Where are you now - Kapitel 113


"En underbar person!" viskade jag tillbaka som svar innan jag kysste honom mjukt. Han besvarade leende min kyss medan han la sin hand vid min midja. Jag rös till lite, för tröjan hade åkt upp lite, så en del av hans hand låg mot min hud. Hans varma beröring var lika behaglig som alltid, och det kändes lika rätt som vanligt. Vi var som två puselbitar. Vi kan gå ihop med andra, med lite tvång från båda sidor, men när det bara var vi två, så hamnade allting så naturligt på plats. Som om vi var gjorda för varandra.


"Älskling? Är du hemma?" hörde jag pappa ropa från hallen. Jag log snabbt mot Justin innan jag klev ur sängen och gick fram till min dörr för att öppna den.

"Vi är här inne!" ropade jag tillbaka och hörde stegen som närmade sig.

"Vilka vi?" frågade han nyfiket och log mot mig när han kom runt hörnet. Jag log tillbaka medan jag gick fram och kramade om honom hårt. Han luktade parfym, så han hade nog varit ute på middag med jobbet.

"Hej!" hälsade jag när jag släppte honom. Han nickade en gång innan han återigen lät den nyfikna blicken träda fram. Han var alltid så nyfiken, skulle alltid veta allting. Jag skrattade lätt innan jag gick tillbaka till rummet och öppnade dörren, för att göra Justin synlig, där han stod framför sängen.

"Justin är här." förtydligade jag och gick och ställde mig bredvid den enormt söta killen som stod i mitt rum, och såg nervös ut. För att lugna ner honom tog jag hans hand och log mjukt mot honom.

"Nej men hej Justin! Vilken överraskning!" utbrast pappa glatt och kom in i rummet. Justin svalde lågt innan han tvingade fram ett leende, men han sa ingenting utan nickade bara. Det såg nästan ut som om han var rädd för pappa, och jag förstod inte det överhuvudtaget. Pappa gillade ju honom.

"När kom ni hit?" frågade pappa med sitt breda leende på läpparna. Jag släppte Justin med blicken, men sneglade på honom i ögonvrån hela tiden.

"För några timmar sen eller något. Eftersom att Justin åker på turné i två månader så tänkte jag att han åtminstone skulle få se mitt hus innan han åker." svarade jag och satte mig på sängen. Justin stod fortfarande stilla och granskade pappa, så jag drog ner honom i sängen.

"Åh, det låter kul Justin. Var åker ni då någonstans?" frågade pappa intresserat och satte sig ner i fåtöljen som stod i hörnet. Det var där jag brukade lasta av min väska när jag kom hem, men nu var den tom eftersom att jag varit duktig och städat innan jag åkt.

"Vi åker runt lite i USA, sen här i Canada, Spanien och i Frankrike. Det är ju en rätt liten tour, så det är inte så mycket." svarade Justin och lät stadig på rösten. När jag sneglade på honom så log han sitt vanliga leende igen.

"Åh, jo men det är väl roligt! Så då kommer du tillbaka i Juni då eller?" frågade han och Justin nickade.

"Japp, den 12 Juni kommer jag hem igen. Men till Atlanta då. Sen tror jag att jag kanske åker upp till pappa dagen efter. Det beror på hur länge jag kan stanna hemma utan att träffa Dezzie." svarade han och log lite generat. Jag tog hans hand och log mot honom.

"Var bor din pappa då? Här i närheten?" frågade pappa och log mjukt mot oss. Han slängde en blick på våra sammanlänkade händer och leendet blev bredare, men det var knappt märkbart. Jag var inte säker på om Justin sett det, men jag såg det deffinitivt och blev glad inombords.

"Han bor en bit i Stratford, en bit ifrån Ryan." svarade han medan han drog sin tumme över min handrygg. Pappa nickade lite innan han reste sig upp från fåtöljen.

"Då vet jag. Men hörru älskling, vad ska vi äta ikväll? Något smaskigt hoppas jag, det var ju ett tag sen du var hemma." sa han och log fånigt mot mig. Jag himlade med ögonen innan jag reste mig upp och gick fram till datan som låg på skrivbordet. Det tog ett tag innan den startade så jag vände mig mot pappa som granskade mig.

"Jag ska kolla upp ett recept bara. Jag fixar det. Ska eventuellt åka och handla, för det finns väl inte särskilt mycket hemma om du varit hemma själv den här veckan, eller hur?" frågade jag roat och tittade på honom. Han velade lite innan han skakade på huvudet.

"Precis. Men jag kollar upp det här, sen åker jag. Du och Justin får väl underhålla varandra med någonting." log jag innan jag vände mig mot datorn. Jag kände Justin's blick i nacken men struntade i det.

"Absolut, det blir nog bra. Det är nog ändå inte särskilt optimalt för dig att visa dig såhär på ljusa dagen här. Då blir det väl ett himla liv, tror du inte det, Justin." skrattade pappa och jag hörde hur Justin instämde.

"Jo antagligen. Men du borde inte åka ensam, Dez! Du är ju inte precis okänd om man säger så." påpekade Justin och jag himlade med ögonen. Efter att ha funderat en stund log jag för mig själv innan jag vände mig mot dem.

