Where are you now - Kapitel 153


"Ledsen babe, jag får inte säga någonting. Jag lovade honom. Men jag kan lova dig att du kommer älska det!" log hon mot mig innan hon krogade in sin arm i min och drog med sig sin väska ut genom dörren för att vi skulle komma iväg till flygplatsen för att sedan åka någonstans där jag inte hade någon aning om var det var.


"VA? Skojar du med mig?" utbrast jag när Justin yttrat dem ord som jag absolut inte förväntat mig att höra. Han log prövande mot mig och jag besvarade leendet genom att kyssa honom.

"Du skojar inte va?" frågade jag när jag släppt honom och han skakade på huvudet mot mig. Jag log för mig själv. Jag skulle få gå med Justin, Jasmine, Pattie, Kenny och Scooter på MTV Music Awards, där Justin till och med var nominerad. Han skrattade mjukt innan han drog armarna om mig i en mjuk kram.

"Du är allt bra söt du." mumlade han i mitt öra innan han kysste min kind. När jag satte mig upp i sätet så blickade jag ut genom fönstret. Jag hade nästan gått ner på knä och bett Justin att få sitta vid fönstret. Jag vet med säkerhet att jag hade gjort det också om han inte sagt ja, men det var ingenting jag erkände för honom förrän efter att jag fått godkännandet.

"Jag har mina stunder." svarade jag medan jag granskade världen som såg så liten ut därnere. Vi var på väg till California, ett ställe jag aldrig varit på, men ett ställe jag alltid velat åka till.

"Jösses Dezzie, är du så taggad?" frågade Jasmine och skrattade mjukt åt mig. Jag vände blicken mot henne där hon satt framför mig, det var ju ett mindre privatplan, och såg att hon log glatt. Jag flinade bara som svar till henne innan jag kände hur Justin tog min hand och flätade samman våra fingrar. Även om det var ett privatplan så var det fler på det än bara vårat gäng, eller vad man nu skulle kalla det, men jag hade ingen som helst aning om vilka det var mer. Jag och Justin satt på ena sidan om ett bord medan Jasmine och Kenny satt mitt emot oss. Pattie och Scooter satt med ryggen mot Kenny och Jasmine, men sen var det en hel del till i planet. Jag hade inte frågat Justin om det ännu, och var inte säker på om jag borde det heller.

"Justin? Vilka fler är det på det här planet?" frågade jag när jag kände att nyfikenheten tog över trots allt. Han log lite mot mig innan han såg sig omkring och började peka diskret runtomkring sig.

"Där borta sitter lil' wayne, och tre som han har med sig. Där sitter Katy Perry och Russell Brand. Killen som sitter mittemot Russell är Katy's livvakt och han som sitter mittemot henne är hennes bror. Där borta sittar Chris Brown och några som åker med honom. Mitt emot mamma och Scooter sitter mittemot Billy Ray Cyrus och Miley. Sen vet jag inte om det är några fler." log han mot mig. Jag följde hela tiden hans blick mot var folket satt och såg ett par nyfikna blickar mot oss när Justin sa vilka det var. Katy log glatt mot Justin innan han reste sig upp och kom emot oss.

"Åh, hej Katy. Vill du sitta här så kan jag byta ett par ord med Russell." log Kenny och hon nickade tacksamt. När hon satte sig ner kramade hon lugnt Jasmine, de syntes att dem hade träffats förut.

"Hej Justin! Hur är det? Det var ett tag sen vi sågs." log hon mot honom och de kramades över bordet. Han skrattade lågt innan han satte sig ner igen.

"Men mig är det bra. Avslutar snart min lilla turné." log han mot henne. Hennes blick flöt vidare till mig och hon sträckte artigt fram handen.

"Katy." log hon och jag motstod verkligen lusten att himla med ögonen. Det var jättegulligt att hon presenterade sig och så, men vem visste inte vem hon var liksom?

"Deztiny." hälsade jag tillbaka och skakade hennes hand. Ett drag av igenkännande speglade över hennes ansikte när hon släppte min hand. Jag la lugnt ner handen på amrstödet igen och Justin tog tillbaka den, eftersom att jag släppt hans hand för att hälsa på henne.

"Åh, det är dig det står om i alla tidningar, och typ över hela internet. Det borde jag ju ha förstått i och för sig. Så det här är din nya flirt Justin?" log hon och vände slutligen blicken mot honom. Han såg oskyldigt mot henne.

