Where are you now - Kapitel 154


"Vi vet ju hur de gick för dig förra gången det var Dezzie's Payback Time."
flinade Justin och jag kunde inte låta bli att blinka till honom. Typiskt honom att dra upp nattens händelser i det här. Han gick ut ur Jasmine's och Pattie's rum för att göra sig ordning i hans och mitt. Så fort han gått ut ur rummet låste Jasmine efter honom och jag log brett åt att girl power existerade i det här gänget. För det var precis vad han skulle få smaka på nu, äkta, outspädd girlpower!




(<--- tänk er örhängena i lika rent silver som halsbandet)
[Jaa det är väl typ hur hon ser ut :)]

"Kolla dig i spegeln Dezzie! Vad tycker du?" frågade Angelica, hon som fixat mitt hår, mitt smink och sen satt alting på plats samt glammat det med lite smycken. Jag drog ett djupt andetag innan jag rätade till klänningen lite, det fanns ju inga axelband på den, för att sedan gå till spegeln. Jag hade vägrat kolla på mig själv medan jag blev tillfixad, jag ville ha en liten överraskning. Försiktigt tittade jag på min reflektion i den stora spegeln. Det var en figurspegel som stod i hörnet av 'hallen' och min första tanke var att jag skönt nog inte var särskilt mycket sminkad. Det andra jag la märke till var att jag faktiskt tyckte att jag såg bra ut. Klänningen passade mig som handen i handsken och skorna hade lagom hög klack. Jag hade ett tunt laget mascara, liten uns av ljus ögonskugga för att se piggare ut och sen läppglans. Det var i princip det smink jag hade. Runt halsen hade jag ett halsband i silver med tre fjärilar som satt fästa i varandra. Det var otroligt gulligt och det la sig bra mot min hals. Angelica hade också gett mig ett par silvriga örhängen med lila stenar. Jag gissade först på att det var Justin som valt ut dem, men när hon sa att han säkert skulle gilla dem så antog jag att hon valde smycken på eget behåg. Jag ägnade en snabb titt till på smyckena och sedan vände jag uppmärksamheten uppåt. Håret var omsorgsfullt lockat i stora lockar som sedan borstats ut för att se mer naturligt ut.

"Wow Angelica! Det ser jättebra ut! Du är fantastisk!" log jag energiskt mot henne. Hon log bara till svar och kom fram för att spreja om håret en sista gång så att det skulle hålla sig. Det var nog ingen risk för att det inte skulle göra det. Nog för att mitt hår aldrig gjorde som jag ville, men använde man sig av en bra hårspray så lyckades man i alla fall få det att stanna så som man lyckats med.

"Tjejer? Är ni kla... Wow Dezzie! Du ser fantastisk ut! Är ni färdiga? Justin står och muttrar där utanför och försöker komma in." log Pattie när hon kom fram till mig och Angelica. Jag vände blicken mot henne och log tacksamt åt hennes komplimang. Medan Angelica stod och grejade med håret så granskade jag henne uppifrån och ner. Hon såg väldigt bra ut hon också.

"Tack Pattie. Du är jättevacker du också. Och vad gäller Justin så får han skylla sig själv. Jag varnade honom." flinade jag nöjt och Pattie skrattade lätt. Sedan såg hon sig om i rummet.

"Var är Jas någonstans?" frågade hon när hon inte såg en skymt av henne någonstans. Jag log mjukt mot henne innan jag försiktigt nickade in mot sovrummet.

"Hon pratar med Jinsu. Hon blev klar för tio minuter sedan eller nåt. Och nu är Dezzie också klar." svarade Angelica istället för mig. Jag log mot henne och slängde en sista blick i spegeln på mig. Det kändes bra att inte vara för sminkad och tillfixad. Det här kändes mer som om man fyllde år och skulle ut och äta middag bara, eller något i den stilen.

"Jas? Jag är klar nu! Vi ska nog gå typ snart." sa jag lugnt när jag knackade på dörren till sovrummet. Inte långt därefter öppnade hon dörren och granskade mig uppifrån och ner, som jag gjort med Pattie.

