Where are you now - Kapitel 160


"Att man aldrig får vara ifred nuför tiden!" muttrade han när han kröp ner från sängen och ut ur sovrummet. Jag la mig på mage för att se efter honom och jag kände precis samma sak. Var han inte övervakad av sina fans så hade hans crew koll på honom, och hade inte dem 'ansvaret' för honom så var Pattie mån om att han inte var borta för länge. Han hade till och med bekräftat mina tankar om det när jag lagt fram det lite fint. Så länge jag var där, och delade hotellrum med honom, så såg Pattie helst till att vi inte var ensamma för länge om vi inte skulle sova. Justin försäkrade mig dock om att det inte berodde på att hon misstyckte med förhållandet eller mig, utan det berodde på att hon brydde sig om oss, och ville skydda oss från att göra någonting dumt. Hur stolt hon än var över Justin och hon skulle verkligen inte ångra att hon fick honom så tidigt, så ville hon ändå skydda oss från det då vi var så unga. Hon visste däremot inte att det inte var någonting att vara orolig över då planer på barn aldrig skulle bli annat än drömmar.


"Christopher! Jag har inte varit din förbannade tjej på flera månader så lägg av att vara så jävla svartsjuk när du inte ens har någon anledning till det!" gormade jag på honom i korridoren. Det var sista dagen i skolan inför sommarlovet och dem få dagar jag gått i skolan sen turnén hade varit besvärliga. Christopher var ursinnig, jag blev förföljd av paparazzi's och folk jag inte ens kände kom fram till mig hipp som happ för att prata med mig.

"Du är visst min tjej! Säg åt kändispojken att han kan komma hit så att vi kan göra upp ordentligt han och jag! Han ska låta bli andras brudar!" skrek han tillbaka och jag fick en stor lust till att klappa till honom. Han var så fåfäng ibland så det var nästan läskigt.

"Christopher! Du har sumpat din chans! Jag gjorde ett misstag som släppte in dig i mitt liv så pass mycket! Jag hade fel när jag trodde att du var annorlunda! Get over it! Det kommer aldrig någonsin att bli du och jag igen! It's over! Jag fattar inte att jag kunde ha haft så fel om någon!" morrade jag innan jag vände mig om och började gå mot Ellie, som stod en bit bort.

"Baby! Gör inte såhär mot mig! Du gjorde inte ett misstag, det var jag som gjorde ett misstag. Jag skulle aldrig ha legat med Robyn! Snälla? Jag älskar dig! Jag behöver dig! Gå inte till honom! Han är inte bra nog åt dig, du förtjänar det bästa! Snälla?" bad han bakom mig och ett tag trodde jag nästan att han skulle börja gråta. Han lät så fruktansvärt ynklig för att vara Christopher.

"Whatever! Jag tänker inte diskutera det här nu! Jag skojar inte när jag säger att det är slut. Det har varit slut sen jag hittade dig i sängen med henne. Du sårade mig djupt, Chris! Jag litade på dig som jag inte har litat på någon annan kille, och du bevisade för mig att det var någonting riktigt korkat! Justin är det bästa någon kan få! Han bryr sig, han skulle aldrig skada mig om han kunde förhindra det, och han är så otroligt olik alla andra killar! Du kan inte tjata dig till det här Chris! Jag kommer inte ge efter på något sätt. Du och jag är historia! Det är jag och Justin nu, acceptera det och lär dig leva med det för det kommer inte förändras!" sa jag till honom och såg in i hans ögon. Han tog ett tag om mina armar och började luta sig emot mig, precis som om han var på väg att kyssa mig. Jag öppnade munnen för att protestera och gjorde en ansats till att knuffa bort honom, men någon hann före.

"Ge dig nu! Hon vill inte! Utnyttja inte alla tillfällen, tänk på vad du ger dig in på istället!" sa Sky och jag insåg att han på något sätt hade ställt sig emellan mig och Chris. Jag hann knappt blinka innan jag såg hur Christopher's knytnäve flög i luften och träffade Sky, som föll till marken, både av förvåningen och slagets kraft.

