Where are you now - Kapitel 197


”Christian har pillat och lekt med elsystemet, vilket betyder att den inte låser upp passagerardörren tillsammans med de andra dörrarna längre. Så nu får man göra det manuellt.” muttrade hon och jag skrockade roat när jag satt mig i sätet och spänt fast mig. Ljudet förvånade mig lite smått. Jag hade inte skrattat, knappt släppt fram ett leende, sen dagen då vi hade vår dance battle mot killarna. Visst hade jag satt upp mina fasader runt vissa, men nu kände jag mig fri igen. Jag kände mig som vanligt. Med Caitlin behövde jag ingen fasad, för hon förstod mig, även om det jag gjort varit hemskt. Det fanns inte ens ord för hur mycket jag hatade mig själv för det, men jag hade ett svagt minne av att jag någonstans hade hört att man gör ofta tokiga saker, när man är kär.


Vi gick ut från den sista butiken på nedervåningen för att sedan gå mot rulltrapporna. Det hade tagit tid, men vi hade troget betat av varenda affär på den undre våningen, och vi hade hittat lite smått och gott från varje ställe.

”Caitlin, hur orkar du egentligen? Du skulle ju behöva någon som får gå med dig när du shoppar, så dem kan bära dina kassar.” skrattade jag när vi nu stod i rulltrappan på väg upp till den andra våningen. Hon hade så mycket kassar i händerna att hon fick stå snett för att inte fastna i trappan. Hon tittade oskyldigt på mig.

”En flicka med shoppingproblem har sina sätt, och är dessutom en stark ninja som klarar av det.” flinade hon och jag himlade med ögonen mot henne. Shoppingproblem var att ta i, Caitlin hade verkligen inga shoppingproblem, men samtidigt hade hon nog rätt i det hon sa, och det låg väl en del sanning bakom det också.

”Okej, var ska vi gå nu? Skor, Forever 21 eller ska vi äta först?” frågade Caitlin när vi kom upp på övervåningen. Det var förvånansvärt mycket folk i gallerian, det var ju ändå bara torsdag och de flesta borde väl gå i skolan vid den här tiden på dagen. Å andra sidan kanske dem hade lunch.

”För mig spelar det ingen större roll. Är du hungrig?” frågade jag henne och hon ryckte på axlarna.

”Inte jättehungrig, men är du hungrig så kan vi gå och äta något först, det är helt okej för mig.” sa hon och ryckte på axlarna igen. Jag himlade med ögonen mot henne.

”Nej jag är inte hungrig, det är sällan jag äter överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Men ska vi gå och titta på skor då?”
frågade jag och Caitlin gav mig en ogillande blick. Jag visste redan vad hon tyckte om att jag inte åt särskilt mycket, men det var ingenting jag kunde göra någonting åt just nu. Jag behövde få ställa om livet ordentligt innan jag började oroa mig för såna simpla saker som mat. Jag åt ju i alla fall minst en gång om dagen, och sen åt jag mer om jag var hungrig.

”Fine, mot skoaffären.” log hon sen när hon insåg att hon inte kunde säga någonting om mina matvanor. Tillsammans började vi gå mot den öppna butiken som låg precis bredvid McDonalds. Ett gäng tjejer gick förbi oss mot en annan liten folkmassa och jag vände automatiskt blicken mot klungan. Min blick stannade vid ett par nougatbruna ögon i mitten av klungan och jag kände trycket över bröstet, Justin. Ögonen mötte mina och under de närmaste sekunderna speglades en rad olika känslor i ansiktet på honom, innan han tittade bort. Mitt hjärta slog ett dubbelslag, som för att stryka under mina handlingar, och jag kände mig nästan knäsvag. Jag hade orsakat honom mer smärta än vad jag från början planerat, och även om det var för hans eget bästa så kände jag hur mitt trasiga hjärta försökte intyga att det var ett misstag. Han fortsatte prata med sina fans och han sneglade inte ens åt mitt hål, men jag såg hur han bet ihop käkarna. Ögonen var glansiga men han log ett förstulet leende mot någon tjej framför honom. Han gjorde sitt yttersta för att låtsas som ingenting. Låtsas som om han inte sett mig. Låtsas som om jag inte ens existerade för honom längre, även om hans sammanbitna leende tydde på någonting helt annat. För att slippa plåga mig själv, och allra helst honom, gick jag snabbt in i skoaffären.

”Jag trodde han var kvar i LA?” väste jag mot Caitlin som tittade på mig med stora ögon. Hon vände en blick mot ingången, även om han inte syntes längre, innan hon ryckte på axlarna.

