Where are you now - Kapitel 168


”Du har kanske rätt, men fortsätter det här, så vet jag inte hur mycket till jag orkar. Jag tänker inte slipa ner en oslipad diamant. Ibland är det oslipade mycket vackrare än de vanliga, slipade. Hur skulle jag kunna leva med mig själv om jag visste att det var jag som förstört Justin? Eller om han blir lämnad av sina fans? Skulle du klara av att leva med det? Ta den glädjen ifrån honom?” frågade hon, lika allvarligt. Jag undvek hennes blick, för jag visste att hon hade en poäng i vad hon sa, även om den var väldigt liten.


Deztiny’s perspektiv

Jag rullade sömndrucket runt i sängen för att se om Justin var vaken. När jag sträckte ut en trött arm för att peta på honom var det ingen där. Jag öppnade försiktigt ena ögat för att se om jag bara hade missat honom, men han låg inte bredvid mig i sängen. Jag satte mig förvånat upp och tittade blinkande runt i rummet men kunde inte se ett spår av honom någonstans. Jag vände den nu klarvakna blicken mot nattduksbordet där min telefon låg för att se om han skickat ett sms eller något. När jag lyfte upp telefonen så fastnade min blick på en lapp som legat under telefonen. Det stod mitt namn på den med en prydlig handstil, som jag inte ens behövde gissa var Justin’s. Efter att ha lagt ner telefonen i sängen öppnade jag lappen som var dubbelvikt och började läsa texten på den.

God morgon älskling!

Antar att du har vaknat nu eftersom att du läser det här (LOL), och eftersom att du läser det här så ligger inte jag bredvid dig i sängen och granskar ditt söta ansikte när du sover (tyvärr).

Jag var tvungen att åka och träffa Scooter en snabbis, det var om något nytt projekt eller något sådant. Jag skyndar mig hem så fort jag kan, men du kan väl ringa när du läst klart det här? Så jag vet att du är vaken ;)

Åh, juste, jag har en sak till att skriva innan jag drar,

GRATTIS PÅ 17-ÅRSDAGEN BABY!
Jag älskar dig mer än mitt eget liv, och jag hoppas att du vet det!

Ses snart <3

P.S. Under min kudde hittar du ett paket, öppna det och tala om vad du tycker sen. Love you! D.S.

Jag läste igenom brevet två gånger medan jag log brett för mig själv. Jag hade egentligen hoppats att jag kunde sova mig igenom den här dagen för att helt enkelt slippa den, men för att vara ärlig var jag tvungen att medge att det var en rätt bra början på en födelsedag. Jag plockade upp min telefon igen och slog med lätthet in Justin’s mobilnummer. Det gick fram tre signaler innan han svarade.

”Hej älskling! Är du vaken nu?” frågade han mjukt och jag log för mig själv, igen.

”Ja, nu är jag vaken. Lyckades inte sova mig igenom den här födelsedagen heller.” svarade jag och hörde hur han skrattade åt mina ord. Jag reste mig upp ur sängen och slängde en blick ut genom fönstret. Det var strålande solsken ute och det såg rätt varmt ut.

”Jag hade inte låtit dig sova igenom den hör födelsedagen, bara så att du vet.” svarade han och jag skrattade tillbaka, som om jag förväntat mig någonting annat.

”Så, var håller du hus någonstans då?” frågade jag efter ett par sekunder. Han sa någonting till någon i bakgrunden, antagligen till Scooter, innan han vände uppmärksamheten mot telefonen igen.

”Står och pratar med Scooter om lite grejer, men vi är nog alldeles snart klara tror jag. Jag kommer snart hem och firar din födelsedag med dig.” lovade han och jag fnös innan jag himlade med ögonenen för mig själv.

”Oj, vilken fantastisk sak att fira.” muttrade jag och jag kunde nästan svära på att han himlade med ögonen åt mig. Det var ju ändå så typiskt honom.

”På tal om firande, vad tyckte du om min present?” frågade han utan att kommentera mina ord. Jag log roat för mig själv.

”Åh, jag älskar den!” utbrast jag och hörde hur han skrattade i andra änden.

”Du har inte öppnat den än va?” frågade han och jag satte mig på sängen igen.

”Nepp, min plan var nämligen att öppna den när du sitter här bredvid mig. Den är ändå från dig.” svarade jag medan jag försiktigt stack in handen under hans kudde och tog fram den lilla lådan som var inslagen med silvrigt papper och blått snöre.

”Äsch, du kommer få fler.” svarade han bara och jag suckade.

”Jag var rädd för det. Men jag ska hoppa in i duschen först, sen kanske jag öppnar den. Blir det bra? Och lägg inte ut en massa pengar på mig är du snäll. Jag fyller bara 17!” begärde jag och blundade hårt för att han skulle gå med på mina ord. En begäran som var dödsdömd innan den till och med lämnade mina läppar.

”Too late. Men jag kommer hem sen. Älskar dig baby!” sa han innan han klickade bort samtalet. Jag himlade med ögonen åt hans svar innan jag försiktigt la ner paketet i sängen igen för att gå till badrummet. Jag hade precis lagt ifrån mig telefonen och kommit fram till sovrumsdörren när jag hörde hur telefonenens ringsignal började spelas. Med en suck gick jag tillbaka för att sedan ta upp telefonen. Det var det här jag hatade med födelsedagar, telefonen var i princip klistrad vid mitt öra större delen av dagen, man fick ingenting gjort överhuvudtaget.

