Where are you now - Kapitel 109


"Kanske därför dem var så sköna då." skrattade jag innan jag vände mig om mot kaffet igen för att göra ett försök till att hinna hälla upp någonting. Justin skrattade bakom mig utan att släppa mig. Han började nynna och sjunga lågt på en låt jag först inte uppfattade vilken det var. Allteftersom började han sjunga ut mer, men fotrfarande lågt, och när han kom till refrängen visste jag precis vilken låt det var han sjöng. Han sjöng Christina Aguilera's extremt bra låt, Dirrty.



"Du tycker det va?" skrattade jag när han hade sjungit klart på refrängen och tystnat. Han pussade mig snabbt på kinden innan han släppte mig så att jag kunde vända mig om med den varma kaffekoppen i handen.

"Jag förstår inte hur du kan tycka kaffe är gott!" påpekade Justin från ingenstans när vi satt oss ner vid köksbordet och jag hade tagit en klunk. Han tittade på mig precis som om jag skulle komma med världens längsta svar och förklaring till varför jag gillade det.

"Vad förväntar du av mig? En förklaring?" frågade jag och höjde ett ögonbryn mot honom. Han såg ut att överväga tanken en stund innan han med ett leende nickade. Jag himlade med ögonen innan jag log tillbaka, överseende.

"Ja, det kan du ju sitta och vänta på då, om du känner för det." skrattade jag och skakade på huvudet. Han ryckte på axlarna innan han reste sig upp och hämtade en vitamindryck i kylskåpet.

"Så, vad ska vi hitta på idag då?" frågade han efter ett par minuters tystnad. Jag funderade en stund, det var ju bara idag och dagen efter som vi skulle kunna umgås hela dagarna, eftersom att jag skulle till skolan måndag, tisdag och onsdag.

"Jag vet inte. Om du vill kan vi åka hem till mig. Det är ju en bit och så, men om du vill så kan vi göra det." föreslog jag när jag vände blicken mot honom. Hans leende blev bredare medan han nickade.

"Det låter bra! Ska vi stanna hos dig inatt då eller?" frågade han och la huvudet på sned mot mig.

"Klart vi kan stanna hemma hos mig! Pappa borde vara hemma, men han gillar ju dig så..." svarade jag och log stolt mot honom. Han ryckte till lite av det sista, det såg verkligen ut som om han blev förvånad över att pappa gillade honom. Jag förstod aldrig varför han alltid reagerade över det. Han hade miljontals fans, vad gjorde det för skillnad att en till, min pappa, också gillade honom?

"Om det är okej för honom så." svarade han till slut och sänkte blicken. Kanske var han rädd att pappa skulle börja ogilla honom efter ett tag, om han var på ett speciellt sätt. Fast jag visste ju inte säkert. Det var i alla fall något jag skulle prata med pappa om när han och jag var ensamma.

"Justin! Jag råkar bo där också!" log jag mot honom. Han mötte återigen min blick och besvarade till slut leendet också. Han öppnade munnen för att säga någonting men blev avbruten av Jeremy.

"Justin! Det är din mamma i telefonen!" ropade han från vardagsrummet och Justin såg på mig med ett mjukt leende på läpparna innan han skyndade sig ut ur köket. Med ett lätt leende reste jag mig upp ur stolen och följde lugnt med ut ur köket och sedan vidare till vardagsrummet för att vara lite social med Jeremy medan Justin pratade i telefon. Jag mötte Justin under valvet. Han gav mig en snabb kyss innan han gick med lugna steg mot sitt rum medan han pratade med sin mamma.

"Den där var oväntad." sa jag för mig själv innan jag satte mig ner i soffan och ställde koppen på vardagsrumsbordet. Efter en stunds tittande på tv insåg jag att han såg på något matlagningsprogram. Det tog dock inte lång tid innan programmet var slut och det blev reklam.

"Så, vad tänkte ni hitta på idag då?" frågade Jeremy och sänkte ljudet på tv:n för att vi skulle slippa behöva lyssna på vad den senaste datorn hette och varför just ditt barn skulle ha den nya blandningen mellan en pinne och en knutnäve.

"Vi hade tänkt åka hem till mig idag." svarade jag och log mot honom. Han nickade leende mot mig innan han för ett ögonblick vände sig mot tv:n.

"Ja, det är väl bra att ni umgås ensamma de sista dagarna." sa han och vände tillbaka blicken mot mig. Jag nickade efter att jag tagit en klunk kaffe.

"Ja, det var väl typ min plan." skrattade jag. Han öppnade munnen för att säga någonting men hans blick fastnade på någon bakom mig. När jag följde hans blick såg jag hur Justin stod vid mitt huvud nästan och såg ner på mig med sitt vanliga leende.

"Va? Ja, vi var ju hos dem igår. Haha, jaså? Men det är väl bra? Men åh mamma! Ja det är väl klart! Du kommer älska henne!" pratade han på och det var först vid de sista orden som jag insåg att han pratade om mig. Jag vände blicken snabbt mot Jeremy som bekräftade mina misstankar genom att nicka mot mig.

