Where are you now - Kapitel 150


"Juste! Jag bryr mig om henne! Vad är det för fel med det? Bara för att du inte har någon att umgås med på det sättet." flinade han mot Alfredo som himlade med ögonen. Jag log ironiskt åt tanken, det var i princip precis det jag sagt till honom några timmar tidigare, men Justin sov ju då så det hade han ju inte hört. Alfredo hade däremot inte erkänt sig besegrad utan gnabbet var i full gång igen. Jag himlade med ögonen innan jag log mjukt för mig själv. Jag skulle kunna ingå i det här livet. Jag tyckte redan extremt mycket om alla. Dem var ju aldrig på mig, förutom Alfredo som inte visste sitt eget bästa, utan de mobbade mest Justin som antagligen var väldigt van med det hela. En sprudlande känsla spred sig inom mig och jag behövde inte ens känna efter vad det var, jag visste redan om det. Känslan var sann glädje och jag kunde inte neka till det. Jag älskade det här och förstod varför Justin ville ha en stor familj, det var underbart.


"God natt allihop! Vi ses imorgon!" log jag mjukt mot de andra när vi alla gick mot våra rum. Alfredo hade nästan fått Pattie att ändra sig om att jag skulle sova i Justin's rum, bara för att Justin svarade tillbaka med samma medicin, men till slut blev det som vi planerat i början i alla fall.

"God natt Dezzie. Och Justin, tassarna på mattan!" flinade Alfredo men Justin lyssnade inte på honom utan kramade sin mamma godnatt istället. När vi kom in i vårt rum så gick Justin före mig och muttrade för sig själv. Lugnt låste jag dörren innan jag smög upp bakom honom och kastade mig upp på hans rygg.

"Vad gör du?" skrattade han medan jag lugnt klamrade mig fast. Jag kysste hans hals och såg hur han rös till lite.

"Jag sa ju att du skulle få ångra dig!" mumlade jag mot hans hals. Han tippade lugnt ner mig i soffan innan han vände på sig och la sig över mig. Jag hade smygit på honom direkt så jag hade inte tagit av mig varken skinnjacka eller mina klackstövlar.

"Åh, juste, du skulle ju attackera mig." flinade han innan istället pressade sina läppar mot min hals. Jag knuffade lugnt bort honom.

"Åh nej, det här är mitt roliga! Payback time!" flinade jag innan jag puttade ner honom på rygg i soffan så att jag kunde sätta mig över honom. Han svalde diskret, han verkade trots allt förstå att jag inte skulle göra det lätt för honom efter vad han utsatt mig för. Retsamt började jag kyssa honom på halsen igen och emellanåt bet jag honom mjukt. Jag bet aldrig så hårt att det kunde lämna märke, hoppades jag i alla fall, men jag retades i alla fall med honom, det var mitt mål med det hela. Jag hörde hur han svalde ytterligare en gång och kysste mjukt hans läppar. Han besvarade kyssen innan han långsamt började sätta sig upp i soffan. Vare sig han ville det eller inte så flyttade jag inte på mig. Jag skulle göra det extremt jobbigt för honom, det var ju ändå payback vi snackade om. Jag lät min tunga leka med hans medan jag drog honom närmare mig. Jag kände hans händer börja vid halsen och sedan smekte dem sin väg ner över min kropp ner för att slutligen stanna vid mina lår. Han smekte mig mjutk medan han fortsatte besvara min lilla lek. Han förvånade mig inte särskilt mycket när han lät sina händer byta plats och la sig tillrätta bak på min rumpa istället, jag menar, han var ändå en tonårskille, hur ovanlig han än var, så spelade hans hormoner honom spratt också. Precis som mina gjorde med mig emellanåt. Det som däremot förvånade mig var när han reste sig upp. Jag satte mig fast mot hans höfter för att inte halka ner och han började gå med mig någonstans. Snart kände jag hur jag försiktigt trycktes mot en vägg medan jag kände hur Justin's andetag blev alltmer ojämna. Hans hjärta slog hårt i bröstet på honom och han lät för ett ögonblick sina läppar lämna mina för att sen söka sig ner mot min hals. Jag gav ifrån mig ett ofrivilligt stön innan jag mjukt bet honom i halsen.

"Det här var ju min payback." mumlade jag åt honom och han skrattade mjukt mot min hals. Den varma beröringen med läpparna och hans andetag fick det att knottra sig nerför ryggen och lusten blossade upp ännu mera. Det var kanske inte världens bästa idé att attackera honom ändå, för snart skulle jag nog inte kunna hjälpa mig själv. Särskilt jobbigt var det då jag inte var säker på om Justin bara retades med mig igen eller om hans lust faktiskt var lika enorm som min. Som svar på min outtalade fråga tryckte han sina läppar passionerat mot mina innan han tog ett fastare tag om mig för att lämna väggen. Inte långt därefter hamnade vi i någonting mjukt och jag insåg snabbt därefter att vi nu låg i hans säng, eller ja, hotellsängen. En gigantisk dubbelsäng med ett svart överkast dekorerat med guldiga detaljer. Hans kropp lämnades min en aning och han drog snabbt ner det sista av dragkedjan på jackan innan han slutligen fick av mig den. För att svara tillbaka med samma drog jag snabbt av honom den svarta, oknäppta cardiganen som han hade haft på sig. Jag hörde hur tröjan hamnade på golvet och detsamma gjorde till slut även min jacka. Det tog inte lång tid innan hans skor, mina stövlar, mitt svarta linne och hans vita t-shirt med svart tryck på, låg på golvet och gjorde min skinnjacka och hans cardigan sällskap. Automatiskt drog jag min ena hand ner över ryggen på honom och drog honom närmare mig, om det ens var möjligt. Han hade innan verkat vara noga med att inte trycka ner mig alltför hårt genom att spjäla emot, men nu släppte han efter. Han tryckte sig emot mig och medan han hårt kysste min hals. Hans en hand smekte mitt hår när jag tog tag och puffade honom åt sidan för att sätta mig över honom. Han verkade inte godtag  avståndet som bildades mellan våra läppar så han satte sig snabbt upp och log armarna om mig. Mina händer fann hans hals innan jag raderade det lilla avståndet mellan våra ansikten. En ny passionerad kyss gav upplov och jag flätade in mina fingrar i hans hår. Inte långt efter det kände jag hur han började fingra med mina knappar på jeansen. Jag la en hand över hans och avbröt kyssen.

