Where are you now - Kapitel 170





”Justin, varför kan vi inte bara vara hemma? Jag kan laga middag, vi behöver inte gå ut och äta bara för något sådant här.” försökte jag och såg på honom med hoppfulla ögon. Han fnös ljudligt utan att vända blicken mot mig när han svängde ut på vägen utanför mitt kvarter.

”Ja, som om jag skulle låta dig laga middag på din egen födelsedag! Vilket universum lever du i egentligen?” muttrade han åt mig medan han växlade upp. Jeremy’s bil var enormt skön att åka i, till och med bättre än min egen, även om jag älskade min bil. Jag tyckte dock att det var onödigt att han lånade sin pappas bil när jag hade en fullt fungerande bil som stod på uppfarten och var avundsjuk. Jag kunde nästan lova till hundra procent att det skulle bli problem med att starta den nästan gång jag skulle åka någonstans.

”Jag vill vara hemma bara. Måste vi verkligen åka? Jag är på mys- och tv-humör, inte restaurant- och fira-min-onödiga-födelsedag-humör!” svarade jag tillbaka och sjönk ner lite i sätet. Justin skrattade lågt innan han tog min hand och kysste den. Jag tittade på honom och han mötte min blick med ett roat uttryck i ansiktet.

”Ja, vi måste åka vännen. Vi ska ut och ha lite trevligt, kanske ge alla paparazzi’s något att skriva om, ge världen någonting att prata om.” svarade han och log innan han vände blicken framåt igen. Han var tydligen på gott humör, vilket i och för sig var bra, men något fick mig att känna mig väldigt ovetande. Jag var inte dum, så det syntes på honom att han och jag inte bara skulle till en vanlig restaurant och äta middag. Han hade rört ihop någonting mer, någonting som jag inte hade någon aning om vad det var. Jag tänkte inte ens försöka lista ut det heller, han gjorde mig ju ändå alltid förvånad.

”Vad tänker du på?” frågade han efter ett tag. Antagligen hade jag sett djupt fundersam ut utan att egentligen fästa någon uppmärksamhet över att jag satt i mina egna tankar.

”På hur stor chans jag har att undkomma dina hemskt läskiga planer om jag hoppar ur bilen vid nästa rödljus och springer för mitt liv…” svarade jag efter att ha vänt blicken mot honom. Justin skrattade högt bredvid mig och det var den typen av skratt som fortsatte, och fortsatte, och fortsatte.

”Glad att jag roar dig.” muttrade jag åt honom efter tre minuter, när han fortfarande skrattade. Mina ord fick honom att skratta ännu mer och jag höll ett vakande öga på honom. Han borde kanske inte köra i det här tillståndet?

”Justin, stanna bilen är du snäll.” mumlade jag lågt åt honom men han verkade inte höra vad jag sa. En tår rullade nerför hans kind och medan han höll blicken halvhjärtat på vägen.

”Justin! Stanna bilen!” höjde jag rösten till honom. Han hoppade till lite innan han lydigt svängde in till kanten av vägen. Jag ryckte loss säkerhetsbältet och öppnade bildörren för att sedan kliva ut ur bilen. Snabbt gick jag runt på förarsidan och öppnade dörren.

”Flytta på dig. Jag kör!” morrade jag åt honom, men han såg inte ut att vara med riktigt, så han verkade inte uppfatta mitt sura tonfall. Skrattande gjorde han som jag sa och knäppte loss sig för att sen hoppa över växelspaken för att sätta sig i passagerarsätet. Snabbt satte jag mig bakom ratten och stängde dörren efter mig. Utan att tänka mig för tog jag på mig säkerhetsbältet innan jag la i ettan och gasade upp lite. Under sommaren som nu gått hade Justin kört hårdkörning med mig när det gällde kopplingen och den manuella växellådan. Varför visste jag inte, men han syftade på att han ville att jag skulle kunna köra hans bil när jag var hos honom. Nu hade jag blivit hyffsat duktig på att köra med manuell låda. Bortsett från att Justin var hundra procents säker på att jag varit racerförare i mitt tidigare liv för jag växlade tydligen lika snabbt och vant som en. Jag hade ingen aning om vad han snackade om, men han visste säkert var han pratade om.

”Sväng in här, jag måste ha luft.” skrockade Justin och pekade mot en parkering mot ett av de gamla klubbhusen som fanns i området. Det var ett av de största, och det var verkligen enormt. De brukade ha olika insamlingar till olika organisationer där och för några år sedan hade till och med Britney Spears haft en liten konsert där. Det var dock många år sedan och nu användes huset allt mer sällan. Det var lite synd egentligen, för det var vackert och väldigt fint invändigt. När jag stannade på den gamla parkeringen så öppnade Justin lugnt dörren och knäppte loss sig.

”Tack, jag kommer tillbaka snart.” mumlade Justin medan han fortfarande skrattade, trots att han försökte dölja det för mig. Jag suckade och knäppte loss mig själv också. Som om jag skulle sitta i bilen och vänta på honom, jag behövde lika mycket luft som han gjorde. Smidigt klev jag ur bilen och drog upp min mobil ur fickan. Jag slog snabbt in ett välbekant nummer och lät signal efter signal gå fram. Precis innan jag skulle klicka bort samtalet så svarade hon.