"Nya? Flirt? Jag vet inte vad du pratar om." flinade han och hon skrattade åt honom innan hennes blick fastnade på våra sammanflätade händer. Hon skrattade ännu mer medan hon lutade sig tillbaka i stolen.

"Nej du gör inte det va." skrockade hon. Hon slängde en blick på Russell som satt och pratade med Kenny om något innan hon reste sig upp.

"Kanske ska gå tillbaka till min plats igen, vi är nog alldeles snart framme." log hon och kramade om Jasmine. Till min förvåning lutade hon sig över bordet för att ge mig en kram också och sen kramade hon om Justin.

"Du har tur du lillgrabben. Hon är söt." viskade hon till honom, och eftersom att det antagligen inte var meningen att jag skulle höra det, tittade jag ut genom fönstret igen. Hon vinkade snabbt åt oss när hon släppte honom.

"Vi ses senare Deztiny. Jasmine. Justin." sa hon innan hon slutligen gick tillbaka för att byta plats med Kenny igen. jag vände roat blicken mot Justin när han tittade efter henne och log.

"Vad är det?" frågade han när han antagligen kände sig iakttagen.

"Du hade ingen aning om vad hon snackade om va?" frågade jag och gjorde ett försök till att inte skratta. Han flinade innan han kysste baksidan av min handrygg. Det var ovant hur Justin gjorde saker öppet, runt andra, men åh andra sidan så var väl de flesta i planet förstående om det eftersom att de också hade ett privatliv att hålla privat. Lugnt böjde jag mig mot honom för att viska i hans öra.

"Även om du är väldigt knäpp, så älskar jag dig!" mumlade jag till honom och jag kunde se hur hans kinder fick en svag rosa nyans. Han log mot mig innan han gav mig en passionerad kyss. Inte världens bästa ställe för en sån, men jag kunde inte misstycka över huvudtaget. Jag ville inte misstycka.

"Jag älskar dig också baby!" mumlade han tillbaka mot mina läppar och jag kunde inte låta bli att le. Han var världens underbaraste och jag hade grym tur som hade honom.

"Aye, bro! Sluta sliska nu. Planet landar typ nu." mumlade Kenny från platsen framför Justin. Varken jag eller Justin lyckades hålla oss för skratt, och då var kyssen redan avslutad. Vi spände fast oss och väntade på att landningen skulle komma. Det skakade till lite i planet när luckorna därunder uppnades och hjulen kom fram, men sen var det bara det bästa kvar, landningen. Den gick snabbt och enkelt och det tog inte lång tid innan vi knäppte loss oss och reste oss upp för att gå ut, tillsammans med alla andra.

"Justin! Jag tänkte komma fram och säga hej under resan, men sen hamnade jag i en intressant diskussion så det blev inte så. Hur är det?" frågade någon, vars röst jag kände igen, och kramade Justin där han stod bredvid mig. Han kramade henne tillbaka och log mjukt mot henne när hon släppte honom.

"Hej, Miley." log hon mot mig och jag besvarade milt hennes leende.

"Deztiny, hej." svarade jag och sträckte fram handen. Hon la huvudet på sned en stund innan hon log mot mig.

"Jag har aldrig träffat på fler än jag som heter Destiny. Eller hette." log hon och jag blinkade förvånat. Hon verkade kunna läsa av min blick för hon log roat innan hon svarade.

"Mitt dopnamn är Destiny Hope Cyrus, men jag bytte för bara några år sedan till Miley Ray Cyrus. Det är inte så många som vet om det verkar det som." log hon mot mig och jag nickade tillbaka. Jag hade aldrig hört talas om det förrän nu men jag var tvungen att hålla med henne, det var inte så många som hette det överhuvudtaget.

"Då räknas du som den andra jag har träffat som heter Destiny, eller ja, hette då. Stavade du med s eller z?" log jag mot henne. Hon skrattade lätt mot mig innan hon svarade.