"Säg inte till mig vad jag ska göra! Du var min bästa vän, men bästa vänner sviker inte varandra!" morrade Chris till Sky som såg ut att blixtra där han nu satt på golvet. Ursinnigt ställde jag mig emellan. Jag och Sky hade visserligen inte alltid kommer särskilt bra överrens, men det hade förändrats drastiskt sen jag bröt förhållandet med Christopher. Han hade blivit extremt överbeskyddande mot mig, och från vad Ellie berättat så pratade han tydligen rätt ofta med Justin också. Ibland fick jag den där känslan som ett ensambarn sällan fick, att ha en storebror som skyddade en mot folk som inte betedde sig bra.

"Du var min pojkvän och sist jag kollade så var inte sådana otrogna mot sin tjej! Gå här ifrån Chris! Du har ingenting här att göra om du ska bete dig sådär!" morrade jag till honom och han öppnade munnen för att käfta emot. Jag spände blicken i honom och kände att jag när som helst med största säkerhet skulle tappa humöret. Han granskade mig en stund innan han med en suck vände sig om och gick därifrån. När han var borta satte jag mig snabbt ner bredvid Sky och granskade den blåa huden som blev allt starkare i färg.

"Sky din drummel! Du borde veta bättre än att gå ivägen för honom!" muttrade jag när jag konstaterat att han bara skulle få en redig blåtira. När Chris väl slog så var han pricksäker så han hade med lätthet träffat Sky's vänstra öga. Ellie kom fram till oss och stod och granskade honom från där hon stod innan hon erbjöd honom en hand för lite hjälp upp. Han tog den med ett roat uttryck i ansiktet och log sedan mot mig när jag ställt mig upp också.

"Tja, det hade jag ju kunnat räkna ut, men han förlorade inte bara dig den dagen, han förlorade mig också. Dessutom har jag varit väldigt säker på att Chris inte skulle nöja sig med att tjata, att han skulle ta till annat också. Du får ursäkta mig, men dagarna du varit med oss i skolan igen så har jag svassat efter dig lite. Det finns så stor risk för att han skulle göra någonting framför någon med en kamera och sen skulle det gå rykten över hela världen." förklarade han och jag blinkade till. Det var fortfarande svårt att ta in ibland att han faktiskt brydde sig, och framför allt tänkte på att jag hade en massa skvaller omkring mig. Jag log mot honom och nickade mjukt.

"Tack! Det var gulligt gjort! Men ha i åtanke att det är Christopher vi pratar om och inte någon mesig liten normal pojke! Han är en skitstövel som tar vad han vill ha, och ställer du dig ivägen för honom fler gånger så kommer han snart att utöka våldet till någonting mycket grovare, det vet du!" påpekade jag till honom. Han skrattade lätt men nickade bara utan att säga någonting.

"Ja, det är väl bäst att vi drar oss härifrån. De flesta i klasserna har nog hört våra röster och även om det är avslutningsdagen idag så har lärarna inte särskilt mycket pejl på eleverna! Det vore smartast att undvika frågor, för någon skulle säkert vända på det och få folk att tro att det var du som gav mig det här." konstaterade Sky och jag la huvudet på sned mot honom i en djup fundering. Han hade verkligen ändrats sen innan Justin kom in i mitt liv. Hans beteende förändrades beroende på situationen. Ibland var han vanliga Sky, min bästa väns pojkvän, ibland var han den storebror jag aldrig haft, även om han bara var några månader äldre, och ibland så betedde han sig nästan som en livvakt av något slag. Han tänkte på sådant som rörde dålig publicering, sånt som skulle få mig att framstå som dålig, eller sådant som fick folk att vända ryggen till mig. Jag hade inte sagt någonting till Ellie än, men nu när det visades mer och mer varje dag så lovade jag mig själv att göra det. Även om jag uppskattade att han brydde sig, så ville jag inte att han skulle råka illa ut på något sätt.

"Nämen, har du tagit över Christopher's tjej, Skyler?" frågade en tjejröst bakom oss. Jag vände mig automatiskt om och såg Natalia stå där och se på oss med ett hånfullt leende.

"Åh, jag visste inte att Chris skaffat sig en tjej! Vad heter hon?" frågade Sky nyfiket och Natalia himlade surt med ögonen. Hon var inte på humör för vanligt smågnabb, det syntes. Dock var det någonting som varken hon eller jag kunde rå för. Vi hade aldrig kommit överrens, och tanken på att jag började träffa Justin fick henne nästan att koka av avund ibland.

