Where are you now - Kapitel 108


"Gör jag dig galen?" frågade han förvånat men bakom det förvånade ansiktet så kunde jag skymta något annat. Det enda problemet var att jag inte hade någon som helst aning om vad det var.

"Om du gör!" svarade jag och kysste honom mjukt. Han gjorde mig så otroligt galen att jag inte ens kunde beskriva det. På något sätt kändes det inte som om vi bara känt varandra i mindre än en vecka, och bara varit tillsammans i en dag. Det kändes som om jag alltid hade haft honom vid min sida, och han kändes helt rätt. Allting kändes helt rätt och bra. Det var som om det var menat att bli såhär.


På morgonen vaknade jag av att jag rös. När jag vände blicken mot Justin så låg han och andades mig i nacken. Hans andetag var tunga och djupa så det var ingen tvekan om att han låg och sov. Han såg så fridfull ut att jag inte riktigt ville flytta på mig, men till slut kände jag mig tvungen till det, det blev så varmt eftersom att han låg så nära.

"Du får flytta på dig lite älskling!" viskade jag mot honom innan jag, smidig som jag var, lyckades ta mig ut ur hans grepp. Han mumlade lite och vände sig om, han sov för djupt för att vakna av det. Eftersom att jag inte hittade några kläder som jag var särskilt intresserad av att ta på mig för tillfället så öppnade jag hans garderob och plockade åt mig ett par enfärgade, svarta mjukisar. T-shirten som jag sovit i under de nätter jag varit här, drog jag av mig och tog upp ett vitt linne som jag hittade i högen av mina kläder. Efter att ha slängt en blick på Justin, som nu hade vänt sig in mot väggen, log jag svagt innan jag lugnt gick ut ur rummet.

"Hej Jeremy!" hälsade jag när jag gick förbi vardagsrummet och såg att han satt i soffan och tittade på tv.

"Redan vaken? Är det inte lite tidigt för dig att vara vaken? Klockan är ju bara halv nio." hörde jag bakom mig när jag var på väg in i köket. Förvånat stannade jag och backade tillbaka.

"Skojar du eller?" frågade jag och såg frågande på honom. Han nickade bara och tittade på mig med en minst lika förvånad blick.

"Jaha. Ja nej jag är uppe, men Justin sover som om han varit vaken i typ tre nätter i streck." skrattade jag och gick fram till soffan för att sätta mig i hörnet jag suttit i kvällen innan.

"Ja, han har verkat lite slutkörd när ni har varit här. Vad har ni gjort egentligen?" frågade han och fick ett bekymrat ansiktsuttryck i ansiktet. Det syntes direkt vad han tänkte och jag skakade leende på huvudet.

"Ingenting sånt, det kan jag lova." skrattade jag och hans ansikte förändrades till en road sams ursäktande min.

"Ja men man vet ju aldrig med er tonåringar." sa han till sitt försvar och såg ut som om han hade fällt världens klyftigaste kommentar. Det fick mig att skratta medan jag ryckte på axlarna.

"Det är sant! Nej men igår så blev jag överfallen av paparazzi's, sen sa Justin att han var hungrig, men att det inte fanns något att äta, så vi tog min bil och åkte till donken. Sen har vi väl inte gjort så mycket mer. Men å andra sidan så kanske han bara tar vara på våra dagar vi har, eftersom att han snart åker på tour och är borta två månader." spekulerade jag och log mot Jeremy som återigen fick ett bekymrat uttryck i ansiktet.

"Ja, det är ju lite dålig timing tycker jag." började han men jag skrattade bara.

"Som jag sa till Justin så har jag ingenting emot att han åker iväg ibland. Det var något jag hade i huvudet när jag valde att gå in i ett förhållande med honom. Jag vet mycket väl vad jag har gett mig in på, och ur min synvinkel finns det fler sätt att visa kärlek på än att hela tiden umgås. Jag kommer aldrig någonsin ställa mig emellan honom och hans fans, för jag bryr mig om honom alldeles för mycket. Jag har redan accepterat att han har sitt liv, och får jag ingå i det, bara en liten snutt av allting, så är jag glad." svarade jag och log. Jeremy såg ut att vilja svara på det, men någon hoppade ner i soffan bredvid mig.

"Morsning Shawty! Hej pappa!" flinade Justin och såg allmänt pigg ut. Jag stirrade på honom en stund innan han slutligen mötte min blick.

