Where are you now - Kapitel 107


"Tack älskling!" sa jag och flinade varmt mot honom. Han hajjade till lite över mitt ordval, men började snabbt le. Jag log för mig själv när han öppnade dörren för att försöka komma förbi alla män som stod på gräsmattan och snabbt kom emot oss. Den här gången var det ju inte bara jag, utan det var ju Justin också så nu var de väldigt ivriga över att få honom att säga någonting. Det var lite irriterande, men egentligen kunde jag väl inte klandra dem, det var ju deras jobb och han var ju inte vilken kändis som helst i deras ögon. Det var ju Justin Bieber.


"Vad ni ser trötta ut då." hörde jag Jeremy säga och jag hoppade till där jag låg i soffan. Jag hade varit på väg att somna och hade inte ens hört att han hade kommit in i huset. Efter att ha insett att Justin sov så reste jag mig sömndrucket upp och gäspade.

"Ja, tydligen." svarade jag innan Jazmyn hoppade upp i mitt knä. Hon gav mig en hård kram innan jag fick en puss på kinden.

"Aww! Sötnos!" log jag innan jag pussade henne på kinden. Hon log lika sött som vanligt innan hon klev ner från mig och slängde sig på Justin, som hoppade till och skrek av skräck.

"Damn Jazzy! Shit! Ska du skrämma livet ur mig?" utbrast han när hon skrattade. Han sträckte på sig och satte sig sen upp och flyttade sig närmare mig.

"Hej pappa!" ropade han till Jeremy som hade gått in i köket med Jaxon efter sig. Jazzy flinade fortfarande mot Justin, hon var verkligen en riktig busunge. Han gjorde en ansats till att kitla henne men hon flög upp i soffan och satte sig bakom mig.

"Hej!" sa jag när han vände blicken mot mig. Jag log mjukt mot honom och fäste min blick i hans. Han log prövande mot mig innan han drog mig närmare och kysste mig på kinden. Hans läppar klättrade nerför kinden och ner över halsen på mig och jag rös.

"Du ryser." viskade han mot min hals och det gjorde det inte bättre. Han slutade inte heller utan gjorde det hela bara värre genom att byta sida.

"Ditt fel." anklagade jag och log medan jag försiktigt vände hans ansikte upp mot mitt. Han log flirtigt mot mig och jag himlade kärleksfullt med ögonen innan jag tryckte mina läppar mot hans. Kyssen växte, tills Jazmyn började skratta bakom mig. Det fick mig att skratta innan jag vände mig mot henne och tog upp henne knät.

"Dezzie kär i Bieber!" sa han glatt och Justin skrattade åt henne. Jag nickade mot henne innan jag vände blicken mot Justin, som såg stolt ut över något. Han drog fram mobiltelefonen ur fickan och tittade på den en stund innan han la den på bordet och drog upp sin mobil ut fickan. Han hade fått upp min.

"Okej, se söta ut nu! Men inte för söta! Den ska upp på Twitter och vi vill ju inte att folk ska få dåligt självförtroende!" babblade han medan han riktade mobilen mot oss. Jag himlade med ögonen medan jag log roat mot honom. Han var så söt och klyftig ibland, fast han förstod det nog inte helt ordentligt själv. Det var väl tur det.

"Ska jag berätta en hemlighet för dig Jazzy?" frågade jag och log mot henne. Hon nickade nyfiket mot mig och jag skrattade lågt.

"Bieber är kär i Dezzie också!" sa jag och hon tittade först från mig till Justin och sen tillbaka till mig. Jag nickade mot henne och hon skrattade förtjust innan hon gav mig en hård kram och lipade mot Justin, och kameran. Eftersom att Justin väntade på att vi skulle posa så räckte jag ut tungan mot honom också medan jag höll om hans lillasyster.

"Gulligt." skrattade han när han vänt mobilen mot oss för att vi skulle få se. Nog var vi söta alltid. Han vände tillbaka den mot sig själv och började klicka och ha sig på mobilen tills han nöjt la ner den i fickan.

"Vad har du skrivit?" frågade jag och la huvudet automatiskt på sned. Han svarade inte utan la sin arm om mina axlar och drog mig lite intill sig. Jazzy tittade på oss ett tag innan hon hoppade ner och gick mot Jeremy som precis kommit ut ur köket.

"Pappa! Pappa! Bieber kär i Dezzie! Dezzie kär i Bieber!" sa hon och jag skrattade mjukt åt henne. Jeremy skrattade också innan han lyfte upp henne i famnen.

"Jag vet det stumpan! Nu är det dags att sova för dig! Säg godnatt till Dezzie och Bieber nu!" log han och pussade henne på kinden innan han släppte ner henne. Hon vinkade godnatt innan han sprang mot sitt rum med sin pappa efter sig. Justin reste sig upp och innan jag hunnit reagera hade han lyft upp mig i famnen.

"Vi kan lägga oss i min säng och hitta på något." log han och började gå mot sitt rum. Jag tittade på honom med höjda ögonbryn innan jag började skratta lågt.

"Du är lite dirty ibland du!" skrattade jag och han himlade med ögonen, men behöll ett oskyldigt leende på läpparna.

"Kanske det kanske. Men det är i alla fall ditt fel! Det är du som har dåligt inflytande på mig. Jag var en helt normal tonåring innan jag träffade dig!" sa han helt seriöst.

"Du har aldrig varit normal, så skyll inte på henne." skrattade Jeremy när han kom ut ur Jazzy's rum, som låg mitt emot Justin's. Jag vände blicken mot Justin och nickade dramatiskt.