"S, du är den enda som jag någonsin hört talas om har Z istället för S. Men aye, vi ses senare ikväll. Vi måste åka och fixa till oss nu. Det var roligt att träffa dig Deztiny! Och lycka till ikväll Justin." log hon innan hon sprang iväg efter sin pappa. Justin ropade samma sak till henne innan han lugnt började gå mot utgången följt av Kenny, Pattie, Scooter och Jasmine. Jas stod och pratade med Scooter om var Ryan höll hus, eftersom att han tydligen skulle göra någonting, men Kenny svarade, istället för Scooter, att Ryan inte skulle med och att det blev ändrade planer. Jag orkade inte ens fråga, jag skulle antagligen inte få ett svar ändå. Istället log jag när vi tog ett steg ut ur planet och möttes av hundratals skrikande människor samt nästan lika många kamerablixtrar. Istället för att skapa onödigt med rubriker så släppte jag Justin's hand och slöt upp bredvid Jasmine istället. Kenny tog min plats tätt intill Justin och vi gick lugnt nerför trappan som stod intill planet.

"Mäktigt va?" frågade Jasmine lugnt när vi slutligen var nere och jag knappt kunde se annat än människor som skrek Justin's och Jasmine's namn. Längre fram såg jag hur Miley och Katy stod på varsin sida och signerade vad som såg ut att vara skivor.

"Jag vet inte riktigt hur jag ska placera det. Nog är det mäktigt alltid." log jag mot henne innan jag försiktigt knuffade iväg henne till en av sidorna där det var tre tjejer som vinkade energiskt och viftade med Jasmine's skiva i luften. Hon drog upp en penna ur bakfickan och började signera för fullt medan Justin stod längre fram och pratade med några fans. Han hade nog det tuffaste jobbet här.

"Det tar ett tag att vänja sig vid det." sa någon åt mig och när jag vände på huvudet så hade Pattie börjat gå bredvid mig. Jag log mot henne.

"Jadå, det gör det nog. Det är rätt fascinerande och se hur dem jobbar. Hur alla på något sätt försöker göra sig hörd medan Justin och Jasmine försöker se alla." log jag mot henne medan vi sakta gick bakom alla. Pattie skrattade bredvid mig innan hon tog tag i min arm och vände mig mot några som stod och ropade.

"Dags för dig att jobba också." log hon mot mig och gav mig en penna. Jag tittade på henne förvånat innan jag såg att tjejerna som samlats framför mig hade tidningar i händerna, men mig på omslaget. Pattie puffade till mig lite, och tur var nog det, annars hade jag nog stått där som ett fån rätt länge. Med ett brett leende gick jag fram till hopen av tjejer som stod i en klunga framför mig och viftade med sina tidningar.

"Hej girls!" hälsade jag och tog emot en tidning med en egentagen bild av mig på. Jag signerade den snabbt och lämnade sen tillbaka den. De följande minutrarna stod jag och signerade tidningar, lappar och allt möjligt annat medan jag besvarade olika frågor.

"Hur mår du?" frågade en tjej som fångade min uppmärksamhet. Hon hade rödfärgat hår uppsatt i en hög tofs. Hennes ögon var skuggade och hon hade ett tunt lager foundation över fräkniga kinder.

"Jag mår bra. Hur mår du själv?" log jag mot henne. Hon svarade att hon mådde bra och jag signerade lugnt hennes tidning.

"Du är jättevacker Dezzie! Kommer du gå på MTV Awards med Justin?" frågade en annan tjej och jag log mot henne medan jag tog emot hennes block och nickade.

"Hur ska du se ut?" frågade hon igen och jag skrattade lätt medan jag gav tillbaka blocket efter att ha signerat det.

"Det blir en överraskning. Nu ska jag gå vidare, men roligt att träffa er." log jag mot dem innan jag vände mig för att gå efter Pattie. Jasmine slöt upp bredvid mig och vi gick i armkrok. Utan att jag var beredd på det tvärnitade hon när vi nästan var vid Justin och vände sig mot några tjejer som antagligen ropat på oss.

"Får vi ta en bild?" frågade en tjej som i princip stod och hoppade upp och ner. Jag log och nickade mot Jasmine innan vi ställde oss tätare tillsammans och log brett in i kameran.

"Tack så mycket! Jag älskar er!" tackade hon oss och jag skrattade uppskattande.

"Inget att tacka för sötnos. Ge mig kameran så tar jag en bild av dig och Jas tillsammans." log jag mot henne och tog lugnt hennes kamera. Hon såg ut att spricka i ansiktet på grund av att hon log så brett. Jasmine ställde sig bredvid henne och jag tog en söt bild på dem. Hon envisades sen med att jag och Jasmine skulle byta plats, så det gjorde vi för att Jas skulle kunna ta bilden på mig och tjejen. En bit bort såg jag hur Justin stod med pennan och en skiva i handen, men han skrev inte utan han stod och granskade mig med ett stolt leende på läpparna. Jag besvarade mjukt leendet innan jag tittade in i kameran.