"För fem minuter sen så sov du som en gris!" påpekade jag och han ryckte bara på axlarna.

"Jag kanske märkte att du hade försvunnit och inte låg bredvid mig. Det kändes lite tomt när jag vaknade och dessutom såg jag inget vackert ansikte när jag öppnade ögonen." svarade han och såg in i mina ögon med en allvarlig blick.

"Jobbigt läge för dig då de närmaste två månaderna." påpekade jag och nu såg han ännu mer besvärad ut.

"Hur länge har du vetat att jag ska iväg?" frågade han efter ett tag och stirrade på mig med uräktande blick. Jag log mot honom innan jag satte mig och lutade mer mot amrstödet, för att se honom bättre.

"Dels sen när du och Jaz pratade hemma hos Beadles. Men sen snackade jag ju med Jaz igår på sms. Hon berättade att ni åker på onsdag och kommer hem den 12 Juni." förklarade jag och log varmt mot honom. Han såg ut att fundera ett tag och vände förläget bort blicken från mig.

"Förlåt! Jag skulle ha sagt något!" medgav han sen med sorg i rösten. Jag kunde bara sitta och stirra på honom, vad menade han? Som om jag skulle reagera över att han inte sagt något om det när han har haft tusen andra tankar i huvudet.

"Be inte om ursäkt, sötnos! Du har haft annat i huvudet än att berätta just det. Jag klandrar dig inte, och det borde inte du heller göra. Trots att du faktiskt är världskändis så är du fortfarande bara mänsklig." log jag mot honom. Han såg på mig med en ännu mer förvånad blick innan han log prövande.

"Så du är inte ledsen för att jag inte sa något?" envisades han och jag skrattade mjukt medan jag skakade på huvudet.

"Det är inte ens någonting att reagera över!" svarade jag och log mot honom. När han inte sa något böjde jag mig fram och pussade honom på nästippen innan jag reste mig upp och gick ut i köket, som jag tänkt göra från början. Jeremy hade fixat kaffe, så jag tog fram en kopp och hällde upp lite åt mig. Plötsligt la någon armarna om mig och när jag sneglade över axeln lät Justin sitt huvud vila med hakan mot nyckelbenet.

"Jag ser att du har mina byxor på dig." flinade han när jag tittade på honom med förvånat ansiktsuttryck. Jag himlade med ögonen innan jag vände mig mot kaffet igen.

"Jag gillar det." fortsatte han och jag vände mig om för att se in i hans ögon. Han lutade sig fram mot mig så jag stod nu lutad mot diskbänken, med honom tätt intill mig.

"Det är ju bara ett par byxor." påpekade jag roat och granskade honom för att se om han hade någon poäng i vad han sa. Han skrattade mjukt mot mig, men jag förstod inte vad det var som var så roligt.

"Har du lagt märke till att det står någonting på rumpan?" frågade han och log mjukt. Jag tänkte efter en stund innan jag skakade på huvudet, nej det hade jag ju inte ens tänkt på att kolla.

"Nej, hurså? Vad står det för kul då?" frågade jag när han inte sa någonting som svar på mina gester. Han skrattade lite innan han mjukt tryckte sina läppar mot mina.

"Det står BIEBER med vit text." berättade han sen när han avslutat kyssen. Det fick mig att himla med ögonen men jag log ändå glatt mot honom.

"Kanske därför dem var så sköna då." skrattade jag innan jag vände mig om mot kaffet igen för att göra ett försök till att hinna hälla upp någonting. Justin skrattade bakom mig utan att släppa mig. Han började nynna och sjunga lågt på en låt jag först inte uppfattade vilken det var. Allteftersom började han sjunga ut mer, men fotrfarande lågt, och när han kom till refrängen visste jag precis vilken låt det var han sjöng. Han sjöng Christina Aguilera's extremt bra låt, Dirrty.


Hej på er sötnosar!
Som jag skrev på facebook-sidan så har jag supermycket i huvudet just nu och kommer nog inte ha samma bra uppdatering som jag brukar =/
Jag hade ju först planerat att skriva en massa kapitel idag för att kompensera för i veckan när jag kanske bara kan ladda upp ett, kanske två kapitel per dag.
Men nu ska jag hem till min mormor och sova där, för det är en massa strul mellan min mamma och hennes sambo, och jag kommer varken ha tillgång till dator eller internet =/

Ber verkligen om ursäkt, men det är som det är just nu, vi får se hur det blir!

