågade jag och skruvade på mig. Jag tyckte om uppmärksamhet, i viss mån. Det var obehagligt när tre stycken killar stod och stirrade på mig med stora ögon.

”Hur vågade du gå emellan dem? De blir helt galna när de flippar ur totalt. Jag har fått ett och annat slag för att jag försökt gå emellan.”
sa Justin men slutade inte stirra på mig. Jag suckade och drog upp tröjan till revbenen. På den vänstra sidan hade jag ett stort blåmärke och man kunde skymta att två revben inte var hela. Det var inte lätt att se om man inte tittade noga, eller visste att de fanns där. Killarna stirrade på mitt blåmärke med stora ögon.

”Men vad har du gjort?”
utbrast Caitlin på sidan om mig. Jag hoppade till för jag hade inte sett henne komma ut från köket. Hon stirrade på mig med stora, skrämda ögon. Jag drog ner tröjan och log lite mot henne.

”Jag har varit i slagsmål.”
sa jag och ryckte på axlarna. Caitlin mötte min blick.

”Har du blivit misshandlad eller något? Hur ser den andra tjejen ut?”
utbrast Justin och jag vände mig mot honom. Killarna hade inte tagit ett enda kliv sedan de kommit in och stängt dörren. De stod bara och stirrade på mig.

”Vilken tjej?”
frågade jag förbryllat. Chaz himlade med ögonen men det var Ryan som svarade.

”Ja, hon som du slogs med. Misshandlade hon dig?”
frågade han och jag skrattade. Alla fyra tittade på mig med allvarlig blick. Som om det inte alls var något att skratta åt.

”Vem har sagt att det var en tjej?”
frågade jag och log oskyldigt. Då såg jag hur killarnas hakor föll ner.

”Menar du att det var en kille som misshandlade dig? Vilket jävla kräk!”
Återigen kunde jag inte låta bli att skratta. Jag gick och satte mig ner i vardagsrummet och tecknade åt de andra att följa med. Killarna satte sig i soffan medan jag och Caitlin tog en varsin fåtölj. Alla fyra satt och tittade på mig med stora ögon, de väntade på att jag skulle säga någonting.

”För det första, jag har inte blivit misshandlad. För det andra, ja, jag slogs mot en kille, och för det tredje så är det här ganska lindrigt mot vad han går runt med just nu.”
svarade jag och tittade noga på deras ansikten. Det såg ut som om de inte riktigt visste om jag ljög för dem eller inte. Jag bestämde mig för att hämta kameran.

”Vänta lite så ska jag hämta en sak, och Christian. Han vill nog inte missa det här. Sen ska jag berätta allting från början.”
skrattade jag och sprang upp för trappan mot Christian’s rum. Jag knackade försiktigt men fick inge svar. När jag kom in satt han och spelade X-box.

”Christian, kom ner, jag ska berätta något för er allihopa.”
sa jag och såg hur han pausade spelet och blängde på mig. Jag log snabbt mot honom och drog upp tröjan igen så att han såg blåmärket. Innan han hunnit säga något jag gick jag ut ur rummet och började gå nerför trappan. Kameran låg i väskan och den var liten nog att få plats i min ficka. Jag satte mig ner i fåtöljen igen medan Christian trängde sig ner mellan Justin och Chaz.

”Vad fan har du gjort?”
frågade Christian och jag flinade lite mot honom. Sedan ställde jag mig upp igen och tog av mig t-shirten helt. Först fick jag några förvirrade blickar på mig men sedan visade jag hela blåmärket och sen när jag vände mig om visade jag ett stort blåmärke, som blivit rödaktigt de senaste dagarna, som gick över större delen av ryggen. När jag vände mig om såg det ut som om Caitlin var på väg att börja gråta. Jag satte snabbt på mig tröjan och satte mig ner. Sen började jag berätta.



Vad har hänt med henne? Vad tror ni??? ;)

Är ni gulliga och slänger in någon kommentar så kanske ni får reda på det lite senare ikväll ;) Det är upp till er ;)

XoXo


Kommentarer
Postat av: X

Haha hon är ett riktigt badass som slåss mot killar. :) spännande ...



BTW Gillar novellen <3 :D

2011-03-02 @ 19:54:53
Postat av: Anonym

skitbra merrr idag snälla ;)<3

2011-03-02 @ 19:55:10
Postat av: Anonym

Awesome! :D

2011-03-02 @ 20:03:01
Postat av: lollo

mer ikväll, snälla snälla snälla!!!:D

2011-03-02 @ 20:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0