"Där ser du! Och hör sen!" sa jag och försökte låta sträng, men till slut kunde jag inte hålla mig för skratt när jag sett hans roade uttryck i ansiktet.

"God natt pappa!" sa Justin utan att släppa mina ögon med sina. Han gick in i sitt rum och släppte slutligen ner mig i sängen innan han gick för att stänga dörren. Jeremy stod utanför och spände blicken i Justin, men till slut kunde han inte sluta flina. Jag satt kvar i sängen medan Justin kom mot mig med ett mjukt leende på läpparna. Till slut var han så nära att jag kunde känna hans andetag mot mina läppar. Han släppte mig inte med blicken när han sakta och långsamt lät sina läppar närma sig mina. Till slut kände jag ett fjäderlätt tryck från hans läppar, men det var inget mer än så. När jag försökte trycka mina läppar mot hans så backade han undan lika mycket som jag böjde mig framåt. Efter en stund tröttnade jag på hans lek så jag la armarna omkring och drog honom mot mig. Både han och jag tappade balansen och jag hamnade på rygg i sängen, med honom stående på alla fyra över mig.

"Gillade du inte min lek?" frågade han mot mina läppar och jag skakade på huvudet medan jag drog honom ännu närmare mig. Han skrattade lågt men kom närmare mig.

"Nej, den leken gillade jag inte." påpekade jag torrt. Han skrattade återigen mot mina läppar innan hans läppar försiktigt lämnade mina och de lekte över kinden och nerför halsen istället.

"Den här leken gillar jag bättre." kontrade jag nöjt för mig själv. Justin reste sig lite upp så att han stod på alla fyra över mig och såg in i mina ögon.

"Varför blir jag inte förvånad?" frågade han och skrattade. Jag blinkade till innan jag knuffade honom åt sidan. Eftersom att han inte var beredd på det var han mer eller mindre hjälplös. Snabbt följde jag efter och ställde mig på knä över honom och tog tag i hans handleder.

"Blev du förvånad nu då?" flinade jag oskyldigt medan jag varsamt flätade samman våra fingrar. Han skrattade lite och nickade halvt.

"Lite kanske! Men jag tror att jag kan göra dig minst lika förvånad, och kanske rent utav lite nervös...!" svarade han och log lekfullt mot mig. Jag höjde ett ögonbryn mot honom.

"Jasså? Try me!" flinade jag tillbaka och gav honom en skeptisk men samtidigt road blick. Han ryckte på axlarna innan han satte sig upp, så att jag satt gränsle över hans knä istället. Han tog varsamt mitt ansikte mellan sina händer efter att ha släppt mina och kysste mig mjukt. Allteftersom växte kyssen och blev större. Hans högra hand lämnade sen min kind och inte långt därefter kände jag hur han la den på mitt lår. Först hade han den bara där, men sen lät han den försiktigt smyga uppåt mot kanten på kjolen. Hans långsamma beröring gjorde mig galen, och det visste han om, men nervös blev jag inte.

"Jag tror du använde fel ord! Du tänkte nog på ordet galen." sa jag mot hans läppar. Handen på mitt lår stannade upp, han var inte långt ifrån troskanten, det var jag säker på. Han stannade upp i kyssen och backade bak med huvudet några cm för att se på mig.

"Gör jag dig galen?" frågade han förvånat men bakom det förvånade ansiktet så kunde jag skymta något annat. Det enda problemet var att jag inte hade någon som helst aning om vad det var.

"Om du gör!" svarade jag och kysste honom mjukt. Han gjorde mig så otroligt galen att jag inte ens kunde beskriva det. På något sätt kändes det inte som om vi bara känt varandra i mindre än en vecka, och bara varit tillsammans i en dag. Det kändes som om jag alltid hade haft honom vid min sida, och han kändes helt rätt. Allting kändes helt rätt och bra. Det var som om det var menat att bli såhär.


Kapitel 107 då :P
Jösses, för 100 kapitel hade hon inte ens träffat honom tror jag ^^
Återigen, tack för era otroliga kommentarer! <3

Jag ska sova nu, känner mig rätt trött!
Ska försöka gå upp tidigt imorrn för att skriva en massa.
På något sätt måste jag ju kompromissa  för veckan som kommer då jag inte ska vara hemma längre.

Puss på er alla! <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Sabbe :).

Helt grymt bra!! :D mer ! :D

2011-05-22 @ 00:53:28
Postat av: Klara

otroliigt bra ! :) läängtar till nästa :d

2011-05-22 @ 00:54:22
Postat av: Malin the belieber!

OMB!!!! Jag vill ha meeeerrr!!!!!! Du får skriva mer imorn annars börjar jag gråta!! :'(

Jag börjar på att bli lite galet beroende i denna novell tror jag. :S

2011-05-22 @ 00:54:48
URL: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/
Postat av: Anonym

äääääälskar att du uppdaterar ofta :D



meeer!

2011-05-22 @ 01:23:00
Postat av: Anonym

Asbra Beroende framkallande novell

2011-05-22 @ 10:23:00
Postat av: Julia

Så galet bra!! =)

2011-05-22 @ 10:40:35
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: anna

asså, det här är lugnt den bästa bloggen! asbra innehåll och verkligen jättebra uppdatering! meeeeer! :D<3

2011-05-22 @ 12:08:37
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Åh jag måste bara säga att jag älskar din novell! Sen första gången jag klickade in här så fastnade jag!! :D Vad sägs som ett länkbyte? :D

2011-05-22 @ 12:17:56
URL: http://justindrewbiebersnoveller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0