"Jag ringer Ellie, det var ett tag sen jag såg henne och jag slår vad om att hon har en hel del att berätta!" log jag och Justin nickade. Pappa log snabbt mot oss innan han gick ut ur rummet. Medan datorn laddade drog jag upp mobilen ur fickan och tryckte in numret till Ellie. Det var ju fortfarande inte inlagt i mobilen eftersom att allt var nytt och jag hade inte orkat lägga in alla nummer igen.

"Hallå? Det är Ellie!" svarade hon i telefonen och jag log mjukt för mig själv. Det var ett tag sen jag hört hennes röst, och jag hade saknat den.

"Hej Ellie! Det är Dez!" svarade jag och som jag trodde gav hon upp ett skrik.

"OMG! Jag har ju inte hört ifrån dig på flera dagar! Hur har du haft det? Är du hemma snart? Gud vad jag saknar dig! Och vad har hänt mellan dig och Christopher? Sky har typ inte sagt någonting alls om det, men det verkar som om han är riktigt sur över något. Men jag vet inte om det är på dig eller på Chris! Shit det känns som om jag knappt hänger med alls längre! Shit, vänta, jag måste gå ut och prata! Mamma ger mig massa onda blickar! Men OMG! Det var ju aslänge sen." utbrast hon i luren och jag höll den en bit ifrån örat för att få behålla min hörsel.

"Ellie, kan du lugna ner dig? Du gör mig döv av allt skrik! Jag är hemma nu! Ska åka och handla, så jag hämtar upp dig. Då kan vi prata lite och liksom berätta om allt vi missat!" skrattade jag och reste mig upp från stolen. Jag hade gett upp hoppet på datorn, den var alltid lika missnöjd när jag inte hade använt den på ett par dagar, så nu skulle den stå och tugga i typ en halvtimme innan den förlåtit mig.

"Ja självklart! Sky är här, men han kan vänta medan vi åker. Bara så du vet så kommer du bli tvungen att berätta ALLT! Vi ses snart, puss!" svarade hon och la på. Jag la ner mobilen i fickan igen och gick fram till garderoben. Det var inte superbra att ha Justin's byxor kanske.

"Är du säker på att jag inte ska hänga med?" frågade han när jag drog av mig den stora t-shirten. Jag vände mig om med linnet i handen och log mot honom.

"Det behövs inte. Stanna här med pappa istället. Och du, han är inte farlig." log jag och drog på mig det vita linnet. Sen vände jag mig tillbaka till garderoben och drog fram min jeanskjol. Jag slängde mjukisbyxorna på Justin som skrattade lite. När han drog bort dem ur ansiktet så gick jag fram till honom och gav honom en mjuk kyss.

"Jag kommer hem om en stund. Om det är något så är det bara att ringa." sa jag och petade honom på näsan innan jag tog tag i dne svarta handväskan med nitar på. Han reste sig ur sängen och följde efter mig till dörren.

"Pappa? Var är kortet? Ligger det ovanför spisen som vanligt?" frågade jag när jag gick förbi toaletten som han var på. Han ropade tillbaka ett högt ja innan han satte igång duschen igen. Jag skyndade mig ut i köket och öppnade skåpet. Visst låg det där alltid. Jag la snabbt ner det i min lilla plånbok innan jag gick ut till hallen.

"Pappa är rätt snabb på att duscha, men du kan ju få leka lite med min dator om du vill. Det tar ett tag innan hon inser att jag faktiskt inte varit otrogen, men ja, annars går hon bra." flinade jag medan jag öppnade dörren som ledde in till ett gammalt föråd, där jag nu hade de flesta av mina skor. Det tog alltid ett tag att välja, jag hade ju så svårt för att bestämma mig.

"Hon?" frågade han roat medan han gick in i det lilla sko-rummet och tog fram ett par svarta, ganska låga klackar. Han gav dem till mig och log. Han hade verkligen bra smak den grabben, det var nästan läskigt.

"Hon! En liten pms-tant det där. Men hon funkar bra som sagt. Vi ses sen." sa jag och pussade honom snabbt efter att ha satt på mig skorna. Han nickade och log mot mig.

"Japp det gör vi! Ring om det är något!" log han och jag log barasom svar innan jag gick ut och stängde dörren. Det var tur att mina solbrillor låg i bilen, för annars hade jag antagligen inte haft en aning om vart de tagit vägen. När jag startade bilen gick radion igång högt och jag sänkte den lite innan jag backade ut från uppfarten och svängde sedan ut åt höger, för att åka till Ellie.


Oj, hur tror ni Justin och Steven (Dezzie's pappa) kommer överrens?
Och hur kommer Ellie reagera på vad Dez berättar?
Kommer hon verkligen berätta allting?

Tack för era söta kommentarer sötnosar! <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Asbra!! <3 :DDD

2011-05-26 @ 17:37:51
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Madeleine

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera!

2011-05-26 @ 18:49:31
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Emma

I LOVE IT!! när kommer nästa? hoppas snart! :P <3

2011-05-26 @ 19:06:53
Postat av: Anonym

ÅÅÅH, ÄLSKAR DEN! meeer?:D<3

2011-05-26 @ 20:44:44
Postat av: Julia

Såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra! :D

2011-05-26 @ 21:22:30
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Anonym

Mer

2011-05-26 @ 21:40:51
Postat av: Anonym

asbra

2011-05-26 @ 22:30:50
Postat av: Gabbi^^

Jätte bra! Spännande :)

2011-05-27 @ 11:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0