Imorgon & På Lördag

'zup luvies?

Nu är det så att min lillebror fyller år idag, så jag ska åka till honom och överraska honom :) Han bor hos min pappa ^^

Jag kanske tar med mig datorn till pappa, det vet jag inte ännu, men hur som helst så kommer jag inte lyckas skriva något nytt kapitel förän imorgon när jag kommer hem därifrån. Ledsen, men mja, det är som det är helt enkelt! Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till att skriva bra kapitel då också, man kan ju alltid hoppas :)<3


På Lördag:

Mja på lördag ska jag vara hemma och vara barnvakt åt mina småsyskon. Jag har då en heeeeel kväll för mig själv, när dem har gått och lagt sig. Då funderar jag på om vi ska ta vår awesome msn chat? :P Att ni läsare samt jag samlas på msn i en konversation och chattar. Det behöver inte var om novellen, det behöver inte vara om Justin, eller mig, eller något sånt. Vi bara har en trevlig chat där vi snackar om vad som faller oss in helt enkelt :)

Om det är aktuellt så kan jag svara på frågor om novellen, om det är något ni undrar, och jaa... Ni kan tipsa alla om era bloggar, andra noveller o.s.v. :)

Hur tycker ni det låter? Bra? Eller ni kanske inte är det minsta intresserade av det?

Ni kan väl kommentera vad ni tycker, jag skulle mer än gärna vilja lära känna alla av er! Jag slår vad om att ni är helt underbara personer allihop! :)

Men adda [email protected] för jag är alltid inne på msn. Mja, ni kan adda min privata också om ni vill; [email protected], om det är något som intresserar er :)

Så, mja, vi hörs senare sötnosar!

Älskar er alla, ni är de bästa läsarna som existerar och jag är glad att ni gillar det jag gör! :) <33

Ha det bäst


Kommentarer
Postat av: Anonym

När kmr nästa?! De känns som att ja har väntat i månader!! :(

2011-05-14 @ 22:24:32
Postat av: Madeleine

blev det något med chat-saken? :)

2011-05-14 @ 23:36:41
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0