Where Are You Now - Kapitel 225



”Hej. Deztiny Wallie.” hälsade jag när hon tagit min hand i sin. Hon besvarade prövande mitt leende.

”Hej. Johanna, Johanna Kulojärvi.” hälsade hon tillbaka.


Johanna var inte från USA, det hördes på hennes sätt att prata. Dessutom hade hon inte direkt ett amerikanskt efternamn, det var lite problematiskt att uttala det och jag kände mig lika otrevlig varje gång. Chansen fanns ju att Christian skulle hänga ihop med henne länge och hur illa skulle det då inte vara om jag inte kunde säga hennes efternamn?

”Vad ska ni göra sen då, bro?” frågade jag lugnt och granskade Christian som inte längre såg lika nervös ut. Antagligen hade han väl fått känslan av att vi inte hade något emot Johanna eller att vi inte tänkte mobba honom för allting. Det skulle vi inte heller. Retas lite kanske, men inte när han hade henne i närheten såklart.

”Ehm, vi ska hem till mig och titta på film var väl tanken.” svarade han undvikande och jag nickade förstående. När jag vände blicken mot Justin så stod han och granskade sin bästa vän med skeptiska ögon. Jag la en lätt hand på hans axel.

”Nej, ska vi fortsätta handla älskling så vi kommer hem någon gång? Huvudvärken gör sig påmind igen." värmde jag upp och Justin vände en överraskad blick mot mig. Sen nickade han och jag vände mig mot Chris och Johanna igen.

”Ja, vi hörs sen Christian. Det var trevligt att träffa dig Johanna.” log jag varmt mot henne innan jag och Justin började gå vidare genom affären. När vi kom utom hörhåll så vände sig Justin diskret mot mig med en frågande blick.

”Vad var det där då?” frågade han oförstående, men slutade inte gå. Jag tog hans hand i min medan jag log roat.

”Christian tyckte det där var enormt jobbigt, såg du inte det på honom? Och hans svar på min fråga var liksom ett rop på hjälp.” svarade jag honom utan att slänga en blick på min förvirrade pojkvän som gick bredvid mig genom den fullsmetade affären.

”Vadå rop på hjälp? Älskling, jag förstår ingenting av vad du förklarar.” påpekade han förvånat och jag skrattade till lite lätt innan jag stannade för att se in i hans ögon.

”Christian och Johanna är antingen tillsammans eller så är dem det snart. Johanna är en belieber, det måste du ha märkt på henne, så Christian är orolig för att hon bara utnyttjar honom för att komma åt dig, eller för att komma i närheten av dig och sparka undan mig. Han har inte berättat om henne för någon, för han vill inte skapa en massa uppmärksamhet runt henne eftersom att hon inte är van vid allting. Så idag, dem har antagligen umgåtts någonstans och eftersom att ingen i hans familj är hemma så passar han på att bjuda hem henne på film. Varför tror du han åkte hit en lördag för att köpa godis och läsk? Det är mindre chans att någon märker av dem än ifall de hade åkt till den lilla affären i närheten av er. Och nu vill han vara ensam med henne, så han förklarade det utan att vara otrevlig mot oss, samtidigt som han har dåligt samvete för att han inte har berättat allt det här för dig.” förklarade jag och Justin blinkade till med gapande mun.

”Hur lyckas du lista ut sånt här på mindre än fem minuter? Jag hade inte ens förstått hälften av det du precis beskrev om han så hade varit mer tydlig.” utbrast han och jag skrattade mjukt åt honom.

”Älskling, jag är tjej. Jag ser helheten i saker. Plus att det är så jag skulle tänka ifall jag hade varit i Christian’s skor.” erkände jag och han suckade. Nu gick det nog upp för honom att jag hade rätt i vad jag berättat. Han ryckte på axlarna innan han vände sig mot hyllan vi nu stod framför.

”Okej, vad vill du ha? Godis? Glass? Chips? Tårta? Kakor? Bullar? Läsk? Nutella? Jordnötssmör?” frågade han och radade upp en hel del goda saker man brukade ha på filmkvällar och liknande. Jag tittade på honom med stora ögon innan jag istället såg på honom med en nyfiken blick.

”Ska vi ha folk hemma eller så?” frågade jag försiktigt och de ryckte i Justin’s mungipa. Han vände blicken mot mig med ett neutralt uttryck i ansiktet.

”Nej, vadå då?” frågade han enkelt och jag log lite innan jag ryckte på axlarna. Han var extremt duktig på att pranka folk och liknande, men att ljuga var inte alltid hans största och bästa egenskap. Man kunde bland annat se på hans mungipor att man gissat precis rätt och det var de jag gjort nu, men jag bestämde mig för att spela med.