"Wow! Det blev extremt bra! Fan grabben har smak! Du är jättevacker!" log hon mot mig och jag log generat tillbaka. Jag visste redan hur hon såg ut, men jag kunde inte hjälpa det från att bli fascinerad. Vad än Jasmine tog på sig så bar hon upp det som om det var det vackraste i världen. Därför var det omöjligt att avgöra om själva klänningen var fin eller inte, men Jasmine var i alla fall jättevacker.

"Du ser jättebra ut också babe! Justin står tydligen utanför dörren och muttrar över att han inte får komma in." flinade jag stolt och Jasmine skrattade åt min kommentar. Hon var nog inte förvånad, det skulle i alla fall inte förvåna mig.

"Han kan inte säga så mycket, du varnade honom faktiskt!" påpekade hon medan hon gick förbi mig för att sedan lägga ut telefonen i köket, där Pattie lagt sin och jag lagt ifrån mig min. Det var onödigt att ta med sig den. Man skulle varken ha tid för att prata eller höra den man pratade med. Allting skulle ändå bli fotograferat så man behövde inte sin egen dåliga mobilkamera. Och skulle någon få fnatt och vilja twittra så skulle Justin med största säkerhet ha med sig sin mobiltelefon så då var det snabbt avgjort.

"Är ni klara tjejer? Innan han får fnatt därute." frågade Pattie roat när vi kom emot henne. Jag log glatt mot henne och nickade. Jag kände hur ett av örhängena lossnade och föll ner på golvet så jag tog snabbt upp det och började gå emot toaletten.

"Jag kommer snart, men du kan väl släppa in honom så länge." log jag och gick in i badrummet för att sätta i örhänget igen och kanske fästa det lite bättre än innan. Jag hade haft hål i öronen så länge jag kunde minnas, men jag bytte sällan örhängen. Jag valde ett par som jag använde tills jag verkligen inge ens orkade titta på dem längre, då bytte jag.

"Men Justin! Låt henne åtminstone gå på toaletten!" hörde jag Pattie ropade roat innan badrumsdörren flög upp. Jag hoppade till när han stängde igen dörren igen och låste, fortfarande blicken fäst vid min. Han såg otroligt frustrerad ut medan han kom fram mot mig. När han stannade så stod han så nära mig som det överhuvudtaget gick. Jag stod pressad mot handfatet och skåpet under det medan han hade händerna på var sida om mig, som för att stänga in mig så att jag inte skulle gå någonstans.

"Hej?" frågade jag när han inte sa någonting. Han såg fortfarande frustrerad ut och helt utan förvarning pressade han sina läppar mot mina. Jag besvarade förvånat kyssen. Den var ännu mer laddad än jag känt någon gång mellan våra kyssar. Antagligen berodde det på att han var frustrerad, vilket i sin tur mycket väl berodde på att jag faktiskt gjort som jag varnat honom om. När han avslutade kyssen hade den blivit avsevärt mjukare och när jag öppnade ögonen igen såg jag att han log milt.

"Hej." svarade han tillbaka och jag granskade honom en stund innan jag skrattade lågt.

"Du är inte frisk! Vad är det för fel på dig?" skrattade jag åt honom medan han ryckte på axlarna som svar. Jag kysste honom snabbt en gång innan jag lugnt puttade bort honom för att fixa till det han antagligen förstört. Lugnt vände jag mig mot spegeln för att granska mig själv men insåg att Angelica's hårsprej måste vara den bästa som fanns. Inte ett hårstrå låg fel. När jag vände mig tillbaka för att gå ut ur badrummet så såg jag hur Justin stod lutad mot dörren och granskade mig. Jag kunde urskilja att han bet sig själv löst i läppen medan han granskade mig.

"Titta inte på mig sådär Justin! Det var du som valde ut kläderna!" påpekade jag medan jag med små steg tog mig fram emot honom. Han granskade mig en gång till innan han flinade för sig själv.

"Japp, och det är en sak som fattas." log han och stoppade ner handen i fickan. Jag var helt säker på att han skulle dra upp mobiltelefonen för att ta ett kort eller någonting, men han förvånade mig brutalt genom att dra upp någonting litet och skimrande. Han tog min hand och började fippla med någonting vid den vänstra handleden. När han var klar tittade jag på vad han hade gjort och drog efter andan. Runt min handled satt ett guldarmband. Vitt guld, något som jag älskade när det kom till färger på smycken. Jag vände en frågande blick mot Justin och såg hur han granskade mig med ett mjukt leende. Han verkade läsa sig till frågan i min blick.