"Så tjejer, nu är det dags för oss att gå vidare. Ha en bra dag och det var trevligt att träffa er." log Jasmine när vi gick vidare efter Pattie, Scotter och Kenny som precis kommit fram till Justin där han stod vid de sista personerna. Han signerade en affisch av sig själv innan han sa hej då till dem. En bil stod parkerad inte alls långt bort så vi hoppade lätt in och satte oss i den. Kenny väntade tills vi hoppat in längst bak. Det var en minibuss, eller vad man nu skulle kalla det, så det fans tre säten längst bak, två i mitten och sen två fram. Perfekt eftersom att vi fick plats precis. Jag, Justin och Jasmine hoppade in längst bak. Scooter och Pattie satte sig i mitten och när vi alla satt oss ner så klev kenny in i passagerarsätet. Vem det var som körde hann jag inte riktigt urskilja.

"Du såg ut att trivas." flinade Justin och drog mig tillbaka till bilen som nu rullade. Jag hade nog fastnat i mina tankar, som vanligt. Jag flinade tillbaka mot honom, det vore nog omöjligt att försöka hålla glädjen inne så jag gjorde inte ens ett försök.

"Jag älskar det! Dem är alla så söta och jag skulle kunna stå där i flera timmar och bara prata med dem!" svarade jag och han skrattade mjukt mot mig innan han tog min hand i sin och kysste den mjukt. Vi satt och småpratade alla tre bak i bilen medan vi åkte någonstans. Efter inte alls lång tid var vi framme vid ett stort hotell men jag kunde urskilja att det var baksidan av det. De andra började kliva ut ur bilen och när jag var ute så såg jag vem det var som kört bilen, Usher.

"Usher! Hey man!" hälsade Justin och de gjorde någon slags handslag som jag verkligen inte förstod att de kunde komma ihåg. Usher's blick hamnade på mig efter att han hälsat på Jasmine och jag kunde se hur Justin log brett.

"Usher, det här är Dezzie, my Shawty." presenterade Justin och jag log mot Usher som mötte mitt leende.

"Hej Dezzie. Kul att träffa dig. Hittills har man bara hört talas om dig i tidningar, och genom den här lillråttans prat." log Usher och Justin muttrade lite för sig själv. Jag tyckte det var extremt roligt att dem alltid retades med Justin och kallade honom för en massa grejer. Jag log mot honom och nickade glatt.

"Kul att träffa dig också. Justin, hur kommer det sig att alla vet så otroligt mycket om mig?" frågade honom och vände blicken mot honom. Han log oskyldigt mot mig och la sin hand runt min midja.

"Man pratar mycket om det man håller kärt." log han och pussade mig på nästippen. Jag himlade med ögonen mot honom och vände istället blicken mot Usher som log uppskattande mot Justin.

"Tänk om fler i samhället var som du Justin! Tjejer behöver någon som uppskattar dem, och till skillnad från andra tonårskillar, så gör du de. That's my man!" log han mot Justin och jag skrattade lågt. Dem kunde ha såna roliga konversationer, alla i hans crew.

"Åh jag vet inte det jag, han kan vara riktigt otrevlig ibland." skojade jag med allvarlig röst och till sin förvåning släppte Justin taget om mig. Jag bestämde mig för att spela vidare på det och vände uppmärksamheten mot Usher som såg förvirrad ut.

"Inatt fick jag sova på soffan, med överkastet från sängen bara." påpekade jag och jag såg hur Justin började flina mot mig. Jag backade bort från honom då jag kände igen blicken han gav mig. Usher verkade insé att det hela var ett skämt och började därför skratta. Jag fäste ingen större uppmärksamhet på vad resten gjorde för Justin kom allt närmare och närmare. Innan jag hunnit vände mig om hoppade han i princip på mig och slängde mig över axeln, som han gjort första dagen jag träffade honom. Jag försökte hålla mig för skratt men det var nästintill omöjligt.

"Inte igen! Släpp ner mig." skrattade jag medan Justin vände sig om och började gå tillbaka till de andra. Det var inte lönt att försöka komma ner själv, det skulle han för det första aldrig gå med på och för det andra så skulle parera min tanke innan jag ens gjort mig redo för att kasta mig bakåt.

"Igen? Dezzie är det här någonting som händer ofta?" frågade Pattie som ställt sig framför mig för att kunna prata med mig. Jag log oskyldigt mot henne.

