Where are you now - Kapitel 83


"Ja, säg inte det till honom bara." fick jag fram genom skrattet och både Caitlin och Jasmine hängde på. Det var rätt kul att prata med någon som visste precis hur Justin var, och som kände honom, bortsett från Caitlin, Christian, Chaz och Ryan. Det märktes att de var nära, eller åtminstone varit nära. Antagligen hade dem inte pratat på ett tag då Jasmine haft mycket att göra, hon spelade ju in sin egen musik, som precis som Justin's, var att dö för. Hon hade en helt fantastisk röst, hon var hur söt som helst, och hennes personlighet verkade helt underbar!



"Så, hur länge har du och Justin känt varandra?" frågade Jasmine efter att ha tagit en klunk av den varma latten. Hon log mot mig mig medan hon väntade på svar.

"Vi träffades i lördags." svarade jag och smuttade lite på den iskalla Coca Colan. Jag hade alltid tyckt att det varit otroligt gott att bara smutta på Cola när den verkligen var iskall. Varför visste jag inte, men jag hade gjort så sen jag var liten. Jasmine tittade på mig med en förvånad blick.

"Ofta? Det märks inte!" sa hon bara medan hon granskade mig, som om hon funderade på om jag menade allvar. När jag slängde en blick på Cailtin så ryckte hon på axlarna medan hon tog en tugga av den enorma kanelbullen. På det här stället var allting enormt. Chokladbollarna var lika stora som min knytnäve, och jag hade knappt ätit en halv innan jag insett att jag inte orkade mer.

"Jasså? Vad menar du?" frågade jag oförstående medan jag tittade på henne med ett höjt ögonbryn. Jag hade ingen aning om vad hon egentligen pratade om riktigt, vi hade ju faktiskt träffats första gången i lördags, pratat första gången i lördags.

"Ja, det tar ofta ett tag innan man lär känna honom riktigt ordentligt. Inte för att han är komplicerad eller så, utan för att det finns så mycket med honom att hitta och typ lära dig. Han är en kille full av överaskningar." förklarade hon och jag var tvungen att skratta, hon hade så sjukt rätt om honom att det var sjukt.

"Ja, det är det minsta man kan säga!" flinade jag roat mot henne. Hon nickade instämmande med ett brett leende.

"Ja precis! Utifrån typ Twitter, så verkar det som om ni känt varandra i flera månader. Som om ni liksom på något sätt förstår varandra på ett sätt som ingen annan egentligen kan förstå."  fortsatte hon förklara och jag hörde hur Caitlin brast ut i ett högt skratt. Både jag och Jasmine vände blicken mot henne men hon verkade inte riktigt kunna sluta skratta. Någonting var tydligen väldigt roligt, och jag chansade på att det var något Jasmine precis sagt.

"Ja, du vet inte hur rätt du har, Jaz! De där två talar ett eget språk totalt. Det har inte varit en lugn stund under hela Dezzie's vistelse hos oss. De har prankat varandra totalt. Det mesta innehåller vatten, men det har varit en köksfight också. De ligger på samma nivå helt enkelt." förklarade Caitlin genom skratten. Jag flinade lite skyldigt mot Jasmine som såg lite förvirrad ut, men samtidigt väldigt road.

"Köksfight?" frågade hon och tg upp sin kopp med latte. Jag förstod precis vad Caitlin pratade om, och kunde verkligen inte hålla mig när jag tänkte tillbaka på vår lilla, som Caitlin sa, köksfight.

"Ja, asså... Det var jag, Justin, en diskborste och en disktrasa. Du kan nog gissa vad som hände." log jag och Jasmine blinkade till en gång innan hon slängde en blick på Caitlin, som nickade roat. Jasmine skrattade lite innan hon slutligen vände sig mot mig igen.

"Shit, vad hände?" log hon intresserat. Jag skrattade lite innan jag satte benen i kors och lutade mig bakåt i stolen.

"Ja asså, Justin sa något som jag inte riktigt kommer ihåg vad det var, jag slängde en handduk i ansiktet på honom, sen slängde han tillbaka den på mig. Innan han hunnit insett vad jag gjorde, och innan han hunnit reagera, hade jag tagit tag i diskborsten och kört upp den i ansiktet på honom. Han spottade och fräste lite innan han tog disktrasan. Sen så... Jaa... Köksfight som sagt. Det slutade med att vi hamnade i badrummet och jag duschade honom i kallvatten." berättade jag stolt. Jasmine hade skrattat under tiden jag förklarat, men det var under de sista orden som hon skrattade ordentligt. Hennes skratt var så underbart gulligt, att jag också började skratta, och till slut hängde Caitlin på också.