Ha en superbra Söndag, och ledsen att det blev ett kort och tråkigt kapitel, men jag skriver imorrn om jag inte har helt fel <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

meeeeeeeeer! :D

2011-05-22 @ 13:01:03
Postat av: Anonym

meeeeeeeeer! :D

2011-05-22 @ 13:01:07
Postat av: Ebba :)

Du är så bra på att skriva och uppdatera att man nästan blir mörkrädd :O

2011-05-22 @ 13:01:33
URL: http://bbieberlovestory.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, det är lungt!

2011-05-22 @ 13:07:35
Postat av: anna

det gör inget. du har redan tagit igen det på alla andra kapitel :') hoppas det löser sig :)<3

2011-05-22 @ 13:08:26
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: sara

Älskar denna del!!

2011-05-22 @ 13:09:09
URL: http://http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: lollo

Det var inte alls ett tråkigt kapitel, alla dina kapitel är underbara:D <3

2011-05-22 @ 13:15:45
Postat av: O

Det är lugnt! Du har faktis skrivit fleta chapters typ över 10st på endast 2/3 dagar! :D längtar till nästa! :D

2011-05-22 @ 13:26:37
Postat av: Bettan<3

Sjukt bra!! :D

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2011-05-22 @ 13:49:48
Postat av: jessica jansby

åååh, jag bara älskar din novell!

2011-05-22 @ 14:36:44
URL: http://jessicajansby.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hoppas det löser sig och hör gärna av dig om det är något.

och kom ihåg, du är aldrig ensam <3



plus, så skriver du som en gud, som vanligt.

2011-05-22 @ 15:07:27
URL: http://biebesdream.blogg.se/
Postat av: Anonym

asbra!!!!

2011-05-22 @ 15:30:15
Postat av: Stephanie

aaaaaaaah!!!! Älskar förra kapitlet!! ;D <3 och detta med, men förra var liksom....!!!!!!!!!!

Aaasbra!!! <3

2011-05-22 @ 15:38:27
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: julija

jag började läsa hela novellen igår o blev så fast i den att jag var uppe till 3 på natten för att läsa hela, den e sååååååååå bra :D fortsätt bara uppdatera så kommer det bara komma fler o fler besökare, det kan jag lova !:))

2011-05-22 @ 17:34:42
URL: http://mathildaochjulija.blogg.se/
Postat av: Anonym

ååh, så grym den är!!:o asså man värsta lever sig in i den haha;) sitter alltid och flinar som ett fån med haha;) ha det göttans:D<33

2011-05-22 @ 18:14:35
Postat av: Julia

Så bääst! ;)

2011-05-23 @ 07:02:36
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Sabbe

Helt grymt, som vanligt! Mer !:D

2011-05-23 @ 10:45:58
Postat av: JB novell

Meer! SÅÅ bra!

2011-05-23 @ 12:47:03
URL: http://iheartjbieber.blogg.se/
Postat av: Emelie

du får ALDRIG sluta skriva!!! Jag älskar din blogg, din novell och jag älskar dig!!!!!DU ÄR GRYM!!!!! <333333333

2011-05-23 @ 20:37:03
Postat av: Tuva ;)

Gud ... jag fattar inte, jag har läst novell bloggar om JB jag vet inte hur länge (men länge är det) och jag har INGEN som jag tittar in på i princip hela tiden och oftast så ligger det ett nytt kapitel men dom få gånger det inte gör det så läser jag om dom senaste kanske 3-4 kapitlena. Det är helt sjukt. Du skriver på ett sätt som gör att man verkligen lever sej in och känner åtminstonde igen sej i dezzie, eftersom Justin är nog alla tjejers drömprins. Iallfall så upplevs han så i den här novellen. Jag förstår inte vad du får alltid ifrån, du säger att du bara skriver och det är klart, det gör man ju. Men du skriver alla konversationer, två eller flera människor emellan som gör att man kan läsa det igen, igen o igen. Utan att det blir lång tråkigt. Du är helt amazing, jag har inga ord men sjukt mycket creed till dej för att du tar dej tid och lust att uppdatera här. Du gör verkligen min dag med din novell, otroligt mycket kärlek till dej <3

2011-05-24 @ 08:04:06
URL: http://uniquest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0