Where are you now - Kapitel 151


"Jag har aldrig varit säkrare!" log han mot mig. En stund såg vi in i varandras ögon innan han mjukt la sin hand mot min kind för att därefter ge mig en laddad kyss. Det tog inte lång tid innan bådas andetag blev ansträngda och sedan började han knäppa upp mina byxor igen. På något sätt lyckades han få av mig dem utan att jag ställde mig upp ordentligt. Jag vet inte hur han lyckades, men när jag slutligen fick av Justins's kaki-färgade byxor brydde jag mig inte längre om den smidigheten. Det var klädesplagg som nu låg på golvet, antagligen utspritt, efter att i princip ha slitits av dess ägare i en vild lek som nästan gick ut på att reta den andra så mycket som möjligt. En lek som höll på att övergå i att vi båda förlorade, nämligen att ge efter för lusten och smälta in i den andres beröring. Varje kyss, varje beröring, varje smekning och varje andetag var bränheta. Vi stod i eld och den elden kunde inget annat än bli värre och större. Större tills den slutligen slog ut oss båda två. Tills känslorna som uppstod inte ens gick att beskriva med ord längre.


När jag vaknade sträckte jag lite på mig innan jag smög mig ut ur Justin's famn för att gå på toaletten. Det var extremt varmt inne i rummet så jag drog bara det tunna täcket runt mig medan jag gled ner från sängen. När jag kom in på toaletten, och insåg att det faktiskt fanns två toaletter bredvid varandra, så kollade jag mig själv i spegeln. Mitt hår såg ungefär ut som ett stort fågelbo med kvistar hit och dit. Det hade nog aldrig sett så hemskt ut skulle jag tro, men jag orkade inge göra någonting åt det. Det var ett minne av nattens händelser, något jag inte ville glömma i första taget direkt.

Efter att ha blivit klar på toaletten gick jag tillbaka till sovrummet igen och stannade till i utkanten för att le åt två saker. Den ena saken var att jag hade haft rätt, det låg kläder överallt. Något vi säkerligen skulle behöva städa upp innan någon annan ens skulle få komma i närheten av rummet. Det andra som fick mig att le var Justin's gudomligt fridfulla ansikte. Han låg på rygg med händerna bakom huvudet och täcket visade hans bröst samt det mesta av hans mage. Jag motstod lusten att gå fram och kyssna honom, han hade haft en tuff natt, och en tuff show innan, så han kunde få sova. Istället drog jag det tunna tygstycket runt mig lite mer och ställde mig i fönstret för att blicka ut över Paris. Det var en fascinerande fantastisk utsikt och jag kom på mig själv med att granska varenda detalj jag la märke till. Bilarna som åkte över gatorna, människorna som gick in och ut i butiker. Vänner som satt coh fikade på söta restauranter och kärlekspar som gick hand i hand genom en vacker park fyllt med vackra blommor. Det kändes som ett paradis och bara få vara tillåten att titta på det. Jag stod och blickade ut över omgiven ett bra tag. De fantastiska färgerna, de underbara känslorna. Det var en obeskrivlig känsla. När det kändes som om ingenting kunde göra stunden bättre kände jag ett par försiktiga fingrar flytta mitt hår åt sidan och sedan ett par mjuka läppar som kysste min hals. Läpparna drogs ner över den högra axeln och sen upp igen.

"Sovit gott?" frågade jag mjukt medan jag med ett leende på läpparna tittade ut över Paris. Det kändes för det första helt overkligt att vara i Paris, men ännu mer overkligt var det att stå i ett av hotellfönstrena med Justin efter en fantastisk natt som jag i alla fall visste att jag sent skulle glömma.

"Jag ska inte klaga." mumlade han mot min varma hud och jag rös ofrivilligt. Han la armarna runt magen på mig och lutade sen sin haka mot den högra axeln precis låtits smekas med sina läppar. Han stod så en stund, bara höll om mig. Hans telefon ringde, men han ignorerad den. Telefonen ringde igen, men han visade inte ens att han hörde den. Tredje gången telefonen ringde suckade han irriterat innan han släppte mig för att gå och svara. Jag följde honom lugnt med blicken och insåg att han hade dragit det andra täcket runt midjan på sig själv. Det såg lite långt ut, men att se hans hud blända en på grund av solen som lös in genom fönstret var då ingenting man klagade på.