"Är du helt säker på det här?" frågade jag mjukt. Vad jag visste så var han oskuld, men det var inte jag. Jag mindes att jag var extremt nervös innan jag hade sex första gången och nu på senare tid ångrar jag att det egentligen blev som det blev. Det hade kunnat blivit så mycket bättre, så mycket vackrare och så mycket mer speciellt. Som det här.

"Jag har aldrig varit säkrare!" log han mot mig. En stund såg vi in i varandras ögon innan han mjukt la sin hand mot min kind för att därefter ge mig en laddad kyss. Det tog inte lång tid innan bådas andetag blev ansträngda och sedan började han knäppa upp mina byxor igen. På något sätt lyckades han få av mig dem utan att jag ställde mig upp ordentligt. Jag vet inte hur han lyckades, men när jag slutligen fick av Justins's kaki-färgade byxor brydde jag mig inte längre om den smidigheten. Det var klädesplagg som nu låg på golvet, antagligen utspritt, efter att i princip ha slitits av dess ägare i en vild lek som nästan gick ut på att reta den andra så mycket som möjligt. En lek som höll på att övergå i att vi båda förlorade, nämligen att ge efter för lusten och smälta in i den andres beröring. Varje kyss, varje beröring, varje smekning och varje andetag var bränheta. Vi stod i eld och den elden kunde inget annat än bli värre och större. Större tills den slutligen slog ut oss båda två. Tills känslorna som uppstod inte ens gick att beskriva med ord längre.


Oooooooooooooooh (aa)
Vad tyckte ni om det?
My mind is on fire! ^^ Hahahhahaha just kidding!

Meeen vad gillar ni de?
Nu hade dem äntligen sex ^^
För det kunde man räkna ut utifrån texten va?? :S Det hoppas jag verkligen!
Jag tycker faktiskt att det var rätt bra :P

T A C K allihop för era kommentarer!
Och jag hoppas att det verkligen löser sig för dig Julia <3
Och jag hoppas att jag varit till någon hjälp för dig :) <3

Aja, nu ska jag se på film en stund, sen kommer det antagligen upp ett till kapitel (eller två beroende på hur trött jag är och hur mycket klockan är) innan jag går och lägger mig :)

Hoppas som sagt att ni gillade det :)
Lite annorlunde utskrivet skulle jag tro, men jag är rätt nöjd ändå :)

Love ya <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Anonym

älskar din blogggg har läst från börjar så braaa så de går inte att beskriva me ord!!!<3:) däremot tycker jag att du borde skriva lite mer om vad som händer när dom har sex ^^ xD låter äckligt ja vet men ändå skit bra blogg. Kram t dig tjejen<33333

2011-09-02 @ 18:33:31
Postat av: nicole

skittttt bra blogg måste jag säga igennnn ;) haha var tvungen att skriva igen xD

2011-09-02 @ 18:36:08
Postat av: Anonym

Hihi det va jättebra;)

2011-09-02 @ 18:58:53
Postat av: Stephanie

Waaaaaah my gooood! Vill du allvarligt att jag ska få en hjärtattack eller något sånt!?!?!?!?!?!! xD Jag tror faktiskt det! OOOOOMMGGG!!!!!!!!!!!!!

svimmar lite

2011-09-02 @ 19:05:17
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Marielle

Snacka om att ha en känsla för skrivande..själv kände jag värmen. :O jag rös verkligen genom kapitlet. :P

2011-09-02 @ 19:28:46
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Vickie

Hahah skit bra!:D

2011-09-02 @ 20:16:26
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: Anonym

skit bra älskar den <3 :D

2011-09-02 @ 21:19:16
Postat av: Julia

Sv: Juste jag läste ju din och Nellys novell. Den va ju skit bra. Men jag förstår dig, det är ju väldigt jobbigt ibland.



Jag hjälper med vad som helst. Det är bara säga till!



Du hjälpte mig verkligen ! stort tack till dig !



Love you girl ! <3



/ Julia <33

2011-09-02 @ 21:21:19
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: Melina

Håller med henne i början ;)

Haha grymt bra! Kändes lite konstigt att precis när dom kom in i rummet sattes "wet the bed" igång med Chris Brown feat Ludacris. Haha

2011-09-02 @ 21:37:20
Postat av: Johanna

GAAAAHHHH DAMN! LOVE IT!

2011-09-02 @ 23:25:50
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sara

mer detaljer :D :D :D

2011-09-03 @ 00:16:25
Postat av: Elise

omg!! :D så sjukt bra! :) älskar den här novellen!! :D

2011-09-06 @ 13:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0