"Spela inte dum! Jag såg nog hur du ställde dig emellan Chris och Dezzie när de skulle kyssas." fräste hon, och det hånfulla flinet var tillbaka. Även om vi två inte kom överrens så hade vi ändå funnit en viss tjusning i att retas med varandra. Det var inte alltid de elakaste saker man kunde hitta, men vi båda hade våra knep för att det skulle ha en innebörd. Ibland kunde vi få varandra att börja tjuta av skratt för att vi kommenterade någonting på ett roande sätt, och då stämde ofta den andra in. Det var inte helt harmlöst, men inte onödigt harmfullt, eller vad man skulle kalla det.

"Åh, jag som trodde att du var snabb i svängarna Nat! Du kanske inte har fått reda på det, men jag och Christopher gjorde slut för flera veckor sedan. Närmare bestämt typ lite mer än två månader. Jag har ett förhållande med en annan kille nu." log jag sockersött mot henne. Trots att vi båda retades med varandra så hade vi olika sätt att uttrycka oss på. Hon hade en liten bitchig attityd och idiotförklarade folk snabbt som ögat. Medan jag mest idiotförklarade henne genom att prata med henne som om hon vore ett barn.

"Inte idag D! Inte på humör för sånt här! Jag vet att ni gjorde slut för länge sen, och jag klandrar dig inte! Jag menar, det är ju en viss skillnad på Christopher och Justin Bieber liksom!" påpekade hon med beundrat uttryck i ansiktet. Jag himlade med ögonen mot henne och la armarna i kors.

"Du vet lika bra som jag att det inte har med utseende att göra." svarade jag bara och stirrade på henne. Hon log lite innan hon nickade. Det var inte vanligt att man såg henne le, på ett sätt som inte var hånfullt, men det hände och jag blev lika förvånad varje gång.

"Åh, se inte så överraskad ut! Vi brukar faktiskt kunna ha ett vanligt samtal någon gång!" påpekade hon och såg ut att slappna av lite grand. Jag nickade medhållande med log roat tillbaka.

"Ja, men det händer ju inte varje dag! Anyways, har du någonting speciellt på hjärtat? Eftersom att du inte verkar vara på humör för att vara otrevlig menar jag..." frågade jag henne och det ryckte i hennes mungipa lite. Innerst inne tyckte jag faktiskt att hon var hyfsat okej. Inte någon som jag skulle vilja vara med varje dag, jag stod inte ut med hennes attityd emellan åt, men hon kunde vara rätt trevlig i vissa anseenden.

"Ja, jag har faktiskt det. Först vill jag säga att jag gillar din klänning! Den ser bra ut på dig, och det lär ju underlätta lite att du inte har några stora blåmärken över ryggen längre." log hon och jag sneglade ner på klänningen. Först trodde jag att det skulle komma en spydig kommentar som kompletterade den snälla komplimangen, men när det inte kom någon så log jag och tackade vänligt.

"Ja, och sen så vill jag bara säga att jag tycker det var modigt, det du sa på The Ellen Show... Justin Bieber har rätt när han säger att du är annorlunda och jag är rätt säker på att ingen annan skulle säga detsamma som du gjorde. Men trots det, så får du inte tro att jag tycker om det! Även om det är en löjlig sak så är jag fortfarande avundsjuk för att du är med Bieber!" muttrade hon på slutet och jag log vänligt mot henne.

"Vet du Nat? Även om vi inte kommer bra överrens alltid, så uppskattar jag att vi ändå kan prata hyfsat normalt utan att vara alltför otrevliga mot varandra. Hur som helst så vet jag om det sista, och jaa, om det skulle uppskattas så kan jag lura hit honom någon gång så att du får träffa honom på riktigt." spekulerade jag. Hon blinkade till över mina ord innan hon nickade och ryckte på axlarna. Hon försökte tappert, men glädjen syntes fortfarande i hennes ögon.

"Visst, skulle väl kanske vara något... Men jag gillar dig fortfarande inte!" påpekade hon torrt innan hon vände sig om och gick åt samma håll hon antagligen kommit från. Jag skrattade åt hennes ord innan jag skakade på huvudet.

"Nej, det skulle ju vara någonting hemskt." skrockade jag och hon sneglade på mig över axeln med ett mjukt leende på läpparna. Hon var en speciell person, någon som jag skulle ha otroligt tråkigt utan.