”De är väl bara att köpa lite allt möjligt, och mycket av det, för då vet vi att vi har hemma om vi faktiskt skulle få oväntat besök någon gång.” föreslog jag och efter att Justin hade funderat ett tag så nickade han instämmande.

”Det tycker jag låter som en bra idé, så nu kör vi.” sa han och började plocka ner chipspåsar från hyllorna.



Hej på er sötnosar <3

Jag är uppriktigt sagt otroligt ledsen över att det tagit sådan tid... Men jag hoppas verkligen att jag är back on track nu! Tack till alla er som fortfarande finns kvar här i krokarna och finns där för mig även när jag svikit er så mycket nu... Och även om de här kapitlet inte är så händelserikt så är det en början på fortsättningen :)

Puss och kram till er alla <3

 

 

Kommentarer
Postat av: Julia;

Vågar inte läsa kapitlet förren jag har läst novellen en gång till, men TACK för att du skriver igen!
Hoppas du mår bättre nu<3

Svar: Aww sötnos :') <3Tack själv för att du är kvar <3
Jodå, och jag tror att jag kommer må bättre nu när jag skriver igen :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 21:55:20
Postat av: Stephanie

oomg!!! Jag tror jag dött och kommit till himlen! <3<3<3 ååh, jag hoppas så att du är tillbaka! <3 Saknat wayn som inihelvete!!! <3<3<3

Asbra! Som ALLTID! Det sa jag nog förra gången också!!! ;) <3 :D

Svar: Saknat WAYN jag också!!!! <3<3<3<3<3 haha aa ^^ <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 21:56:25
URL: http://sstteepphhiiss.blogg.se/
Postat av: Calla.

Kapitel är kapitel! Back on track och jag är hyper igen, som vanligt när man läser dessa kapitel! Och insåg precis att det var 225.. Alltså, gosh, det är inte lite! Vet inte vad jag ska kommentera, är bara alldeles för glad just nu åh tacktacktack fina du! <3

Svar: Aww va underbart söt du är hjärtat! :') <3 du är en av dem största anledningarna till att jag fick klart de här kapitlet idag gumman <3 tack så mycket för ditt kik meddelande igår <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 21:56:35
URL: http://callafahlen.blogg.se
Postat av: Sara

Jag är så glad!! Jag verkligen älskar WAYN
Kommer aldrig lämna biebercash
#biebercashfamily

Svar: Aww jag älskar också WAYN, och jag älskar även er <3 Aww :') <3
#BieberCashFamily forever <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 21:57:19
Postat av: Johanna - vardag, innebandy & foto

ahhiii, over excited :D Namen, är typ död levande eller så återuppstod jag :D Så grymt, and me like :D
Love u girl and jag har saknat dig grymt! :)
älskar dig :D <3

Svar: aww va söt du är <3 älskar dig också, och tro mig, har saknat BC, WAYN och alla er också <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 22:30:45
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Postat av: Julia;

Jag vet inte vad jag ska skriva... Hehe, orkade inte vänta med att läsa det här kapitlet! Det var helt super att läsa något här igen:))

Svar: Aww tack gumman :) glad att du gilla de :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-02 @ 22:34:50
Postat av: Kajsa

Har saknat dig och novellen, och är superglad att du är tillbaka! Kaptlet var jättebra och det är kul att du markerar att Deztiny inte är svensk och att hon faktiskt har svårt med efternamnet!

//Kajsa :D

Svar: Hej Kajsa :) Jag har saknat BC och alla er också :) <3
Tack så mycket :) Och jag kände att det var viktigt då Dezzie faktiskt inte är svensk :) Kram kram <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-03 @ 11:45:22
URL: http://minanovelller.blogg.se
Postat av: Anonym

GRYMT BRA! ;D
när min kompis berättade för mig att du hade skrivit ett inlägg förut, blev jag SUPER glad :) och tänkte gå in och titta vad du skrivit, men min dator dampar extremt mycket! Sen igår messar samma kompis om att du hade skrivit ett kapitel och jag visste inte vad jag skulle göra.... min data dampar ju! sen idag kunde jag inte vänta längre så jag snodde pappas.... hehe <3

Jag hoppas att det är bättre nu och att du kan skriva, för tiden du inte har skrivit något har varit jobbig!