"Vad vill du?" muttrade han när han svarade. Jag vände förvånat blicken mot honom, det här kanske var en sådan där konstig morgon som man kunde råka ut för ibland. Ena sekunden var allting underbart och man svävade omkring på små moln, medan man i nästa sekund skulle kunna strypa någon.

"Ja vi vaknade precis." svarade han och jag log mjukt mot honom medan jag smög mig närmare honom. Han följde mig hela tiden med blicken och det verkade som om han hade lite svårt att konsentrera sig på personen han pratade med. När jag var framme hos honom gjorde jag som han hade gjort på mig, nämligen kysste hans axel och skulderbladet. Han vände sig långsamt om och kysste mina läppar för att sedan låta dem vandra ner över käken ner över halsen.

"Jag trodde jag var ledig idag." mumlade han i telefonen innan han kysste huden över nyckelbenet. Någon svarade någonting, som jag inte hörde, men Justin slutade inte kyssa mig över huden.

"Ja men då så! Då är jag ju ledig. What's the point?" frågade han ouppmärksamt i telefonen. Antingen var han inte alls engagerad i samtalet eller så var han helt enkelt duktig på att göra två saker samtidigt. När Justin kysste min hals återigen kunde jag höra vem det var han pratade med, det var Scooter.

"Vi har inte varit tillsammans på en och en halv månad. Låt oss åtminstone få spendera lite tid tillsammans när jag ändå är ledig. Nej jag vet, vi ska inte vara allför obvious!" svarade han tillbaka innan han rörde lätt vid mina läppar med sina. Han backade undan lite så att han kunde titta in i mina ögon. Hans guldbruna ögon sken nästan likt en guldring i vatten. Det tindrade om honom och han såg nästan ut som en ny människa. Hade natten verkligen gjort så mycket?

"Nej idag ska vi springa runt i Paris och bara ha kul. Vi hörs sen Scooter!" svarade han och la på utan att så mycket som ägna mobiltelefonen en blick. Han slängde den bakom sig på sängen men släppte mig fortfarande inte med blicken.

"Så, ska vi springa omkring i Paris? Och ha kul?" frågade jag mjukt när ingen av oss sagt någonting på säkert en minut eller två. Justin log och ryckte på axlarna.

"Om du vill det så. Det finns massor med fina ställen här som är värda att besöka, och det finns jättemånga bra klädaffärer." log han till svar och jag funderade en stund. Att springa omkring i Paris med Justin var ingenting man tackade nej till, i alla fall inte jag.

"Det låter rätt intressant. Men vi bör antagligen städa upp lite här, och jag måste duscha." erkände jag och log oskyldigt mot honom. Han skrockade djupt innan han nickade.

"Gå och duscha du. Jag städar upp lite här och sen kan jag duscha medan du fixar till dig." svarade han och gav mig en snabb kyss innan han var på väg att börja plocka på golvet.

"Ja, eller så duschar vi tillsammans, sen gör vi oss i ordning och sen kan vi plocka undan det här. Det är inte precis som om någon har nyckel hit så vi kommer vara själva." påpekade jag till honom. Han vände blicken mot mig innan han nickade med ett lätt leende på läpparna. Jag tog hans hand och gick in i badrummet, det jag fick för mig var mysigast. Medan jag letade fram två handdukar hörde jag hur Justin startade vattnet för att det skulle bli rätt temperatur i vattnet. Jag hittade två handdukar inne i ett av skåpen. Det var typiska, stora, vita badlakan med hotellets logga i nedkanten. Handdukar från hotell var alltid så otroligt mjuka, jag älskade dem.

"De är handdukar Dezzie. Sluta beundra dem som om det är första gången du ser dem." flinade Justin och tog handdukarna ifrån mig. Jag lipade mot honom innan jag himlade med ögonen.