"Första gången jag träffade honom gjorde han så här på stan. Dagen efter gjorde han samma sak, plus att han slängde ner mig i vattnet också. Sen händer det emellanåt." svarade jag henne och kände hur Justin skrattade åt mitt svar.

"Lite flashback det här Dezzie, tycker du inte det?" skrattade Justin och jag funderade på vad han menade.

"Ja, förutom att det inte finns något vatten i närheten och för att jag inte har fått någon s..." längre hann jag inte innan någon, jag var rätt säker på att det var Justin, smällde till mig på rumpan.

"You were sayin?" frågade han igen och jag himlade med ögonen. Han tyckte nog att han var bra finurlig ibland. Synd bara att jag inte höll med honom.

"Nothing. Kan du sätta ner mig nu? Innan jag tar till drastiska åtgärder." frågade jag sockersött och hörde hur han skrattade. Han hann inte svara innan Scooter svarade istället för honom.

"Ja, Justin släpp ner henne nu. Ni kan busa sen. Vi har inte lång tid på oss att göra oss klara, och det har blivit ändrade planer. Ryan är hemma och kommer inte, men hans kompis står uppe på hotellet, antagligen utanför dörren till något av våra rum, och väntar på oss så sätt fart." muttrade Scooter och jag trodde verkligen att han skulle göra som Scooter sa och släppa ner mig, men det verkade inte komma på frågan.

"Jag kan bära henne." påpekade Justin och började gå. Jag muttrade surt för mig själv när han gick in genom bakdörren som Kenny stod och höll upp för oss. Han log roat åt mig och jag himlade med ögonen tillbaka, med ett leende på läpparna.

"Det här är extremt förnedrande." kommenterade jag komiskt och Justin skrattade under mig.

"Get used to it!" svarade han medan han gick upp för trappor och genom korridorer, envis om att fortfarande bära mig. Han släppte inte ner mig förrän jag formligen satt i stolen jag skulle sitta i när jag blev tillfixad. När han backade undan spända jag surt blicken i honom medan han bara skrattade åt mig. Han kysste mig mjukt och jag besparade blicken, med ett finurligt leende på läpparna.

"Payback time. Du får inte se mig förrän vi praktiskt sätt är klara nog att sätta oss i bilen och åka!" flinade jag retfullt mot honom. Hon som stod och börjat borsta ut mitt hår nickade instämmande.

"Vi vet ju hur de gick för dig förra gången det var Dezzie's Payback Time." flinade Justin och jag kunde inte låta bli att blinka till honom. Typiskt honom att dra upp nattens händelser i det här. Han gick ut ur Jasmine's och Pattie's rum för att göra sig ordning i hans och mitt. Så fort han gått ut ur rummet låste Jasmine efter honom och jag log brett åt att girl power existerade i det här gänget. För det var precis vad han skulle få smaka på nu, äkta, outspädd girlpower!


Oh BAM luvies!!!
Det här blev ett låååååååååååååångt kapitel!!!! ^^
Hoppas ni gillar't :)

Anyways! Har inte hunnit läsa kommentarerna, men jag slår vad om att dem ÄGER! :)
Ni är ju världens underbaraste så ;)

Vet inte vad mer jag ska skriva här, de kanske kommer till något efteråt men...
OOOOOH! Juste! Jag har ärligt ingen aning om när MTV Music Awards brukar vara och så, men... Ni får tyvärr leva med det <3

Love you all!

Dream, Scream, Believe


Kommentarer
Postat av: Sandra

As bra! MEEER :D

2011-09-03 @ 23:36:03
Postat av: C

Så underbart, vill gifta mig med biebercash!!! :ooo

2011-09-03 @ 23:47:51
URL: http://biebereye.blogg.se/
Postat av: Gabbi

GRYMT! :D

2011-09-03 @ 23:51:31
URL: http://bieberromance.blogg.se/
Postat av: Marielle

Fy sjutton vad bra :) Me love it!.. Och det var verkligen långt, men ingen skada skedd, då man alltid älskar att läsa lite längre, för man vill inte att det ska ta slut..

2011-09-04 @ 00:10:24
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Vickie

Hihi 'lillråttan' klockrent! Helt awesome kapitel!:D<3

2011-09-04 @ 00:10:54
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: Johanna

GRYYMT :D

2011-09-04 @ 01:02:34
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0