Where are you now - Kapitel 149


Medan hon jobbade granskade jag hennes ansikte och kom fram till att hon var extremt söt. Hennes ansikte var väldigt docklikt, något som man brukade se i modelltidningar och inte på en restaurant. Hon hade långt blont hår uppsatt i en stram hästsvans och hennes ögon var skimrande gröna. Hon log mjukt mot mig innan hon gick därifrån, antagligen för att låta oss bestämma oss. Jag kände Justin's hand på mitt lår och när jag vände blicken mot honom tittade han på mig med ett frågande uttryck. Jag log mot honom innan jag skakade på huvudet och la min hand på hans. Han besvarade mitt leende innan han vände sig mot menyn, fortfarande med sin vänstra hand på mitt högra lår.


"Justin, tänker du svara i telefonen eller tänker du dra till dig ännu mer uppmärksamhet?" muttrade Scooter med en pommes frites i munnen. Justin ryckte till och detsamma gjorde jag. Jag hade inte ens registrerat hans ringsignal, jag hade varit så inne i en diskussion med Jasmine och Pattie. Justin klämde till mitt lår lite innan han tog bort handen för att dra upp sin mobil ur fickan. Efter ett tags granskande på skärmen satte han den slutligen vid höger öra för att sedan lägga tillbaka sin vänstra hand på mitt lår.

"Hallå?" svarade han med tillgjord röst. Något som Caitlin sagt att han gjorde för att folk inte skulle veta vem det var om de försökt få tag på hans nummer. Hans uttryck förändrades och han skrattade mjukt.

"Ja det är jag. Nej jag kände ju inte igen numret! Du byter ju nummer ständigt, girl, hur tror du att jag ska lyckas komma ihåg alla dina olika nummer? Ja du får göra det. Uppdatera mig en gång i veckan så att jag vet vilket nummer du har. Haha jaa det tycker jag att du ska göra! Det låter bra det! Nu? Nej nu sitter vi och käkar. Behöver du verkligen fråga det? Jösses jag trodde du kände mig rätt bra! Hahaha absolut! Scooter, mamma, Jasmine, Kenny, Dezzie och resten av crewet. Va? Ja hon är här. Jadu det får du nog fråga henne. Det är väl bara att bestämma dig för någonting, då brukar det ju bli så. Du förstår precis vad jag menar. Haha det är bra. Nej vi ska käka klart nu då. Ja men jag hör väl av mig snart då, så länge du inte byter nummer igen! Haha låter bra! Vi hörs sen, girl! Love you too!" pratade Justin på i telefonen och jag tittade på honom, precis som alla andra också gjorde, medan han babblade och skämtade. Jag hade ingen som helst aning om vem han snackade om och när jag vände blicken mot Jasmine så ryckte hon på axlarna. När Justin lagt på luren så la han ner telefonen i fickan innan han fortsatte äta.

"Varför stirrar ni på mig?" frågade Justin efter ett tag och de andra vände bort blicken, förutom Pattie, Scooter, Jasmine och jag. Han log mot Scooter och Pattie för att sedan blinka mot dem. Det såg ut som om de kommunicerade alla tre genom blickar och jag hade ingen som helst aning om vad det handlade om. Han vände blicken mot mig och flinade oskyldigt. Roat skakade jag på huvudet mot honom innan jag fortsatte äta. Det var inte helt och hållet det lättaste ibland, med tanke på att han satt och smekte mitt lår. Ett par gånger var jag på väg att spåtta ut Coca Colan jag hade i munnen och Justin försökte samtidigt dölja sina skratt och leenden. Det var inte det lättaste för honom, det syntes, men för ett ögonblick funderade jag nästan på att göra det jobbigt för honom också. Han var inte alls särskilt snäll när han började, och sen hittade punkterna som gjorde det hela roligare för honom, men samtidigt var jag ganska säker på att han inte hade någon aning om vad han faktiskt gjorde mot mig. För att vara sån så hade jag inte haft sex på flera månader, och själva närheten av honom fick mig att nästan vilja riva mitt hår ibland. Han var nog rätt lyckligt ovetande om hur mina egentliga reaktioner hade sett ut om jag inte hade hållit inne det mesta. Till slut drog jag snabbt upp mobilen jag hade i fickan och skrev in ett meddelande till honom. Det var onödigt att få andras blickar på en så det var det bästa jag kunde göra. Han såg att jag skrev och när han insett att det var till honom tittade han lugnt åt andra hållet för att inte visa att han visste att han skulle få sms när det plingade till. Man såg på honom att det var för att inte visa det för sin mamma eller någon annan. Han skrockade svagt medan han knappade in ett snabbt svar på sin mobil och jag gick snabbt upp vår konversation igen när jag fått svar.