(<-- armbandet ;) Vad tyx?)

"18 karats vitt guld och diamanter." svarade han medan jag granskade armbandet. Ljuset från taklampan reflekterades i stenarna och gav ifrån sig ett skimmer av färger.

"Justin, jag kan inte ta emot det här! Det är alldeles för mycket och det vet du!" protesterade jag och gjorde en ansats för att ta av mig det. Jag hade stora problem med att ta emot saker, särskilt saker som var dyra. Jag tyckte inte om att folk slösade pengar på mig, någonting som Justin verkligen verkade inte ha några som helst problem med att göra. Snabbt la han en hand över min för att hindra mig från att plocka bort armbandet.

"I won't take no for an answer!" viskade han mjukt då han stod tillräckligt nära för att jag skulle kunna höra det. Jag öppnade munnen för att fortsätta protestera men han la sitt finger över mina läppar.

"Ha det åtminstone ikväll. Sen får du göra vad du vill med det, så länge du behåller det, men använd det ikväll. Det passar dig jättebra." fortsatte han och jag suckade. Om det gjorde honom glad kunde jag väl ha det under kvällen, det skulle väl inte skada. Däremot tänkte jag lägga undan det när kvällen var över. Jag nickade milt och han log glatt.

"Tack! Du är jättevacker förresten!" kommenterade han innan han kysste mina läppar igen. Jag besvarade kyssen innan jag kom på att de andra stod utanför och antagligen väntade på att vi skulle åka iväg. Jag avslutade lugnt kyssen innan jag väntade på att han skulle låsa upp och öppnade dörren igen, eftersom att han skymde handtaget och låskolven. Han låste snabbt upp och skulle precis öppna dörren när jag stoppade honom.

"Vänta, jag har läppglans på mig, du bör nog ta bort glittret från dina läppar, det kan bli väldigt intressant annars." log jag oskyldigt och han himlade med ögonen innan han gick bort till handfatet för att sudda ut bevisen från mig.

"Är ni klara nu?" frågade Scooter, som tydligen kommit in i Pattie's hotellrum, och granskade mig när jag klev ut genom dörren. Jag log och nickade mot honom.

"Härligt. Var är plutten då?" frågade han när Justin inte kom efter mig. Hans ord fick mig att skratta roat mot honom.

"Han är därinne och fixar lite. Och han är faktiskt inte så liten Scooter. Han är större än mig." påpekade jag och han flinade retsamt mot mig.

"Åh, jag vet." svarade han och jag blängde på honom för att hans svar. Han skrattade lite åt min blick innan hans blick slutligen hamnade bakom mig, antagligen på Justin som säkerligen kommit ut från badrummet nu.

"Är du klar?" frågade Scooter och Justin mumlade någonting till svar innan han slöt upp bredvid mig och la handen vid min midja. Pattie såg lite osäker ut för det hela, och det gjorde Scooter också, men spänningen bröts när Usher kom in genom dörren med en nyckelknippa i handen.

"Vi bör åka nu, och Justin? Du borde hålla hårt i henne." sa han och jag kände hur jag rodnade. Justin svarade inte, men hans tag om min midja blev hårdare vid hans ord. Det var avsevärt gulligt att dem brydde sig om varandra så otroligt mycket, men även om jag inte träffat dem alla särskilt mycket så kändes det ändå som om dem redan accepterat mig och välkomnade mig in i deras stora familj. Jag kände mig omtyckt och älskad, en känsla som jag nog fick erkänna att jag inte kom över särskilt ofta. I vår familj hade det ju alltid bara varit jag och pappa. Tills Justin kom in och vände upp och ner på min tillvaro. En handling som jag uppskattade mer än ord kunde förklara.


Aww :)
Tack så mycket sötnosar för era kommentarer!! :)
Har inte sovit någonting inatt, av olika anledningar, men jag har försökt få till kapitlet på ett bra sätt och jag hoppas att jag lyckats relativt bra i alla fall!