Svar: Tack :DHaha sötnos :') <3 Kul att du gillar det, och framför allt är de kul att du inte är ensam bland dina kompisar som läser WAYN :) De gör mig glad <3
Ja jag vet, den har varit jobbig för mig också, men jag försöker klättra tillbaka <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-03 @ 13:34:30
Postat av: Anonym

OMG JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT DU ÄR TILLBAKA. DU GJORDE MIN DAG. DU ÄR BÄST. Åhh omg jag är omfmeofmwwofmwome haha så känner jag just nu för jag är så lycklig. Så grymtbra kapitel också. Okej nu vet jag inte ens vad jag skriver :):):)

Svar: Haha andas ^^ <3 Tack så mycket för dem fina orden :') Ska försöka lära mig att komma in i skrivandet igen bara, sen kör vi igång på riktigt :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-03 @ 16:37:55
Postat av: Becka

Grymt bra! Känns otroligt kul att du är tillbaka igen! :)

Svar: Tack :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-03 @ 16:38:09
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Elise

åhh vad roligt att du skriver igen! :D Hoppas du mår bättre <3

Svar: Det känns jättekul att skriva igen :) Ja det gör jag :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-03 @ 20:06:16
Postat av: Johanna

Jag älskar "cliffhangern" i slutet :P Och jag är så glad att du fortsatte skriva trots allt som händer. Du är stark <3

Svar: Tack så mycket Johanna :) Ni är en av anledningarna till att jag är så här stark :') <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-04 @ 14:29:22
Postat av: Cissi

Även fast jag ytterst sällan kommenterar på de novellbloggar jag läser (vilket jag skäms för och försöker bli bättre på) så är denna lugnt en favorit. Sen eftersom du mått dåligt ett tag har jag inte vetat vad jag skulle ha skrivit utan att låta som om jag bara ville ha mera av novellen. Det är otroligt härligt att du mår bättre och verkar vara tillbaka. Jag tror jag har läst WAYN ett antal gånger nu sen jag hittade bloggen för lite mindre än ett år sedan. Vad mer kan jag säga annat du är grym på att skriva?! <3

Svar: Hej Cissi :) Det är ingen fara :) Även om det är roligt att få kommentarer så är det inget tvång att kommentera :)
Vad roligt att du tycker om den så mycket :) Det värmer otroligt mycket :) <3
Tack, det känns bra att vara tillbaka också, även om jag nog måste vänja mig vid tanken på att jag har en blogg att underhålla ^^
Åh, så då är du kinda en av dem lite nyare rävarna?! :) Skojsigt skojsigt :) <3
Tack så otroligt mycket! :') <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-04 @ 21:43:27
URL: http://adarkstory.blogg.se
Postat av: NovellerOmJustinDrewBieber

Gud så kul det är att ha dig tillbaka igen! hoppas du mår bättre!
Och nej du har inte svikit oss, du har också ett liv och vi förstår det! men det är ändå kul att ha dig tillbaka igen!

Svar: Det är roligt att vara tillbaka, även om jag har insett att det kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid att jag ska ha bloggen igång igen ^^ Och ja, jag tror faktiskt att jag mår bättre nu :) I alla fall lite :)
Känns som jag har svikit er, även om jag har ett liv.. Men tack ändå :) <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-18 @ 21:57:31
URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se
Postat av: M A L I N ♥

åh vad jag har saknat dina noveller! skitbra as usual :D du är grym, hoppas du mår bättre :) <3

(glömde lägga till namn och blogg på förra hehe)

Svar: Tro mig, jag saknar BC, WAYN och er också! Går inte en dag utan att jag tänker på allting :) <3 Tack så mycket, och ja, jag tror faktiskt att jag gör det :') <3
idamadelenemoren.blogg.se

2012-10-21 @ 20:57:13
URL: http://nattstad.se/malinkarlssons
Postat av: Anonym

Hej, jag undrar om du kommer skriva mer på den här novellen? Jag älskar din novell! Jag har läst alla 225 kapitel på 2-3 dagar! Jag satt uppe till halv fem inatt och läste! Jag kunde inte sluta läsa så tillslut stängde jag bra av mobilen och somnade på tio sekunder! Jag hoppas verkligen att det kommer fler kapitel för din novell är sjukt bra!

Svar: Hej :) Roligt med nya läsare :) Svaret på din fråga är så klart JA :) Självklart kommer det fler kapitel av WAYN, den är verkligen inte färdig ännu ;) Anledningen till att det tar lite tid mellan kapitlena är dock för att jag hamnat i en idétorka och inte riktigt vet hur jag ska lyckas ta mig vidare utan att förstöra någon av mina "framtidsplaner" för lyckligt ovetande Dezzie ;) Haha skoja bara, men som sagt, fler kapitel kommer komma :)
idamadelenemoren.blogg.se

2012-11-02 @ 13:32:39
URL: http://justinfannovell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0