Dezzie: Du har ingen aning om vad du gör mot mig! D: <3

Boo <3:
Then tell me ;) Jag ser att jag gör någonting mot dig och jag är ganska säker på vad det är också. :* <3

Dezzie:
Oh you have nooooo idea! Skyll inte på mig sen om jag attackerar dig sen när vi kommer undan från allas blickar! -.-' <3

Boo <3:
Jag skulle inte klaga ;) <3

Dezzie:
Suck! Var hittade jag dig någonstans egentligen? O.o

Joo <3:
Hahaha, I know you love me! ;) Vi kan snacka om det här senare, jag ska sluta plåga dig, nästan! ^^ Älskar dig! Även om jag inte kan säga det högt just nu, för då skulle folk reagera (även om jag vet att Jasmine redan vet *himlar med ögonen* kunde du inte hålla dig längre än så?) men jag älskar dig i alla fall. <33333333333333333333333333333333333 :*

Dezzie:
Du är allt bra söt du! ^^ Ja jag älskar dig också! Och du borde sluta plåga mig, för annars kan jag försäkra dig om att jag kommer attackera dig! Just sayin! När det gäller Jasmine så sa jag ingenting till henne, hon lyckades se det på mig, eller dig. Inte konstigt egentligen som du sken när vi kom till de andra nere i lobbyn ^^ Din mamma blev sjukt förvånad förresten! :* <3

Boo <3:
Dina mungipor släpade inte precis i marken heller! ^^ Men är det konstigt att man är glad? Här sitter man och älskar världens underbaraste tjej i hela universum och så älskar hon en tillbaka. Lilla jag! Vad vill du att jag ska göra? Gråta istället för att le? ^^ :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* <33333333

Dezzie: Haha jag tycker vi slutar nu, innan resten kommer på oss med att sitta och vara osociala mot dem ^^ Så länge vi inte ska göra någonting annat efteråt så har vi massa timmar på oss att prata och umgås ^^ (aaa) (I'm totally gonna attack you! :* Just wait for it!) Puss på dig, sluta plåga mig och jag älskar dig också! <3

Jag stoppade snabbt ner mobilen i fickan igen när jag skrivit det sista, annars skulle vi bara fortsätta smsa och det skulle vara fruktansvärt otrevligt. Justin skrockade lågt bredvid mig innan han la ner mobilen i fickan han också. Han slutade dock inte smeka mitt lår så jag la min hand på hans och tog den istället. Han såg ut att vara väldigt road när jag sneglade på honom så jag himlade bara med ögonen. Det gick lättare att ta sig igenom middagen nu och vi alla satt lugnt och pratade. Alfredo fortsatte mobba Justin om hans förändring när jag kom in i bilden och Justin började muttra lite för sig själv.

"Jag tycker det är extremt gulligt! Det visar bara hur mycket du bryr dig om henne." log Pattie mot honom och Justin vände det genast till sin fördel.

"Juste! Jag bryr mig om henne! Vad är det för fel med det? Bara för att du inte har någon att umgås med på det sättet." flinade han mot Alfredo som himlade med ögonen. Jag log ironiskt åt tanken, det var i princip precis det jag sagt till honom några timmar tidigare, men Justin sov ju då så det hade han ju inte hört. Alfredo hade däremot inte erkänt sig besegrad utan gnabbet var i full gång igen. Jag himlade med ögonen innan jag log mjukt för mig själv. Jag skulle kunna ingå i det här livet. Jag tyckte redan extremt mycket om alla. Dem var ju aldrig på mig, förutom Alfredo som inte visste sitt eget bästa, utan de mobbade mest Justin som antagligen var väldigt van med det hela. En sprudlande känsla spred sig inom mig och jag behövde inte ens känna efter vad det var, jag visste redan om det. Känslan var sann glädje och jag kunde inte neka till det. Jag älskade det här och förstod varför Justin ville ha en stor familj, det var underbart.


Innan jag skriver något annat så vill jag bara säga att jag vet att det inte är världens roligaste kapitel...
Men det är samtidigt väldigt viktigt ;)

Så, vem tror ni att det var som ringde Justin?
Och varför säger han ingenting till Dezzie medan han utbyter blickar med Pattie och Scooter??

Haha ett till kapitel kommer idag, det vet jag med stor säkerhet ;)
Kommentera vad ni tycker och så är snart nästa kapitel uppe :)
Tack dessutom för era föregående kommentarer :)

Lyckligt lottad som har såna underbara läsare! :)
#MyReadersAreTheBest ;) <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror det var någon tjej ... maybe Selena?



menmen.