TACK för kommentarerna luvies <3<3<3<3

Mjaa, lite annorlunda kapitel och NU fick ni även reda på vem Natalia var, eller ja, är ^^
Hon kommer ha en liten roll senare också skulle jag tro :P inte säker ännu, men jag har mina små planer ;)

Anyways :)
Nu ska jag hem igen, efter att ha varit hos mammas ex, så det är vad ni får tills jag kommer hit igen, vilken kanske inte är så långt borta :)
Oavsett så åker jag ju till skolan på tisdag, och eftersom min sötnos till BFF har gett mig ett USB-minne för att jag ska kunna lösa allting med WAYN, så kommer det nog inte bli så svårt :)

Anyways, tack återigen för era söta kommentarer, det uppskattas som alltid :) <3
Vill även påminna er om blogresponse :)
Glöm inte bort att ställa en massa galna, roliga frågor till mig :P
Sådant är alltid roligt att svara på och ju mer random dem är, ju mer fascinerad blir jag ^^

Aja, that's it I guess :)

Love you all!

Dream, Scream, Believe


Kommentarer
Postat av: Vickie

Haha superkul och bra som vanligt!!:D

2011-09-10 @ 13:04:47
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: Johanna

YEAAAH :D

2011-09-10 @ 13:13:45
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: jussan

aaaawessoooome!! :DD

2011-09-10 @ 13:35:02
Postat av: Viktoria

sjukt bra! som vanligt :D

2011-09-10 @ 13:48:57
URL: http://jdbiebzznovell.blogg.se/
Postat av: Marielle

Lika bra som vanligt..

2011-09-10 @ 13:49:55
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Waaaah! ÄÄÄÄÄLSKAR bråket med Chris!!! åååh, han fick sig änna en stor fet ordsmäll ^^ Mooooowhahaha!

Älskar även att Sky är så snäll och omtänksam!, dock är det ju sant att det kan uppfattas fel... Men waaah! <333

Om du inte kunde fatta the undercover betydelsen av detta innan så är det, WAAAAAAH KAPITLET VAR AAAWESOME! ^^ <3

2011-09-10 @ 14:08:55
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Waaaah! ÄÄÄÄÄLSKAR bråket med Chris!!! åååh, han fick sig änna en stor fet ordsmäll ^^ Mooooowhahaha!

Älskar även att Sky är så snäll och omtänksam!, dock är det ju sant att det kan uppfattas fel... Men waaah! <333

Om du inte kunde fatta the undercover betydelsen av detta innan så är det, WAAAAAAH KAPITLET VAR AAAWESOME! ^^ <3

2011-09-10 @ 14:09:20
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: malin

det var jättebra :D

du är bäst!!

2011-09-10 @ 15:44:56
URL: http://knappamalin.blogg.se/
Postat av: Sandra

as bra! MEER :D

2011-09-10 @ 18:18:03
Postat av: Hanna :)

MERMERMERMERMERMERMERMERMERMERMER, super duper kuper buper whatever bra :D

2011-09-10 @ 21:36:33
URL: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/
Postat av: Julia

The best, of the best, of the absolutely best! :D

2011-09-10 @ 21:54:29
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Smurfen

sjukt bra! =) Kramar Smurfen

2011-09-12 @ 15:51:30
Postat av: Sandraaaa

wäää....när kommer näästa?

2011-09-12 @ 17:55:19
Postat av: Frida

Jaaaaaa :D

Meeeeer!!!!

2011-09-12 @ 23:07:10
Postat av: jussan

när kommer nästa? :)

2011-09-13 @ 17:10:01
URL: http://josephineasker.devote.se
Postat av: Jenna

OMG :D

Du är liksom sjukt duktig på att skriva , jag menar du har så många bra ideér och allt det där :D

och jag älskar den här novellen, vill typ aldrig att den ska sluta , haha :D

2011-09-14 @ 17:31:32
Postat av: Sandra

NÄR KOMMER NÄSTA, KÄNNS SOM JAG VÄNTAT I EVIGHETER? :D:D:D:D:DD

2011-09-16 @ 09:55:41
Postat av: Anonym

du måste skriva meeeeeeeeeeeeeer! bäästaaa novellen ever! :D

2011-09-16 @ 22:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0