"Hon är inte som alla andra, om man säger så... Ja men hallå! När till och med pappa blir osäker på vem som kommer vinna vårt lilla krig... Precis!" skrattade han innan han satte sig ner på armstödet bredvid mig. När jag ställt ner koppen på bordet igen satte jag mig i skräddarställning, det hade jag alltid gjort när jag satt i en soffa, åtminstone när jag satt ute i kanten.

"Ja det var hon! Jo hon mådde bättre sen. Hon blir som Chaz blir när han inte har ätit något. Fast skillnaden är att hon inte hade ätit något på ett dygn typ och han blir sur om han inte får tugga på något efter en halvti..." avbröt han sig mitt i ordet. Jag slängde en förvånad blick på honom men såg att han stirrade på något framför sig.

"Mamma jag ringer upp!" sa han bara innan han tryckte av samtalet. Jag tittade på honom med förvirrad min och jag kunde nästan slå vad om att Jeremy såg lika förvånad ut.

"Höj ljudet pappa!" sa han snabbt och jag följde hans blick, till tv:n. Jeremy höjde ljudet på tv:n direkt och en kvinnoröst trädde fram i rummet.

"... Wallie befann sig utanför Justin Bieber's pappas hus. Hon sågs första gången med Bieber i lördags. På vår fråga om det var någonting mellan dem påpekade hon detta, men bara för att de träffades i lördags, betyder det då att det inte kan vara någonting mellan dem? Hon var däremot vänlig att besvara en hel del frågor till våra män som bara gjorde sitt jobb genom att ta reda på om Deztiny kanske kommer vara ett hot mot alla kvinliga beliebers som tävlar om att göra anspråk på kändishunken. Allt detta, efter pausen." sa kvinnan innan nyhetsikonen dök upp och sedan ersattes med reklam om något shampoo. Justin såg på tv-apparaten med förtrollade ögon, han var fast, och det syntes lång väg att han var nervös. Jag visste precis vad han var nervös för, de kunde med största lätthet klippa allting så att jag svarade på frågor som jag egentligen inte ens sagt något speciellt på. Frågan var ju bara hur illa det skulle vara.


Förlåt sötnosar för att det här kapitlet inte kom igår!
Jag vet inte vad det har varit, men jag har försökt skriva på det hela dagen idag, men det har liksom inte kommit någonting :(
Jag hoppas att det släpper nu!
För jag kommer deffinitivt skriva ett kapitel till idag!

Men vad tror ni då, kommer dem göra sina egna nyheter av allt som Dezzie sagt?
Eller kommer dem kanske vara snälla, nu i början, för att bygga upp ett förtroende hos folk som de sedan kan använda sig av? :P
Och hur kommer Justin reagera på vad som sagts?
Han vet ju inte vad hon ens har svarat på för frågor!

Tack för era fullständigt UNDERBARA kommentarer!
Både på förra kapitlet och på videorna!
Ni är så extremt underbara att det nästan är läskigt! <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

meeeeeer!

2011-05-24 @ 21:04:27
Postat av: Elvis I Kvinnlig Form :D

Aww :) Älskar verkligen din Blogg! din Novell!



ååhh Gash klarar mig inte utan! den

har följt dig sen du började!!<333

2011-05-24 @ 21:04:30
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Grymt! <3 :D det vet du redan att jag tycker, men eeh... ja det är ju alltid roligare att se det i en kommenter, right? <3 :*



det kändes bra att läsa det, kom ihåg det! <3

2011-05-24 @ 21:19:20
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Ida

Ååååååååååh, så bra! Längtar till nästa, puuuuuss <3

2011-05-24 @ 21:19:30
URL: http://biebsordie.blogg.se/
Postat av: Sabbe :).

ääälskar novellen !! :D

2011-05-24 @ 21:36:51
Postat av: Anonym

omg asbra

2011-05-24 @ 21:39:55
Postat av: Madeleine

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera!

2011-05-24 @ 21:42:58
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: ninni<333

Jättebra kapitel!!!!så skynda dig att skriva nästa<333

2011-05-24 @ 21:54:27
Postat av: Julia

Sjukt braa! :D älskar älskar ÄLSKAR novellen! :D

2011-05-24 @ 21:54:36
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Bettan<3

Jättebra :D

Meeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

2011-05-24 @ 22:07:10
Postat av: elena

superbra fortsätt nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2011-05-25 @ 00:21:35
Postat av: Emma

guud vilken underbar novell!! I LOVE IT! <3 hoppas att det snart kommer många fler och att du inte tröttnar på att skriva på denna novell! För min del kan den gärna bli 109 delar till :P <3

Sjukt bra iallafall, jag har sträckläst den sen i måndags och är nu ikapp :P snacka om att jag läst istället för att sova ;) <333

2011-05-25 @ 00:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0