”Hej Honeybee. Jag höll på att missa ditt samtal för jag hade på ljudlös.” svarade Jasmine och jag log för mig själv. Det var nästan knäppt hur hon alltid kunde få mig att le.

”Hej Bumblebee! Jag märkte det. Du hann precis svara innan jag la på. Vad gör du?” frågade jag och lutade mig mot den mörka huven. En bit bort satt Justin och skrattade. Vad var det med honom egentligen? Vad hade han fått för infall egentligen? Hade han inte sovit någonting de senaste veckorna? Det verkade inte bättre än så.

”Sitter i bilen och tråkar. Ska till något ställe och sjunga. Det kommer nog bli kul tror jag. Vad gör du själv?” frågade hon och hon lät verkligen uttråkad. Både uttråkad och uppspelt på samma gång. Jag förstod henne, det gjorde jag verkligen.

”Just nu är jag enormt sur på Justin. Han sitter en bit bort och asgarvar och ja, jag står på en helt öde parkering medan folk som går förbi pekar och viskar saker mellan varandra. Jag är extremt förvånad över att inga kommer fram och attackerar vare sig mig eller Justin. Damn! Jag hatar födelsedagar! Och klockan är inte ens 12 ännu! Usch vad jag hatar det här!” muttrade jag till svar och hörde hur Jasmine fnissade lite i andra änden.

”Ledsen babe, men det låter som om du har världens sämsta dag just nu.” svarade hon medlidande. Jag suckade djupt innan jag instämde i hennes påstående.

”Jag kan kanske muntra upp dig.” sa hon se efter en stund.

”Bring it on, luvie.” svarade jag och det lät som om hon försökte hålla sig för skratt.

”Börja med att vända dig om.” sa hon sen i telefonen och jag blinkade oförstående. Varför skulle jag vända mig om? Där skulle ju Justin sitta, eller stå, eller ligga, och det skulle ju knappast göra mig gladare. Med en suck gjorde jag som hon sa och trodde nästan att jag skulle tappa telefonen i backen. Framför mig stod nu Justin, precis som jag förutspått, men han var inte ensam längre. Jasmine, Caitlin, Ryan, Chaz, Christian, Ellie och Sky stod framför mig och skrattade glatt. Det var väl en sak som jag kunde medge var bra med födelsedagar, man träffade alla sina vänner.



Aw, det slutade lite bra iaf ^^
Men it's just the beginning of the day ;)

Och ja, Justin fick verkligen ett skrattanfall ^^
Och ja, Dezzie got pissed ! ^^

Hihihihi
Förhoppningsvis kommer nästa kapitel upp på Måndag eller Tisdag...
Men det är inte säkert för jag flyttar i veckan och jaa... Mjaa.. Vi får se helt enkelt :) <3

Hoppas att ni gillade det :) <3

Love you guys! <333

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Cherry

Så braa :D <3

Längtar jättemycket tills nästa chapter <3 :))

2011-10-23 @ 20:38:42
Postat av: Johanna

WOOHHOHOHOOHIIII :D

2011-10-23 @ 20:52:13
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Calla.

Love it! Råkade tjuta rakt ut, av glädje haha. ^^

2011-10-23 @ 22:37:10
URL: http://callas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har jag sagt att jag ÄLSKAR din novell? Herregud den är fan helt awesome haha. Läser typ 40 noveller och detta är min favorit.

2011-10-24 @ 09:57:10
Postat av: Anonym

Hej !! Du får gärna läsa www.biebsordie.blogg.se för doms läsaree går neråt . och den är jätte bra, jag lovar deet. dom är bara på del 13 i doms grymma novell . snälla hjälp mig/oss att sprida vidare den. vill inte att dom lägger ner den !!!!

2011-10-24 @ 16:33:14
Postat av: Anonym

jag vill ha meeeeeeeeeeeeer ;)

2011-10-24 @ 17:19:55
Postat av: Stephanie

Jag tycker om såna skrattanfall som aldrig slutar, som bara fortsätter och fortsätter xD (a) HAHAHAHA

...jag råkar ofta ut för att få dom -.-' xD ;D hehe.



Me like alot! As always! <3

2011-10-24 @ 19:13:02
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: johanna

jättebra novell :)

2011-10-25 @ 15:41:44
URL: http://bieberword.blogg.se/
Postat av: Jenny

neeeeeeeeeej! :(

nu har jag läst igenom hela berättelsen och är totalt beroende... Hoppas att du lägger upp en del till snart ! ;)

jag måste bara säga hur sjukt bra jag tycker att den är ! Jag blir glad bara jag tänker på hur otroligt fint du har skrivit den !

Har gått hela dagen i skolan och bara väntat på att få gå hem och läsa mer ! :D

Du har verkligen lyckats och jag hoppas det går bra för din författarkarriär i framtiden, för du har verkligen talang !

Du får verkligen inte sluta skriva på den ! hur tråkigt och enformigt du än tycker att det blir so kommer jag älska att läsa den ändå !!

Inte ett enda av kapitlena du har skrivit har varit det minsta tråkigt eller dåligt, helt awesome allihopa !

Jag kommer få panik om du slutar !! :( xd

och om du verkligen måååste sluta skriva på denna så får du faktiskt göra en bok 2 ;) och sen en 3:e.. :D

deal? ;)

Ha det så bra ! you rock ! :D

kram ! :D

2011-10-25 @ 20:40:33
URL: http://jjennyaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0