Fler kapitel kommer idag! Det är liksom en självklarhet från min sida! ;)

Som ni kanske lagt märke till så om ni kollar till vänster (ovanför blogresponse-boxen) så ser ni en liten chat-tjofräs som verkade rätt awesome :P
Den får ni gärna använda er av och skriva saker i :)
Jag kommer antagligen också skriva där, och jag svarar alltid där också om ni har några frågor :)

I alla fall, använd alla smarta 'hjälpmedel' flitigt ;)
Dem är till för att underlätta för både er och mig :P

♥ Yo me siento así ♥
♥ Bella y auténtica ♥

♥ Dices,
♥ Que soy imperfecta,
♥ Que tu eres mi dueño,
♥ Quien no te madura todo el tiempo!
♥ Dices,
♥ Que hablo cosas tontas,
♥ Que no te merezco,
♥ Quien te crees que eres,
♥ Dime quien!

Yeah, I'm stuck to Dices with Selena Gomez ;)
Och jaaa, det är Who Says på spanska ^^
Någon mer än jag som antingen läst spanska i skolan eller har spanskt påbrå (jag vet att man inte kan tro det, utseendet har jag minsann fått från pappa, den blekfisen)? :)

Anyways, ska knarka låten en massa nu, probably äta frulle och sen sätta mig ner och skriva kanske ;)
Eller kolla på en film.. Hmm... Vi får se, men ni får fler kapitel idag iaf! ;)

Tack igen för kommentarerna!!! :D Ni äger <3

Dream, Scream, Believe


Kommentarer
Postat av: Johanna

grymt :D

2011-09-04 @ 10:12:27
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Vickie

Hihi jätte bra! Jag skrattar typ jämt nr jag läser din novell!

<3

2011-09-04 @ 10:23:23
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: C

Älskar hur Usher 'visas'! Han är alltid så bra och skön! Tyckte det var väldigt gulligt med glittret/glanset på Justins läppar, hihi.



Förövrigt, asbra!!!

2011-09-04 @ 10:35:14
URL: http://twitter.com/thecallaf
Postat av: josefine

grymt bra skrivet !

jag undrar bara om du skulle kunna länka min och min kompis novellblogg. vi kan länka din blogg oxå om du vill :D

2011-09-04 @ 12:00:20
URL: http://purpleninjastorys.blogg.se/
Postat av: Marielle

Kanon bra, du beskriver folket runt Justin så fruktansvärt bra. :)

2011-09-04 @ 12:24:58
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Marielle

Sv; inte för att verka otrevlig på något vis, men vad heter du? :P haha ^ fick du lite jobb då, om du ska hålla på och spotta cola omkring dig :P haha

2011-09-04 @ 12:53:58
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Gabbi

Du har skrivit 154 kapitel och då börjar en novell bli tråkig men tro mig skriv 300 till och man är fortfarande fast :D

2011-09-04 @ 13:40:22
URL: http://bieberromance.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska läsa igenom hela din novell ända från början nu!

kommer ta tid, men its worth it. har inget annat att göra :)

2011-09-04 @ 14:11:38
Postat av: Anonym

är så glad över att hon inte kan bli gravid eller vill gifta sig, för då vet vi att det inte kommer hända i novellen, vilket är bra, för i dom flesta novellerna händer det alltid och det är alltid så störande, dessutom är det overklighetstroget, vad är chansen att Justin friar till någon eller skaffar barn när han har hela sin karriär framför sig? :)



älskar bloggen btw!

2011-09-04 @ 15:13:37
Postat av: K A R I N

I'm impressed - om du lyckats skriva ett sånt här bra och långt kapitel utan att sovit i natt undrar jag om du är något annat än människa! jag vet själv hur jag är när jag inte sovit något, ögonen går i kors och hjärnan är som ett tuggummi!!! :D hahaha, ialla fall kapitlet var awesome, det var det jag ville komma till!

2011-09-04 @ 15:29:01
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Stephanie

WAAAH!!!! Meeeee loooove liiikee reeeeally reeeeeally muuuuuch!!!! <3333333333



Jag önskar verkligen att jag också hade en pojkvän... Hade då inte skadat om det varit någon som Justin, men ändå.... en pojkvän xD Som sagt så är din novell INTE snäll mot den sidan av mig ^^

Otroligt bäst Maddebanan! <3

2011-09-04 @ 16:37:18
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0