”Hallå?” svarade jag trött och hörde hur en välbekant röst började sjunga i andra änden. Jag fnissade lågt medan födelsedagslåten sprudlade ut ur telefonen.

”Grattis babe!” utbrast Jasmine när hon slutat sjunga. Jag skrattade roat innan jag tackade så mycket. Samtalet varade inte särskilt länge innan hon var tvungen att fortsätta jobba. Jag förstod henne och klandrade henne inte för fem öre, jag skulle ju ändå duscha. Jag hann knappt resa mig upp ur sängen innan telefonen ringde igen. Med en djup suck tog jag upp den för att sedan trycka på grön lur utan att så mycket som titta på displayen.

”Hallå?” svarade jag, precis som jag svarat när Jasmine ringt. Jag ansträngde mig för att inte låta sur, men det var inte det lättaste insåg jag.

”Grattis hjärtat! Hur har födelsedagen varit hittills?” frågade Jeremy i telefonen och jag log ofrivilligt. Han fick mig, precis som Justin, alltid att le.

”Hej! Ja du, vad ska jag säga? Justin är inte här, han är på något möte med Scooter. Han lämnade dock ett paket som jag inte har öppnat än. Dessutom försäkrade han mig om att jag skulle få fler och att han inte slutat spendera en massa pengar på mig. Jag har varit på väg in i duschen två gånger nu tror jag, och telefonen har ringt innan jag ens hunnit lämna rummet.” svarade jag och Jeremy skrattade lätt åt min dysterhet.

”Det låter som en typisk födelsedag alltså.” skrattade han och jag himlade med ögonen. ”Justin ringde och sa att jag skulle säga åt dig att öppna paketet innan han kom hem. Jag vet inte om han är rädd för att bli attackerad eller om han bara vill att du ska öppna det så fort som möjligt, men jag är ganska säker på att han kommer be Pattie ringa också om du inte öppnar det.” fortsatte han och jag suckade. Det skulle inte förvåna mig, det var så typiskt Justin att göra så.

”Ja, jag får väl göra det då. Inte för att jag har någonting emot att prata med Pattie, men till slut kommer jag väl ha pratat med resten av hans crew innan jag hunnit duscha.” muttrade jag och Jeremy skrattade igen. Han instämde i mina ord innan han sa att han skulle höra av sig senare igen. Jag tackade så mycket än en gång innan vi la på. För att slippa bli avbruten igen stängde jag av både ljud och vibration på mobiltelefonen. Sedan la jag den på Justin’s nattduksbord med displayen neråt för att slippa se om någon skulle ringa. Lugnt reste jag mig upp för att äntligen få hoppa in i duschen, men med handen på handtaget till dörren ångrade jag mig. För att förhindra att typ alla skulle få Justin på sig så gick jag tillbaka till sängen för att öppna det där dumma paketet. Lika bra att få det gjort, även om jag förutspådde att jag inte skulle gilla att han spenderade pengar på mig.

”Here we go.” mumlade jag för mig själv innan jag slet av snöret och sedan började ta bort pappret. Paketpappret la jag bredvid mig i sängen och stirrade skrämt på den lilla lådan jag hade i handen. Försiktigt öppnade jag ena hörnet för att kika in i den. När jag såg vad det var andades jag in dramatiskt. I lådan låg det en silvrig ring med en röd sten formad som ett hjärta.


[Ringen :)]


Tidsinställt :)

O M G ! ! ! !
Vad tror ni om det här?
Hur tror ni att det här kommer sluta?? :S
Hur kommer Dezzie reagera?
Och vad är Justin's mening med det hela??

Det där kom nästan som en chock va? ;) Hahahaha men visst är ringen fin? :)

Hoppas att ni gillade det luvies :)

Pussisar <3

Dream, Scream, Believe


Kommentarer
Postat av: Cherry

Herregud :D

Jag var inte beredd på att det skulle vara en ring , så sjuuukt braa <33 :D

Kanske en promise ring? , jättebra :) <3

Längtar jättemycket tills nästa kapitel :D <33

Massor med kärlek till den här novellen :)) <3

2011-10-22 @ 22:20:12
Postat av: malin

OMG jag vill ha nästa, nuuuuuuuuuu!! :/

2011-10-22 @ 22:48:58
Postat av: Calla.

Vad händer nu..!? :ooo

2011-10-22 @ 23:11:58
URL: http://callas.blogg.se/
Postat av: Johanna

AAAHHHAAAAAAAAA GRYYYMMMTTTTTTTTTT :D:D:D:D:D:D:D

2011-10-22 @ 23:49:52
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ahhhhhh! Skit bra, jag bara älskar detta. :)

2011-10-23 @ 00:12:22
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Maddis

LOVE IT GURL :D<33

2011-10-23 @ 00:20:55
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: Anonym

FETTBRAAAAAAAAAAAAAAAA!!1

hoppas abra det är någon promise ring eller något och ingen förlovningsring, hatar när dom förlovar/gifter sig i noveller D:

2011-10-23 @ 00:51:32
Postat av: E. S ;)

Vem är Jeremy?

2011-10-23 @ 07:53:39
URL: http://wealllovelove.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hej! jättebra novell tips: lite mer bilder ;)

Fråga: Hur gör man tidsinställda inlägg? ska iväg en vecka och vill göra lite tidsintällda inlägg, vet du om man kan ställ in fler än ett inlägg?



Tacksam för svar!

Kram! :)

2012-03-04 @ 13:31:50
URL: http://soonduk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0