"Du skulle bara ha sett det, och hört det! Vi andra satt i vardagsrummet, vi alla skulle kolla på film. Allt man hör är hur Dezzie skriker att något är äckligt, sen ser man henne backa ut med skrämd blick och diskborsten höjd i högsta hugg. Innan hon hunnit springa undan fick han tag i henne och de for ner i golvet, sen tryckte han disktrasan i ansiktet på henne. Efter några sekunder verkade Dezzie ha fått nog, för det såg ut som omhon i panik vred sig ut hans grepp och fick ner honom på rygg. Hon var smart nog att sätta sig gränsle över honom, och hålla fast hans armar med benen medan hon drog diskborsten över ansiktet på honom. Efter typ fem sekunder tog hon bort den och viskade något i örat på honom innan hon anföll honom igen. Han kom loss och kastade in diskborsten i köket, med Dezzie efter och till slut även Justin efter. De försvann men man hörde ett par dunsar och någon som sa något. Sen ser vi bara hur Dezzie kastar sig uppför trappan, med diskborsten i handen, men Justin tätt efter sig. Uppe på övervåningen hördes det hur toalettdörren slängs igen och hur någon låser den. Vi fattade ingenting, vi var typ helt förstummade. Efter en stund hörde vi hur Justin skrek i panik så vi for uppför trappan. Dezzie låser upp och skrattar när hon får se oss. När jag frågade vad de höll på med så öppnade hon dörren helt och där inne står Justin, mitt på badrumsgolvet, med vatten som rinner nerför hans kropp." berättade Caitlin och jag blev förvånad över hur det sett ut ur hennes synvinkel. Visst, det var inte så himla olika, men det måste ändå ha sett otroligt skumt och roligt ut. Jasmine satt och asgarvade snett mittemot mig medan hon satte upp handen i en high five. Jag mötte hennes hand med min och log oskyldigt.

"You go girl! Åh, det hade jag velat sett! Shit, du ÄR verkligen bättre än Justin!" skrattade hon. Caitlin instämde i skrattet och till slut gjorde jag detsamma.

"Det är vad Christian, Ryan och Chaz säger också. Tro mig, det är inte populärt hos Justin kan jag ju säga." flinade jag och Jasmine nickade förstående. Hon öppnade munnen för att säga någonting, men avbröts av en hög melodi från hennes ficka. Hon drog snabbt upp mobilen och svarade. Efter ett par minuter la hon på och vände sig mot oss.

"Ledsen tjejer, jag måste till studion, vi ska ha något möte eller något. Men det var superkul att träffas, och vi måste ses snart igen! Du verkar vara otroligt härlig, och jag vill mer än gärna lära känna dig bättre." sa Jasmine medan hon ställde sig upp. Hon tog tag i sin kopp och drack upp det sista i den. Sedan gick hon för att krama om Caitlin och till slut mig.

"Här, mata in ditt nummer så kan vi höras mer. Jag kommer nog få lite ledigt snart tror jag, hoppas jag, och då måste vi hitta på någonting!" sa hon när hon släppt mig. Hon gav mig sin mobil och jag tog upp den jag nyligen köpt för att kolla vad det var för nummer jag hade. Efter att ha matat in mitt nummer i hennes telefon tog hon emot den och tog sedan min också för att mata in sitt. Efter att ha lämnat tillbaka den blinkade hon snabbt mot oss innan hon gick ut ur caféet och sedan vidare bortåt. Medan Caitlin la ihop våra tallrikar drack jag upp det sista av Colan och sedan reste vi oss och gick ut vi också. När vi kom fram till Caitlin's bil och satt oss i den vände hon sig mot mig.

"Är du verkligen säker på att du måste åka hem idag?" frågade hon och log ledsamt mot mig. Jag suckade medan jag satte på mig säkerhetsbältet.

"Ledsen, men ja. Ju tidigare jag pratar med Christopher, ju lättare kommer allting bli." förklarade jag och besvarade hennes sorgsna leende. Caitlin nickade kort innan hon startade bilen.

"Då är det väl dags att vi sätter fart då, så att ni kan reda ut allting ordentligt." sa hon medan hon svängde ut från parkeringen och vidare ut på vägen. Det skulle inte ta särskilt lång tid innan vi var hemma igen, och då var det bara att börja packa, samt ringa pappa så att han kunde ringa och boka flygplansbiljett.


Oj, det blev en rätt lång del ^^
Hoppas ni gillar't! :)

Fick en kommentar där det kom önskemål om att jag inte skulle göra Jasmine till the bad girl, och jag kan lugna er redan nu, Jasmine kommer absolut inte vara någon bad girl i den här novellen!
Min tanke är att det ska vara så realistiskt som möjligt, och Jasmine skulle inte bete sig som en idiot på grund av en kille, det tror jag helt ärligt inte!
Så nej, Jasmine kommer vara den glada och go'a tjejen som hon verkar vara! :P
Däremot kommer hon vara en rätt stor roll i den här novellen, om det går som planerat nu.
Det kan ju dock ändras, men mja :P

Tack för kommentarerna förresten, ni är awesome som vanligt! :P

Love ya all! <3


Kommentarer
Postat av: becca

AWESOME! mer mer mer mer mer mer mer mer mer! skitbra verkligen, undra va christopher säger sen^^<3

2011-05-11 @ 07:31:48
URL: http://bbeebbii.blogg.se/
Postat av: Madeleine

mEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERA, GRYMT! <3

2011-05-11 @ 15:10:50
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

Meeer!! Älskar Jasmine! Hon är så jordnära!

2011-05-11 @ 16:22:53
Postat av: Anonym

Asbra

2011-05-11 @ 17:12:30
Postat av: Sara

Jag håller med om det med bad girl och sånt. För tänk så blir det till en bok och Jasmine läser den hon kommer stämma den som får henne att se ut som en jävel och en taskig människa när hon är egentligen snäll. Annars så älskar jag den delen

2011-05-11 @ 17:22:17
URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: sara

du sa aldrig varför hon inte kunde bli gravid :O!!!!

2011-05-11 @ 18:08:17
Postat av: Stephanie

Asbra!! :D <3

ääälskar att det är långt! ;D <3

HAHAHAHA omg vad jag garva när dom återberättade köksfighten xD HAHAHAHA Jag måste läsa de/dom kapitlerna igen xD HAHAHA omg vad kul! xD HAHAHAHAHAHA

2011-05-11 @ 18:12:56
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0