MERERRRR!

2011-09-02 @ 14:58:50
Postat av: Sabbe

Gryymt!!! Mer :D

2011-09-02 @ 15:33:14
Postat av: Julia

kan det kanske ha varit Caitlin som ringde? eller kanske Selena ? (:



Alltid lika spännande att läsa ! jag förstår ärligt inte hur du fortfarande kan få oss att längta så mycket till nästa kapitel ! du är amazing Girl!



/ Kram Julia

2011-09-02 @ 15:39:45
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv; Nu blev det ju ännu mera spännande! hoppas på ett kapitel snart då!



Det kan ju faktiskt ha något med det att göra ^^



hoppas verkligen att du får den support du förtjänar!



Love u !



/ Julia <3

2011-09-02 @ 15:49:32
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jätte bra kapitel. Jag älskar allt som du skriver.. :)

2011-09-02 @ 15:54:18
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Julia

2011-09-02 @ 15:55:08
Postat av: Julia

Sv: ååhh ! typ lycko dag !! haha.



Skulle oxå vilja skriva så mycket kapitel som du gör men jag har aldrig lust längre :( det känns som om våran novell börjar bli tråkig. Vill avsluta den och börja med en annan som jag skrivit nästan 30 delar på, men känner mig ändå inte redo att släppa The moment I met you..har du något tips? (:<3



skönt att höra! Det är inte många novellskrivare som är nöjda med kommentarer och peppning :)



Love u



/ Julia <3

2011-09-02 @ 15:59:20
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: låter bra !



nej det är inte kul alls. Det känns som om jag bara pausar den så kommer folk tycka att det är dåligt och kanske inte ens börja läsa den andra. Den andra novellen som kommer komma upp nån gång, kommer jag satsa stenhårt på, den är mer utifrån mig själv och hur jag ser på allt. Jag har trots allt två till bloggare på min blogg, Jag skulle ju kunna ta en paus från novellen och så fortsätter dom på den (: för paus känns som ett bra ord just nu!



haha , skriva när man inte har tid? det kanske är det som gör allt? ^^

Jag vet hur det känns när man inte kan nå det/den man vill. Hade det så jag med i sommras när jag var hos pappa. Allt sket sig och jag hade ingen mottagning på mobilen i två veckor...



Du sviker oss inte! du låter oss bara vänta lite extra, vilket kan vara bra. Då inser man verkligen hur mycket man gillar det och hur mycket det faktiskt betyder.



Jag har märkt att novellen och bloggen är verkligen en del av mig, hela tiden finns dom i tankarna <3



Statistiken gör en hel del faktiskt, våran har sjunkit så enormt nu under sommaren, men det kan ju vara den urdåliga uppdateringen som orsakat det ^^



Jag vill heller inte begära att folk ska kommentera, då känns det inte lika roligt att få dom om man skriver ' 10 kommentarer till nästa' då känns dom inte lika betydelsefulla!



Ohja ! det hjälpte verkligen !



Love u <3



/ Julia

2011-09-02 @ 16:23:55
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: malin

AWSOME!!:D

2011-09-02 @ 16:36:39
Postat av: Vickie

Awesomeeeeeee! Typ det enda jag kan säga^^ längtar till nästa!:D

2011-09-02 @ 16:48:03
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: Julia

Sv; jo vi får se vad dom andra tycker oxå ! :)



Gör du inte? jag tycker det är ganska kul men det är också väldigt jobbigt. Jag kan ju inte skriva Chloe utifrån mig själv när det är två till som ska skriva om hennes personlighet. Men jag tycker det har funkat ganska bra. Det blir ju lite trassel ibland när man glömmer bort vad dom andra skrivit osv.



aww! vad gulligt att du sjuter upp saker och sånt!



Du har haft vårat förtroende hela sommaren! Alla har sina motgångar på olika sätt. Trogna läsare stannar kvar och stöttar!



aww hihi ! <3



Jag håller med! jag hade det på min förra blogg, men varje gång satt jag och väntade på att det skulle rulla in kanske 15 kommentarer och så när man väl får dom blir det ingen kul.



haha, nejdå! jag fick mig en tackställare!

Tack så mycket för hjälpen, kanske får hjälpa dig nångång som genjäld (stavning?) :)



Love u <3



/ Julia

2011-09-02 @ 16:48:24
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Vadå inte världens roligaste kapitel? xD HAHAHAHA jag garvade asmycke! xD Hahaha Men åandra sidan har jag en väldigt knäpp humor kanske (aa) xD hahahaha

2011-09-02 @ 18:55:38
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0