"Ja, och jag har en rumpa. Sluta beundra den som om det är första gången du ser en." kontrade jag när jag gick in i duschen efter att ha slängt täcket i hörnet, mot dörren. Justin fnös ljudligt innan han kom in i duschan han också.

"Det är inte samma sak och det vet du!" muttrade han medan huden knottrades över hans hud. Jag log mot honom innan jag vinklade dushmunstycket lite så att han fick lika mycket vatten över sig som jag.

"Kanske inte det, men still. Det är fortfarande bara en rumpa." flinade jag mot honom och han kom närmare och la ena handen över min korsrygg.

"Kanske det, men världens mysigaste rumpa är det i alla fall." svarade han och lät handen glida ner över den. Jag skrattade åt honom innan jag lugnt kysste hans mjuka läppar. Han var allt bra söt den killen. Han fick mig alltid att le och gjorde mig alltid så glad. Jag önskade lite att det var något som kunde delas med hans fans, men dem vill ju inte dela honom, därför blir det svårt. Tyvärr. Jag förstod Justin's oro för min skull, även om jag inte såg det på samma sätt, och jag höll mig helt till vad jag sagt. Han bestämde när det skulle berättas för världen och om det skulle berättas för världen. Det var hans sak att ta vara på, och det la jag mig inte ett dugg i. Jag visste att han gjorde rätt val vad han än gjorde, och jag kunde se både för- och nackdelar i båda valen. Därför fick han stå för det. Han kunde se sakerna på ett annat sätt än jag, och jag litade helt och hållet på hans omdömme!


Ett litet mellankapitel innan det börjar hända lite saker igen :)
Jösses sötnosar, är Selena och Caitlin det ända ni kan komma på?
Neeeeej då, bättre kan ni, det vet jag! ;)
Vem kan det vara? :P
Tweeta mig svaret till @BieberCashBlogg om ni inte vill svara här i en kommentar :)

Vad kul att ni verkade gilla förra kapitlet! :)
Och tack för era söta kommentarer :)
Hoppas ni inte tycker det är alltför jobbigt med lite strökapitel här och där, men dem är oftast väldigt nödvändiga att ha :)

Love you all!
Ska sova nu, men imorgon kommer det ut fler spännande kapitel :)

Puss och god natt <3

Live, Laugh, Love


Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag verkligen ser dom framför mig, precis som att jag vore en irriterad fluga... Love <3

2011-09-03 @ 00:50:12
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT :D

2011-09-03 @ 00:54:58
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: jzbxkdnx

Kan det vara Jessica jarrell ? ;)

2011-09-03 @ 02:28:31
Postat av: Vickie

Helt awesomeeeeeee!:D

2011-09-03 @ 07:42:20
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: Malin

Awsome! :)

2011-09-03 @ 09:54:34
Postat av: Madicken

Hejhej :)<3

JA i Furudal/Rättvik Men inte Särna precis!<3



I särna - Idre är jag den utmobbade personen!<3

jag har blivit Misshandlad 3-4 ggr , på idrotts lektionen ingen brydde sig , på rasten ingen brydde sig , jag blir kallad saker , och om jag står i en korridor blir jag bort knuffad elelr så börjar folk stirra och sen skratta , eller viska saker om mig!<3



mitt liv är ganska lik Demi Lovatos och Justins!

justin blev mobbad! hans dröm var att få sjunga , min fröm är att få sjunga , men ingen kommer någonsin få höra den mer en mina kompisar och mamma och pappa , jag klarar inte av att gå till skolan ibland då stannar jag hemma och skiter i allt!<3 Kram kram!<3

2011-09-03 @ 11:06:52
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: jussan

jessica jarrell är de ju !! :D

2011-09-03 @ 13:11:14
Postat av: jussan

jessica jarrell är de ju !! :D

2011-09-03 @ 13:11:57
Postat av: RT

Gaaash kan verkligen leva in i mig i novellen...

Åhh nu skulle jag vilja ha lite drama? :) Snälla?

Grymt bra och mer <3

2011-09-03 @ 14:30:35
Postat av: sabbe

Grymt bra :D!

mermermer

2011-09-03 @ 15:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0