”Han ska ju vara i LA i ett par veckor till. Han kanske bara hade ett ärende att göra här, ta det lugnt.” lugnade hon ner mig men jag skakade bara på huvudet. Jag hade struntat i att titta på tv den senaste veckan, med risk för att någon skulle ha Justin med i sitt program, och jag hade varit enormt försiktig när jag var inne på Twitter. Jag visste inte om han hade sagt någonting till omvärlden om att vi inte längre var tillsammans, men jag hade inte fått några meddelanden av någon så antagligen hade han inte nämnt det än. Självklart skulle jag springa på honom i gallerian, bara för att jag varit så försiktig med att se någonting som hade med honom att göra. Jag ville inte se hans plågade ansikte. Jag ville inte känna skulden komma krypande. Jag ville inte känna hur hjärtat skrek i protest.


Oj då, det där hade hon nog inte räknat med :S

Jag ler lika mycket varje gång jag läser era kommentarer, men jag har också blivit lite bekymrad...
Vissa av er dömer Dezzie alldeles för fort.
Tänk på att hon tror sig göra det rätta för Justin's skull, och tänk på att hon inte är mer än mänsklig.

Det här är VERKLIGEN inte det enda kapitlet som kommer ut idag :)
Har ni tur så kanske ni får en hel del kapitel till, med lite mellanrum så klart så ni hinner läsa ordentligt samt lämna en söt liten kommentar :) <3

Aja, tack så mycket för alla era söta kommentarer :) <3

Btw, vilka är era 10 favoritkapitel? Kommentera gärna er top10, eller varför inte skriva ner det på er blogg och skicka länken så ska jag ta mig en titt :D
Jaa jag är nyfiken ^^ <3
Motivera gärna också varför ni just valt ettan till att ligga på första platsen :) <3

Love ya all <3




Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag dömer henne inte. Men Caitlin borde ruska om henne när hon faktiskt ser saker innan Dezzie själv känner dem. Hon borde se att Dezzie dör inombords. :O Men allt kan inte vara som en dans på rosor.. :)

2012-02-08 @ 17:14:29
URL: http://firststeptwforever.blogg.se/
Postat av: agnes

jag dör lite varje gång jag läser... <3

2012-02-08 @ 17:14:51
URL: http://happyandlove.blogg.se/
Postat av: Anonym

mitt favorit kapitel är lungt kapitle när dezzy och justin var tillsammans vid full månen älskar kapitlet och på andra så kommer kapitel 195 den var så jävla bra skrivet och spännande :)

2012-02-08 @ 17:18:07
Postat av: Stephanie

åh, det här var jobbigare att läsa än att säga högt :( Fy! <3 Åh, jag hoppas allt är över snart! Vill inte läsa mer sånt här, men det är superbra ändå Madde! <3 Det är grymt! <3

2012-02-08 @ 17:25:15
URL: http://thepurplebubble.blogg.se/
Postat av: Anonym

:-D

2012-02-08 @ 17:33:00
Postat av: Ebba

Ett till det var jätte bar!!!!!

2012-02-08 @ 17:33:08
Postat av: Anonym

:'(.... be together again! jag bliir gaallleeennnnn.... jääävvla "belibers" alltså!!

men hahaah först skulle jag börja beta av listan, tills jag kom på att jag inte orkade (yesss jag VET att jag är lat xD) så här kommer bara några favoritsnuttar, utan inbördes ordning: När Dezzie goes crazy med diskborsten, när hon "sugmärker" honom, när h väcker henne med en kyss efter han slickade på henne och när hon slog till Christopher!

2012-02-08 @ 17:42:14
Postat av: Vera

Alla kapitel är bra på ett eller annat sätt, svårt att säga.. men det intressantaste kapitlet måste nog ändå vara 195, thihihi :)

2012-02-08 @ 17:44:45
URL: http://nattstad.se/Veronamoa
Postat av: ellenannajosefiine

GRYYYMT!! LITEN SEN KOMMENTAR & SKA TA & KOMMENTERA NÄSTA NU :-D

2012-02-08 @ 18:06:51
URL: http://ellenannajosefiine.blogg.se/
Postat av: Becka

Grymt bra! :)

2012-02-08 @ 18:21:05
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Fia

SJUKT BRA, MEEEERRRA! DU skriver underbart, gooo biebercash ! :D

2012-02-08 @ 18:46:11
Postat av: Johanna

AWWWEESSSOOME :D:d

2012-02-08 @ 19:06:58
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Zäta / C / Calla

Åh. Jättebra. Nästan tårar när när man fick se Justin /läsa.

Ska fundera på mina favoriter och sedan ge en liten länk/ skriva dem här :)

2012-02-08 @ 19:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0